reklama
Susana już dziś na forum nie wejdzie miała szaleć w kuchni jak pozostałe a szaleje w sypialni . Trzymam kciuki za owocne "pieczenie" i bochen z brzucha niech ci rośnie .
Wszystkim dziewczynom Życzę Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Aby każda z Nas doczekała się spełnienia tego wymarzonego i wyczekanego dzieciątka. Aby dwie kreski na teście ciążowym oznaczały ,że już za 9 miesięcy będziemy tulić nasze skarby. Tego i Wam i sobie życzę.
Wszystkim dziewczynom Życzę Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Aby każda z Nas doczekała się spełnienia tego wymarzonego i wyczekanego dzieciątka. Aby dwie kreski na teście ciążowym oznaczały ,że już za 9 miesięcy będziemy tulić nasze skarby. Tego i Wam i sobie życzę.
Doris
Gratuluje udanego genetycznego super info
Doris sukam gina, ale to nie takie proste...szczególnie tuż przed swiętami. Na oddział nie chce jechać, mam złe doświadczenia.... Jeszcze mam dzwonić do dziewczyny - kontakt dostałam od przyjaciela.
Ona walczyła o dzidzi e7 lat, może poleci kogoś dobrego.
Co do L4 nie wziąłam, ale...... wypisałam urlop - zgodnie z Twoim zaleceniem - do końca roku
Co do tych zastrzyków - one są ma progesteron - z tego co pamiętam - dobrze mowię Nafoczko?
Gosia
A są takie zastrzyki. Jak zapytałam lekarza powedział, że na to nic medycyna nie wymyśliła. Jesteś pewna ,że coś takiego jest? Ja szukam po internecie ale nic kompletnie...ehhh
Kochane bardzo Wam dziękuje za wszytkie rady i dobre słowa.
Gratuluje udanego genetycznego super info
Doris sukam gina, ale to nie takie proste...szczególnie tuż przed swiętami. Na oddział nie chce jechać, mam złe doświadczenia.... Jeszcze mam dzwonić do dziewczyny - kontakt dostałam od przyjaciela.
Ona walczyła o dzidzi e7 lat, może poleci kogoś dobrego.
Co do L4 nie wziąłam, ale...... wypisałam urlop - zgodnie z Twoim zaleceniem - do końca roku
Co do tych zastrzyków - one są ma progesteron - z tego co pamiętam - dobrze mowię Nafoczko?
Gosia
A są takie zastrzyki. Jak zapytałam lekarza powedział, że na to nic medycyna nie wymyśliła. Jesteś pewna ,że coś takiego jest? Ja szukam po internecie ale nic kompletnie...ehhh
Kochane bardzo Wam dziękuje za wszytkie rady i dobre słowa.
G
Gość
Gość
Arda, tez wiem ze ciaze mnogie sa wysokiego ryzyka. Ale jak komus jest pisany zly los to bedzie zarowno z blizniakami jak i z jednym dzieckiem. Tak jak rodza sie i zdrowe i chore dzieci z ciaz blizniaczych, tak samo rodza sie i zdrowe i chore dzieci z pojedynczych ciaz.
susana
Fanka BB :)
Dziewczyny wróciłam od gin.A tu u was ,widzę aż wrze od. plotek .!!!
Pęcherzyk 19 mm.!!! 9 dzień cyklu.!!
Zrobiłam właśnie sobie zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka.Tak czułam że ta owu wcześniej będzie .Śluz płodny , brzuch dwa dni bolał , cyce też.Wszystko mi się miesza.Ostatnio owu 2 razy była z prawego jajnika i może teraz jak jest z lew.to dlatego wcześniej.? Następna wiz .monit.w poniedziałek .Endometrium 9 mm tak że dobre podobno.
Dziewczyny trzymajcie kciuki , lece się bzykać .Wpadne tu póżniej
Pęcherzyk 19 mm.!!! 9 dzień cyklu.!!
Zrobiłam właśnie sobie zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka.Tak czułam że ta owu wcześniej będzie .Śluz płodny , brzuch dwa dni bolał , cyce też.Wszystko mi się miesza.Ostatnio owu 2 razy była z prawego jajnika i może teraz jak jest z lew.to dlatego wcześniej.? Następna wiz .monit.w poniedziałek .Endometrium 9 mm tak że dobre podobno.
Dziewczyny trzymajcie kciuki , lece się bzykać .Wpadne tu póżniej
reklama
G
Gość
Gość
Susana trzymam KCIUKI!!! Tylko powiedz mezowi zeby celnie strzelal
Podziel się: