reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lumia myslalam o dawce 10, ale ja tylko myslalam, nie chce za bardzo doradzac bo ja w sumie nigdy nie bralam sterydu. Moze dziewczyny cos doradza...moze Nafoczka albo Doris beda bardziej w temacie...

Lumia cieszę się że jest nadzieja. Więc nie ustaje w kciukach. Na dzisiejszych roratach oczywiście też o Tobie myślałam. Musi być dobrze. Wierz i módl się. A my wspieramy duchowo.

Lumia jak ja rozumiem ten strach który masz w sobie. Ale ciesz sie, maleństwo jest. Nie mysl ciagle o tym bo sie wykonczysz. Wycisz sie , uciesz z dobrej wiesci i zrelaksuj sie. Mnie pomagalo oglupianie sie serialami. Normalnie nigdy ich nie ogladam. W ciazy lece seriami z przerwa na siku ;) trzymam kciuki za fasolke i za Ciebie :)

Dziękuje Dziewczyny.
Strawbelka. Z tego co mówił lekarz, to jeżeli jednak dojdzie do najgorszego, to powiedział, że chciałbym wziąć materiał do badań genetycznych - bo to coś z trofoblastem jest nie tak.

Lumia nawet nie mysl ze dojdzie do czegos zlego. Masz zakaz tak myslec! Wierz w swoja fasolke, my wszystkie tu wierzymy i Wam kibicujemy! Cuda sie zdarzaja, a teraz magiczny czas jest przeciez!

Lumia trzymam kciuki za Twoją fasolke i wierze,że bedzie dobrze bo musi byc :* Ty też musisz wierzyć !!

Ostatnia edycja:
Lumia kochana wiem jak ci teraz ciężko .Może ta beta się jeszcze rozkręci.A clexan bierzesz?
Najważniejsze że dzidzia żyje .Musisz być dobrej myśli.Sercem jestem z tobą.

reklama
Dziękuje Dziewczyny.
Strawbelka. Z tego co mówił lekarz, to jeżeli jednak dojdzie do najgorszego, to powiedział, że chciałbym wziąć materiał do badań genetycznych - bo to coś z trofoblastem jest nie tak.

ja bym zwiekszyla encorton.Bralas go od staran? pierwszy raz? ja mialam dawke 15mg ostanio teraz bede miec 20mg co jeszcze masz jakie leki ? co to jest trofoblast? mnie zmala beta i tak rozwijala sie ciaza ..... ale uczulenie spowodowalo swoje.co gin sugeruje ze to genetyka?kiedy masz kolejna wizyte?

Do góry