reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczko,
Ja własnie chodzę do dr Sydora - wiem coś o terminach;) Ale na tą chwilę powedział, że nic nie jest w stanie zrobić więcej - byłam tydzień temu.
Jutro zadzwonie do tego gin, bo dziś to już chyba nnikt nie odbierze:)

Doris
Kochana - pewnie na jednej konsultacji się nie skończy:):*

reklama
Lumia, ale ten Wojciech Sydor - przeczytałam na internecie to nie jest ginekolog tylko internista, immunolog, hmmmmm Tobie potrzebny jest dobry ginekolog połoznik

Dziewczyny ale tu u Was miło :) tyle przyszłych mam :)

...u mnie niestety kiepsko, jestem po ivf, ale niestety beta nie urosła :(
byłam na encortonie, clexane i acardzie

czytałam Wasze wypowiedzi co do encortonu i powiem szczerze, że też bardzo liczyłam, że mi pomoże, coś jednak nie zadziałało
a teraz to już mam mętlik w głowie co do tego sterydu, bo wiem, ze prof. Jerzak go odradza
ja dostałam go od gina. ze względu na zaburzenia mutacji w genie mthfr

czy Wy również dostałyście go ze względu na problemy z mutacjami?

Dzięki Dziewczyny
Nie odstawię. Jutro idę na wizytę.

Lilu, Stachma
Jednak wolę konsultacje prywatne - u któregoś z poleconych przez Dziewczyny gin - boję się,że źle trafię. A już się uspokoiłam i dostałam sił do dalszej walki:*

Doris
Tak to immunolog - to on mi wykrył te przeciwciała. Chodzę równolegle do niego i gin:)

Fondi
Pisałam, że do dr Sydora są długie terminy:)

Lumia Kochana i tak trzymaj,musisz mieć dużo sił do walki. Maluszek rośnie,a to jest najważniejsze. Też juz pare razy sie sparzyłam i teraz to tylko prywatnie.
Trzymam za Was kciuki :*

reklama
Dzięki Dziewczyny
Nie odstawię. Jutro idę na wizytę.

Lilu, Stachma
Jednak wolę konsultacje prywatne - u któregoś z poleconych przez Dziewczyny gin - boję się,że źle trafię. A już się uspokoiłam i dostałam sił do dalszej walki:*

Doris
Tak to immunolog - to on mi wykrył te przeciwciała. Chodzę równolegle do niego i gin:)

Fondi
Pisałam, że do dr Sydora są długie terminy:)
lumia jakie badania ci zlecil dr sydor i co ci wykryl a do gina jakiego chodzisz?

Do góry