reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Martaha, widze, ze mamy mode na estradiol :) ale jak lekarz zaleca to trzeba zrobic. Ale nic nie doradze w sprawie terminu badania ;)

Susana, no niby ciut ciemnieszy, ale ja bym zrobila bete i po krzyku ;) ty porownujesz poprzesychane testy, a tak sie w zasadzie nie powinno robic wiec ani w prawo ani w lewo nic nie mozna na pewno powiedziec.
Wiem wiem i się nie nastawiam .Na betę pójdę jutro.Będzie około 11dpo to będzie już na 100% wiadomo.

reklama
Susana no i dobrze. Zrobisz betę i będzie czarno na białym czy jesteś czy nie.
Ja dziś działam z telefonami umawianiem itp.Na cytologii nie byłam bo nie chciało mi się marznąć bez rajtek a u lekarza niec hciałam mieć tyle do ściągania ;) po południu może dogrzeje i się wybiorę. Rano -20 jakaś masakra

Dziewczynom co do testowania owu nie pomogę ja nigdy tego nie sprawdzam. U mnie planowanie ciąży odbywało się tak ,że 14 dni po dostaniu miesiączki kochałam się częściej albo jak wyszło nie kiedy jajko pęka czy coś zawsze na żywioł :D

No to czekamy na efekty testowania susany i wizytowania strawbelki.
Ja sie zastanawiam czy dzisiaj nie poprawic jeszcze z A., bo pojawil sie mega plodny sluz rano, ale to moze wyciek po wczorajszym wieczorze wiec sama nie wiem :p

Arda poprawki wskazane.

Strawbelka musisz na nim wymóc tą inseminację jakoś.Napisz jak wygląda procedura .

Marta nie pomogę bo nigdy estradiolu nie robiłam zrob najwyżej codziennie przez 3 dni

reklama
Do góry