reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczko,
Ja własnie chodzę do dr Sydora - wiem coś o terminach;) Ale na tą chwilę powedział, że nic nie jest w stanie zrobić więcej - byłam tydzień temu.
Jutro zadzwonie do tego gin, bo dziś to już chyba nnikt nie odbierze:)

Doris
Kochana - pewnie na jednej konsultacji się nie skończy:):*

reklama
Lumia, ale ten Wojciech Sydor - przeczytałam na internecie to nie jest ginekolog tylko internista, immunolog, hmmmmm Tobie potrzebny jest dobry ginekolog połoznik

Dziewczyny ale tu u Was miło :) tyle przyszłych mam :)

...u mnie niestety kiepsko, jestem po ivf, ale niestety beta nie urosła :(
byłam na encortonie, clexane i acardzie

czytałam Wasze wypowiedzi co do encortonu i powiem szczerze, że też bardzo liczyłam, że mi pomoże, coś jednak nie zadziałało
a teraz to już mam mętlik w głowie co do tego sterydu, bo wiem, ze prof. Jerzak go odradza
ja dostałam go od gina. ze względu na zaburzenia mutacji w genie mthfr

czy Wy również dostałyście go ze względu na problemy z mutacjami?

Dzięki Dziewczyny
Nie odstawię. Jutro idę na wizytę.

Lilu, Stachma
Jednak wolę konsultacje prywatne - u któregoś z poleconych przez Dziewczyny gin - boję się,że źle trafię. A już się uspokoiłam i dostałam sił do dalszej walki:*

Doris
Tak to immunolog - to on mi wykrył te przeciwciała. Chodzę równolegle do niego i gin:)

Fondi
Pisałam, że do dr Sydora są długie terminy:)

Lumia Kochana i tak trzymaj,musisz mieć dużo sił do walki. Maluszek rośnie,a to jest najważniejsze. Też juz pare razy sie sparzyłam i teraz to tylko prywatnie.
Trzymam za Was kciuki :*

reklama
Dzięki Dziewczyny
Nie odstawię. Jutro idę na wizytę.

Lilu, Stachma
Jednak wolę konsultacje prywatne - u któregoś z poleconych przez Dziewczyny gin - boję się,że źle trafię. A już się uspokoiłam i dostałam sił do dalszej walki:*

Doris
Tak to immunolog - to on mi wykrył te przeciwciała. Chodzę równolegle do niego i gin:)

Fondi
Pisałam, że do dr Sydora są długie terminy:)
lumia jakie badania ci zlecil dr sydor i co ci wykryl a do gina jakiego chodzisz?

Do góry