reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Koszyczek witaj.Musisz sie pozbierać żeby znów walczyć.Ja tez słyszałam ze mnusi być min rok po zasniadzie.Co do Chodokawskiej Skalpel jest najłatwiejszy, pózniej każdy kolejny bardziej wyciska ale są ok.Jesli masz ochotę przejdz sie na jakis fitness czy zumbę do ludzi zawsze razniej
Truskaweczko, jestem żyje czekam, jutro idę na wizytę bo musze dla swietegospokoju zrobić sobie usg.Mam za freewiec mogę sobie chodzić ile chcę. Pomału objawy słabną, ale dalej nie jestem sobą.Taka zmęczona jestem...10 grudnia mam prenatalne
Misiejku brrr zmarnowałąs test który ci wyjdze za tydzień!!
Zula co za doły wojowniczko Cię dopadają nieładnie.Nie idzie obiejsc jakoś z ta adopcja np najpiew rodz. zastepcza
Odebrałam Ana ia mam nieobecne.Już nic z tego nie kumam wszystkojest idealne jak nigdy

kaira - super że takie dobre wyniki masz:) ja wczoraj też odebrałam ana i nadal 1:640... Tyle ile wygenerowały mi szczepienia tyle mam nadal:(
koszyczek - jesteśmy małżeństwem pół roku a 5-letni staż się liczy do adopcji...

U mnie tarczyca również zaczęła płatać figle po pierwszym poronieniu, na szczęście tylko niewielka niedoczynność, ale znam się na tyle i wiem, że do ciąży muszę mieć tsh mniej niż 2, inaczej w ciążę nie zajdę.
Patrzę za okno i aż słabo mi się robi, że mam jutro jechać do Łodzi i jeszcze dotrzeć autem na busa...grr...r..
Koszyczek w ramach badań po poronieniu zapytaj swojego lekarza o histeroskopie, nie ma problemów aby zrobić na NFZ, robiłam w lipcu i u mnie wyszedł zrost przy ujściu lewego jajowodu;/

BAlbina ja zaszłam z tsh ponad 4.potem spadło i trzymao sie na 2 wiec to nigdy nie wiadomo teraz biorę znów eutyrox choć miałąm rok przerwy po tygodniu bycia w ciazy tsh ponad 4
Zula moze u Ciebie jak u mnie stanie sie cud i bedzie nieobecny.Zastanwiam sie nad zmiana laboratorium

Dziewczyny, dziekuję, muszę jakoś żyć, dziś byłam u lekarza, powiedział, żę najważniejsze są teraz wyniki badania cytogenetycznego, i nasze kariotypy, da nam skierowanie w poniedziałek, a wysiłek dopiero za 3 tygodnie, ale zacznę pomału od następnego. Boje się okropnie tak bardzo chce zeby kariotypy były prawidłowe. Zulu to ja coś żle zrozumiałam, myślałam, że już 6 lat się staracie. tak wiem, że o adopcję gdy 5 lat, głupota okropmna, jeszcze tyle formalności, a tyle Dzieciątek nie ma rodziny a czas jest taki wazny, że od samego początku czuły się kochane, życie jest niesprawiedliwe,,,,, czyli Kaira i Truskaweczka jesteście w ciąży dobrze zrozumiałam, super dajecie nadzieje, muszę przeglądnąć Wasze historie. Dziś mi też Doktro zasugerował, że może za szybko zaszłam w ciąże, nie wiem nawet nie ma siły się przejmować..... Pozdrawiam Was

Misiejku i jak tam Twoja beta?:) Trzymam kciuki. Ja idę zrobić ją jutro... Będzie 10 dzień po owu. Przez ostatnie dwa dni zrobiłam chyba z 10 testów (nie żałowałam sobie bo to te za 1zł z allegro;) o czułości 10 więc powinno niby już coś być a nie ma. Nawet patrząc pod światło:) No cóż.. Umówiłam się na wizytę do najlepszej kliniki leczenia niepłodności w rejonie- termin dopiero na 20 grudnia... To już mój 3ci cykl (licząc ostatni w którym przegapiłam owu- ja z taką wprawą;). Grunt to mieć plan...:)

Koszyczku aktualnie tylko ja jestem.To moja 8 ciąża jak wszystko pójdzie ok to będzie 2 poród.Doczekasz się swojego maleństwa
Karola już zaciskam kciukiza pozytywny wynik!!

Truskaweczko ja też się pytam - gdzie tu sens?? Ja też nie rozumiem....
Zula w dupę kopnę tym razem ja!!!:-) Odbijam piłeczkę którą wysłałaś do mnie jak ja miałam doła - widzisz u mnie pomogło i otrząsnęłam się z tego amoku:-D Ja też jestem jak Ty - musze mieć plan i jego się trzymam, dlatego wkurza mnie jak np mój mąż trzyma mnie w niepewnosci do ostatniej chwili kiedy przyjedzie, tak jak teraz na owu. Cały czas liczę na to że w piątek wieczorem już będzie jeśli wyjedzie w czwartek rano i nic się nie zestra brzydko mówiąc......Miej plan, pomyśl, a czy próbujecie cały czas naturalnie??
BalbinaMalina ja miałam w którejś ciąży koło 2 i zaszłam:-) Chociaż fakt jest taki że lekarze zalecają przy staraniach 1-1,5.

Misiejku a masz już wyniki bety??? Bo test nic nie wykazał, a beta??

reklama
No u mnie na razie dupa, ze sie tak wyraże, beta 0,1, trudno trzeba
walczyć dalej :-)
Tylko tak sobie mysle , że możliwie że znalazłam winowajce :-(
prolaktyna mi wyszła dośc wysoka.. przy wartościach 127-637 ja mam 589,8..
pewnie wszystko przez nerwy, już mi czacha dymi od tego wszsytkiego..
Jak myślicie taki poziom moze blokować owu ?
5 grudnia mam wizyte u gina, zobaczymy co powie, cała reszta hormonów ok.

Enya myslisz ze te sławetne ziółka sroki obniża prolaktyne :-)?

Ostatnia edycja:
Do góry