reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie świątecznie:) chce tylko napisać, żebyście nie traciły nadziei. Ja dokładnie rok temu poroniłam 2- ciąże. To były moje najgorsze swieta. Wlasnie rok temu znalazłam namiary w necie na Jerzak. W styczniu byłam juz u niej. Zleciła mnóstwo badan. Teraz tak na nie patrze i moze rzeczywiscie niektóre diagnozy sa naciągane. W kwietniu juz wiedziałam co mi jest, zaczelam brac leki i przeszłam na dietę. Po kilku miesiącach sie udało. Jestem juz za połówka ciazy i naprawdę zaczynam wierzyć, że sie uda.
Także dziewczyny bądźcie silne!

reklama
Witam sie dziewczyny. U mnie juz dzis spokojnie, najwiekszy swoateczny szal minal. Maz idzie do pracy na popoludnie wiec zapowiada sie leniwe popoludnie :)

Prosze mi sie tu nie zrzekac ciazy, kazda z nas musi sie doczekac :) ja trzymam kciuki za wszystkie!

Susana, powinno spokojnie starczyc jak innych przeszkod nie ma. Teraz pozostaje trzymac kciuki.

Mnie sie w zasadzie skonczyla @, teraz czekam na wtorkowy monit! To bedzie 9dc. Zobaczymy czy cokolwiek bedzie widac. Najchetniej bym poszla tak w 12 dc, ale nowy rok mi pokrzyzowal plany.

Dopiero mam wolną chwilę, żeby coś napisać. Maraton świateczny skończony, jeszcze tylko jutro obiad u teściow.
Mam nadzieje, że Święta przebiegły Wam w miłej, rodzinnej atmosferze. Ja mam teraz 4 dc, mam nadzieje, że ten cykl będzie dla mnie szczęśliwy, trzymam kciuki za teraz występujące owulki!
Susana ja myslę, że sex 2 razy dziennie to za częso, plemniki chyba nie zdążą dojżeć, ja teraz planuję co 2 dzień w okresie owulacyjnym.

Agnieszko,
A ja uwazam, ze nie ma reguly co do ilosci razy i czestotliwosciB-) nas w tym cyklu zaskoczyla wczesna owu i nie bylo wyjscia. Kochalismy sie 3 razy: wieczorem, i powtorka z rana i znow wieczorem;-) i sie udalo.
Wiec SUSANA, ja zaciskam kciuki, zeby jeden sprawny i sprytny zolniez trafil w dziesiatke;-)

Dziewczyny, a ja dzis doczytalam na internecie, ze duze dawki lutki i dupka zwiekszaja szanse Sspodziectwa, szczegolnie dotyczy to chlopcow. Wypowiadala sie jedna dziewczyna jak opisywala swoje przezycia, jak jej sie dziecko urodzilo i ciezko bylo okreslic plec. Teraz walczy o "normalnosc" dla syna. Bo ma jakas mikroskopijnosc przyrodzenia....ze tez na takie rzeczy trafilam....

Lumia Ty nie czytaj takich głupot!
To nieprawda! Ja jak w pierwszej ciąży brałam zastrzyki z kaprogestu na podtrzymanie to mówili że Dziecko będzie miało obfite owłosienie nóg i rąk . Moja córka ma akurat bardzo skąpe

Dziewczyny jak ja chciałabym być na etapie liczenia dni cyklu i złote strzały..a czekam na 1 miesiączke mam nadzieje ,że wyskoczy mi w styczniu gdzieś w połowie bo co ja zrobie jak mi @ przyjdzie jak będę jechać na badania??

Lumia, nie czytaj takich rzeczy. Nie bierzemy tych lekow z nudow, ale dlatego, ze musimy.

Bea, doczekasz sie na staranka. A z badaniami to faktycznie calowiek caly czas kombinuje, zeby trafic w odppwiedni dzien cyklu.

Agnieszka, lumia, ja slyszalam, ze jak slabe nasienie to co 2 dzien jest ok, a jak mocn to mozna sobie uzywac ile wlezie haha.

reklama
A u mnie w tym cyklu znow bedzie d... Juz sie czuje jak na @ cyce bola eh. W czwartek zrobie chyba sikanca, bo juz zaczelam sie stresowac, na bete nie ide bo mi juz szkoda kasy jak i tak klops z tego bedzie.

Do góry