reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia właśnie sprawdziłam ..akcje serca u fasolki miałam jak miała 2 mm a pęcherzyk ciążowy miał 11 mm.Tak że każda ciąża jezt inna .Trzymaj się dzielnie , bierz witaminki i wierz w dzidzie.

reklama
Arda dawaj jutro szybko znać bo nie mogę się doczekać na dobre wieści.!!!

Agnieszka to który to jutro u ciebie dzień cyklu od owu .? Ósmy? Bierzesz już encorton ? Czy wprowadzasz od poz .wyniku?

No i jest piatek, dzisiaj wszystko sie stanie jasne. Obudzilam sie z mysla na nie oczywiscie. Objawow brak. Takze pozostaje pojsc, zrobic co trzeba i wszystko bedzie jasne... Pozdrawiam i dzireki za kciuki :)

Susana encorton i clexane biorę od początku cyklu. Dzis u mnie tydzień od owu.
Strawbelka to prawda niby człowiek wmawia sobie, że odpuszcza a w głowie ciągłe myśli, nadzieje, obawy, wszystko na raz.

Witam się z rana :-), ja dziś mam wolne- moja Mała trochę chora. Nawet mi pasuje to wolne dziś bo o 10.00 mam wizytę u gina. Bardzo Was proszę o magiczne kciuki. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!
Arda...o której masz wynik betki?
Buziaki dla całej Reszty Dziewcząt!
Napiszę wiecej po wizycie i zakupach! aaaa i dziś ciężka rozmowa w pracy, muszę powiedzieć, że od świąt ide na zwolnienie. Trzymajcie kciuki!

P.S. coś suwaczek słabo działa po ej zmianie forum...bo dziś 10 tyg i 4 dni ....

Cześć dziewczyny,
Przepraszam, że się nie odniosę do postów, ale czasu brak. Albo sprzątam i remontuje pokój dla Małej, albo czytam o cukrzycy w necie. Wczoraj cały dzień nie mogłam się zalogować, a chciałam podziękować wszystkim dziewczynom za pomoc. Dostałam w aptece glukometr i póki co paski bez zniżki i działam. We wtorek mam wizytę u diabetologa i dużo pytań do niego, bo się nie mogę ogarnąć. Albo mam po posiłku bardzo niski wynik typu 79 albo 130. Poza tym od dwóch dni mam glukozę na czczo poniżej normy, czyli 66.. I jak zjem płatki i dodam 3 łyżki orzechów to mam wynik 90, a ja 5 łyżek to już 133...
Barbinka - bardzo dziękuję za wiadomość i info o ProBody, bo póki co też niestety pieczywo pełnoziarniste i żytnie na zakwasie mi podnosi cukier. Chyba kupię więcej tego ProBody i pomrożę, bo słabo z dostępnością w Gdyni. Na święta muszę jakieś ciasto dla diabetyków zrobić, bo uschnę przy stole.
Iris - tak, mam Twój jadłospis :) Jeśli nie robiłaś chleba w jakimś specjalnym urządzeniu, to możesz wysłać mi przepis proszę?

Wszelkie rady nadal mile widziane ;) Buziaki!

reklama
Agnieszka i Arda trzymam kciuki z całych sił!!!
Plastulinka dobrze, że napisałaś, myślałam o Tobie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Lumia trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Tętno niezłe jak na tak wczesną ciążę.
Pozdrowienia dla Wszystkich!

Do góry