reklama
Lumia nie odstawiaj leków, mi lekarka kazała brać "do końca" nawet jak juz wiedziała że nie ma akcji serduszka i za trzy dni mialam sie stawić w szpitalu to i tak kazała brać wszystko. A skąd jesteś? może dziewczyny podpowiedzą jakiegoś lekarza.
Fondie, ja steryd bralam na wlasną ręke ale wszystko włączyłam 2-3 dni po owu, a clexan od pozytywnej bety (7)
Moja Klusia ma sie dobrze, wg usg ma 11t3d. Niestety nie wiem jak byje serduszko i nie mam foci bo tak to już czasami jest z wizytami na NFZ )
Fondie, ja steryd bralam na wlasną ręke ale wszystko włączyłam 2-3 dni po owu, a clexan od pozytywnej bety (7)
Moja Klusia ma sie dobrze, wg usg ma 11t3d. Niestety nie wiem jak byje serduszko i nie mam foci bo tak to już czasami jest z wizytami na NFZ )
lumia, nie odstawiaj leków, jedź do innego lekarza. Oni tez się mylą. Daj szanse swojemu ludzikowi. Wyniki wynikami, ale dzidziusiowi puka serduszko i rośnie więc prosze go nie skreślać!
strawbelka, wszystkiego się dowiesz już za chwilę. Ja tez z rossmana mam facelle 25, bardziej czułych nie znalazłam.
fondie, mnie lekarka powiedziała, ze mam brać clexane od pozytywnego testu. Sama stwierdziłam, ze wezme od dnia po owu. A dziś lekarka powiedziała, żeby brać koniecznie! Można zwariować.
strawbelka, wszystkiego się dowiesz już za chwilę. Ja tez z rossmana mam facelle 25, bardziej czułych nie znalazłam.
fondie, mnie lekarka powiedziała, ze mam brać clexane od pozytywnego testu. Sama stwierdziłam, ze wezme od dnia po owu. A dziś lekarka powiedziała, żeby brać koniecznie! Można zwariować.
Dziewczyny moje Kochane:*
Dziękuje a tak duże wsparcie!
Fondi
Ja na własną rekę encorton brałam od owulacji + duphSTON + acard. Clexan od pozytywnego testu.
Doris
Już szukam w necie jakiegos lekarza co jutro przyjmuje. Znalazłam. Bede dzwonić jutro bo dziś nikt już nie odbierał. Wygląda na starszego - więc może z wieloma przypadkami się spotkał, no i opinii dobrych ma dużo. Niestety nic innego zrobić nie mogę, bo nie mam nikogo z polecenia. Na Ip boję się jechać, bo niestety mam pęcha na konowałów i boję się,że mnie jeszcze bardziej zdołuje....
Umówiłam te ż wizyte do takiego jednego lekarza, co byłam u nigo po pierwszym poronieniu. Wzbudził moje zaufanie. Tylko dopiero w poniedziałek przyjmuje, ale wizytę przzez internet też zabukowałam.
Z tego co zdążyłam spoglądnąć to CRL było ok 11mm, pęcherzyk (jezeli na dobry wynik spojrzałam) 1,89 ....,akcja serca była, nie powiedział mi. Ale jak dopytałam to odpowiedział, że 110.... Ale nie wiem czy się doo tego przyłożyyl?
Ale niby trwierdi,że własie ten pęcherzyk coś żle koreluje.....nie wiem ehhhhh, że niby widzi po pecherzu ,że coś nie tak.....
Doris
iserdeczne dzięki za linka:*
Nafoczka
Ja szukam kogoś zz krakowa lub okolic.
Gratuluje tak cudnych wieści:*
Dziękuje a tak duże wsparcie!
Fondi
Ja na własną rekę encorton brałam od owulacji + duphSTON + acard. Clexan od pozytywnego testu.
