reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
No Susana, teraz na pewno się uda
susana
Fanka BB :)
Dzięki Ovli za życzenia .Dla Ciebie również spokojnych i radosnych świąt oby spełniły się wszystkie najskrytsze
Twoje marzenia .
Dziewczynki kochane dla Was wszystkich z osobna życzę dużo wytrwałości , spokoju, zdrowia , szybkiego zajścia w ciążę i donoszenia zdrowych , bezproblemowych ciąż.Aaa i dużo miłości jeszcze.
Twoje marzenia .
Dziewczynki kochane dla Was wszystkich z osobna życzę dużo wytrwałości , spokoju, zdrowia , szybkiego zajścia w ciążę i donoszenia zdrowych , bezproblemowych ciąż.Aaa i dużo miłości jeszcze.
G
Gość
Gość
Dziewczyny bardzo dziekuje za zyczenia I ja zycze Wam, jak i wszystkim dziewczynom na tym forum przede wszystkim duzo zdrowia i szybkiego zajscia w bezproblemowe juz ciaze, a potem szybkiego i lekkiego porodu. I oczywiscie zdrowych i pieknych dzieciaczkow. No i oczywiscie duzo milosci. Moze za pieknie tego wszystkiego nie ujelam, ale z calego serca zycze Wam aby teraz juz spotykaly Was tylko same dobre rzeczy
G
Gość
Gość
Susana a tak z ciekawosci, to po tym zastrzuku to ten pechol odrazu peka, czy za iles tam godzin?
Fondie a jak tam u Ciebie, tez chyba na dniach bedzie pekac...?
Fondie a jak tam u Ciebie, tez chyba na dniach bedzie pekac...?
reklama
barbinka13
Fanka BB :)
Dziewczynki chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, pogodnych Świat Bożego Narodzenia. Oby Nowy Rok przyniósł wam dużo miłości, radości i spełnienia najskrytszych marzeń. Pamiętajcie - wiara czyni cuda. Przez ostatnie 4 lata marzyłam o świętach w trójkę - w tym roku się to spełniło. Pozdrawiamy :*
Załączniki
Podziel się: