reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki Ovli za życzenia .Dla Ciebie również spokojnych i radosnych świąt oby spełniły się wszystkie najskrytsze
Twoje marzenia .

Dziewczynki kochane dla Was wszystkich z osobna życzę dużo wytrwałości , spokoju, zdrowia , szybkiego zajścia w ciążę i donoszenia zdrowych , bezproblemowych ciąż.Aaa i dużo miłości jeszcze.

Susana u mnie- swojego czasu- dziewczyny wyobrazaly sobie jak wisze na zyrandolu, nogami do gory tylko nie wiedzialy ze ja w sypialni mam wiatrak :-D
no wiec kieruj malenstwa na autostrade! &&&!

Dziewczyny bardzo dziekuje za zyczenia:) I ja zycze Wam, jak i wszystkim dziewczynom na tym forum przede wszystkim duzo zdrowia i szybkiego zajscia w bezproblemowe juz ciaze, a potem szybkiego i lekkiego porodu. I oczywiscie zdrowych i pieknych dzieciaczkow. No i oczywiscie duzo milosci. Moze za pieknie tego wszystkiego nie ujelam, ale z calego serca zycze Wam aby teraz juz spotykaly Was tylko same dobre rzeczy:)

Susana a tak z ciekawosci, to po tym zastrzuku to ten pechol odrazu peka, czy za iles tam godzin?
Fondie a jak tam u Ciebie, tez chyba na dniach bedzie pekac...?

reklama
Dziewczynki chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, pogodnych Świat Bożego Narodzenia. Oby Nowy Rok przyniósł wam dużo miłości, radości i spełnienia najskrytszych marzeń. Pamiętajcie - wiara czyni cuda. Przez ostatnie 4 lata marzyłam o świętach w trójkę - w tym roku się to spełniło. Pozdrawiamy :*
594.jpg

Załączniki

• 594.jpg
    594.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 191
Do góry