reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie świątecznie:) chce tylko napisać, żebyście nie traciły nadziei. Ja dokładnie rok temu poroniłam 2- ciąże. To były moje najgorsze swieta. Wlasnie rok temu znalazłam namiary w necie na Jerzak. W styczniu byłam juz u niej. Zleciła mnóstwo badan. Teraz tak na nie patrze i moze rzeczywiscie niektóre diagnozy sa naciągane. W kwietniu juz wiedziałam co mi jest, zaczelam brac leki i przeszłam na dietę. Po kilku miesiącach sie udało. Jestem juz za połówka ciazy i naprawdę zaczynam wierzyć, że sie uda.
Także dziewczyny bądźcie silne!

reklama
Witam sie dziewczyny. U mnie juz dzis spokojnie, najwiekszy swoateczny szal minal. Maz idzie do pracy na popoludnie wiec zapowiada sie leniwe popoludnie :)

Prosze mi sie tu nie zrzekac ciazy, kazda z nas musi sie doczekac :) ja trzymam kciuki za wszystkie!

Susana, powinno spokojnie starczyc jak innych przeszkod nie ma. Teraz pozostaje trzymac kciuki.

Mnie sie w zasadzie skonczyla @, teraz czekam na wtorkowy monit! To bedzie 9dc. Zobaczymy czy cokolwiek bedzie widac. Najchetniej bym poszla tak w 12 dc, ale nowy rok mi pokrzyzowal plany.

Dopiero mam wolną chwilę, żeby coś napisać. Maraton świateczny skończony, jeszcze tylko jutro obiad u teściow.
Mam nadzieje, że Święta przebiegły Wam w miłej, rodzinnej atmosferze. Ja mam teraz 4 dc, mam nadzieje, że ten cykl będzie dla mnie szczęśliwy, trzymam kciuki za teraz występujące owulki!
Susana ja myslę, że sex 2 razy dziennie to za częso, plemniki chyba nie zdążą dojżeć, ja teraz planuję co 2 dzień w okresie owulacyjnym.

Agnieszko,
A ja uwazam, ze nie ma reguly co do ilosci razy i czestotliwosciB-) nas w tym cyklu zaskoczyla wczesna owu i nie bylo wyjscia. Kochalismy sie 3 razy: wieczorem, i powtorka z rana i znow wieczorem;-) i sie udalo.
Wiec SUSANA, ja zaciskam kciuki, zeby jeden sprawny i sprytny zolniez trafil w dziesiatke;-)

Dziewczyny, a ja dzis doczytalam na internecie, ze duze dawki lutki i dupka zwiekszaja szanse Sspodziectwa, szczegolnie dotyczy to chlopcow. Wypowiadala sie jedna dziewczyna jak opisywala swoje przezycia, jak jej sie dziecko urodzilo i ciezko bylo okreslic plec. Teraz walczy o "normalnosc" dla syna. Bo ma jakas mikroskopijnosc przyrodzenia....ze tez na takie rzeczy trafilam....

Lumia Ty nie czytaj takich głupot!
To nieprawda! Ja jak w pierwszej ciąży brałam zastrzyki z kaprogestu na podtrzymanie to mówili że Dziecko będzie miało obfite owłosienie nóg i rąk . Moja córka ma akurat bardzo skąpe

Dziewczyny jak ja chciałabym być na etapie liczenia dni cyklu i złote strzały..a czekam na 1 miesiączke mam nadzieje ,że wyskoczy mi w styczniu gdzieś w połowie bo co ja zrobie jak mi @ przyjdzie jak będę jechać na badania??

Lumia, nie czytaj takich rzeczy. Nie bierzemy tych lekow z nudow, ale dlatego, ze musimy.

Bea, doczekasz sie na staranka. A z badaniami to faktycznie calowiek caly czas kombinuje, zeby trafic w odppwiedni dzien cyklu.

Agnieszka, lumia, ja slyszalam, ze jak slabe nasienie to co 2 dzien jest ok, a jak mocn to mozna sobie uzywac ile wlezie haha.

reklama
A u mnie w tym cyklu znow bedzie d... Juz sie czuje jak na @ cyce bola eh. W czwartek zrobie chyba sikanca, bo juz zaczelam sie stresowac, na bete nie ide bo mi juz szkoda kasy jak i tak klops z tego bedzie.

Do góry