Doris
Już szukam w necie jakiegos lekarza co jutro przyjmuje. Znalazłam. Bede dzwonić jutro bo dziś nikt już nie odbierał. Wygląda na starszego - więc może z wieloma przypadkami się spotkał, no i opinii dobrych ma dużo. Niestety nic innego zrobić nie mogę, bo nie mam nikogo z polecenia. Na Ip boję się jechać, bo niestety mam pęcha na konowałów i boję się,że mnie jeszcze bardziej zdołuje....
Umówiłam te ż wizyte do takiego jednego lekarza, co byłam u nigo po pierwszym poronieniu. Wzbudził moje zaufanie. Tylko dopiero w poniedziałek przyjmuje, ale wizytę przzez internet też zabukowałam.
Z tego co zdążyłam spoglądnąć to CRL było ok 11mm, pęcherzyk (jezeli na dobry wynik spojrzałam) 1,89 ....,akcja serca była, nie powiedział mi. Ale jak dopytałam to odpowiedział, że 110.... Ale nie wiem czy się doo tego przyłożyyl?
Ale niby trwierdi,że własie ten pęcherzyk coś żle koreluje.....nie wiem ehhhhh, że niby widzi po pecherzu ,że coś nie tak.....
Doris
iserdeczne dzięki za linka:*
Nafoczka
Ja szukam kogoś zz krakowa lub okolic.
Gratuluje tak cudnych wieści:*
G
Gość
Gość
Lumia trzymamy kciuki za dzieciatko!!!
Nafoczka super!!!
Nafoczka super!!!
Lumia Przybycienia nie polece bo go po prostu nie ma a wiem, ze on by ci powiedział co i jak, w Tarnowie ma dodatkowo mega sprzęt.
Koleżanka z liceum po dwóch poronieniach polecała mi swojego gina
https://www.facebook.com/Ginekolog-Kraków-Dariusz-Zarotyński-279582738771410/?sk=info&app_data&tab=page_info oraz
a lekarz od krzepliwosci/immunologii to Wojciech Sydor
przyjmuje na NFZ w Poradnii Chorób Immunologicznych i Nadkrzepliwości Krwi - Oddział Kliniczny Kliniki Alergii i Immunologii UJ, ale terminy dlugie
lub prywatnie w http://www.scmkrakow.pl/
i dodam, ze obecnie ma małą córeczke )
Koleżanka z liceum po dwóch poronieniach polecała mi swojego gina
https://www.facebook.com/Ginekolog-Kraków-Dariusz-Zarotyński-279582738771410/?sk=info&app_data&tab=page_info oraz
a lekarz od krzepliwosci/immunologii to Wojciech Sydor
przyjmuje na NFZ w Poradnii Chorób Immunologicznych i Nadkrzepliwości Krwi - Oddział Kliniczny Kliniki Alergii i Immunologii UJ, ale terminy dlugie
lub prywatnie w http://www.scmkrakow.pl/
i dodam, ze obecnie ma małą córeczke )
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny moje Kochane:*
Doris
Lumia, gin prywatnie swoją drogą a IP to druga sprawa, możesz podjechać (ja bym tak zrobiła) a jutro iść gdzieś prywatnie. Im więcej opinii różnych lekarzy tym lepiej. A z tego co się zorientowałam w necie szpitali z oddziałem położniczym.patologii ciązy w Krakowie nie jest mało. Więc masz wybór :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lumia, skoro Twój pęcherzyk ma prawie 19mm, a dzidzia 11 to nie jest źle, czytałąm gdzieś na necie, że gorzej jak jest różnica mniejsza niż 4 mm
Czyli raczej nie ma szans bez srerydu od pozytywnego testu. Ja mam ana ok nie mam zespolu nie mam mutacji nie mam trombofilii zostaje nk i allo mrl i steryd 20 mam brac od 11 dpow jakos chyba slabo i pozno.Lumia jak nie Przybycien z krakowa to socha immunolog a z katowic magnucki on mega obstawia lekami idz do niego zadzwon on cie przyjmie chocby jutro nie mowie ze masz sie nim sugerowac ale miedzy innymi da ci utrogestan albo prloutex cos podziala i zobaczy a zdecydujesz potem i u innegona prawde bedzie walczyl mowie ci
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: