reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kupilam te testy facelle z rosmana, ale tam czulosc 25 jest. Dobre kupilam czy jeszcze czulsze te facelle sa? Jutro robie sikacza, niedobrze mi ale pewnie cos zjadlam, cyce mnie nie boja nie czuje ich, jakbym znieczulone miala;) dziewczyny raczej jestem w urojonej ciazy;)

Dziewczyny,
Beta przyrosła znowu tylko 600! z 3200 na 3800. Zarodek jest, nawet starszy niż na om. Akcja serca również. Tylko pęcherz tydzień młodszy...Twierdzi, że nie podoba mu się ten pęcherz i że coś jest nie tak, że niby nie ma odpowiedniej rekcji z tym co go otacza...
Ale lekarz powiedział,że konsultował to nawet genetykami i raczej nic z tego nie będzie....:no2::no2::no2:
Nawet powiedział, że mam leki odstawić. Choć jak zobaczył moją reakcję powiedział,że jak chce to mogę je brac dalej.
W czwartek mam przyjść na wizytę i zapobiegawczo nie jeść nic 4 godz...więc wiecie co to oznacza.....
Nie wiem co robić. Nie potrafię odstawić leków jak widziałam dzieciątko i wiem, że nim wszystko ok....
Zakłada tez ,że mooże wczesniej zacznę plamić....ehhhhh
Jutro jeszcze pojadę na konsultacje doo jakiegoś gin...
Bożę już mam tego wszystkiego dosć!!!!!

Lumia Kochana, koniecznie skonsultuj to z jeszcze jednym albo nawet dwoma lekarzami. Skoro zarodek ładnie się rozwija, serduszko bije to najważniejsze. A według mnie lekarz najlepiej jakby Cię położył w szpitalu, żeby obserwować co się dzieje, a nie sugerował odstawienie leków.

Lumia do jakiego ty lekarza chodzisz ? Nie wiem co napisac ...ty bralas 3ncorton od pozytywnego testu? Jedz chocby na kiniec swiata ... i nie odstawiaj lekow chociaz po tyzebys wiedziala ze zrobilas wszystko. Dziewczyny czyjakas z was brala leki od pozytywnego testy i ciaza sie udala ? Coraz czesciej mysle o encortonie na wlasna reke ale nie chce byc madrzejsza od lekarza

Lumia, nie rozumiem tego lekarza Twojego? Dzidzia rośnie prawidłowo? Ile ma? Jak bije serce, w jakim tempie? W necie, czytałam historie że pęcherzyk zaczął rosnąć. Nie odstawiaj leków!!!!! Idź do innego gina! Nic mu nie mów o becie itd. A najlepiej podjedz gdzie na IP, pściemniaj, że boli Cię brzuch, zrobią usg bez problemu i będziesz wiedziała na czym stoisz. Nie badaj tej bety i nie czekaj już znowu tydzień, bo to nie ma sensu tak czekać

reklama
Lumia, rety nie wiem co powiedziec, nie wiem co ja bym zrobila, napewno bym konsultowala a z usunieciem poczekala przynajmniej do tego momentu jak lekarze beda pewni diagnozy. Martwi mnie to ze malo przyrasta ale przyrasta, kurcze przeciez cuda sie zdarzaja!!!

Do góry