reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Skoro zawsze wyniki mam dobre to mam badac anty tpo i tg dopiero przy wyniku tsh w granicach 3. Wiem, ze to głupie, ale czasami chciałabym miec złe wyniki, bo przynajmniej byłoby sie czego uczepić i to leczyc. A teraz według badań okaz zdrowia a maluchy i tak nie dają rady...

reklama
Satchma ja mialam tsh 2,16 i lekarz po pierwszym poronieniu kazal zrobic przeciwciala anty tpo i tg. W sumie to nie wiem po co bo ich i tak sie nie leczy bo czym. No chyba ze na to encorton nie wiem od dluzszego czasu mi to nie daje spokoju.

Strawbelka nie odstawiaj leków , przeciez je sie bierze do końca życia . Tak jak piszą dziewczyny mozna zmiekszyć dawkę lub zwiekszyć zależy od potrzeby ale sama nigdy . Ja biorę 125 normalnie codziennie a od pozytywnego testu mam o 25 mg zwiekszyć .

Kwiatuszku nie martw się ja też takie myślenie mam czasami !!!

Kwiatuszek ja tez mam takie mysli dosyc czesto. A najgorsze jest to ze ludzie z patologia ktorzy krzywdza dzieci maja jedno za drugim. A normalny czlowiek jak chce dziecko i wie ze zapewni mu duzo milosci czulosci i uwagi to za cholere nie moze miec. Nie rozumie tego swiata, czasami to w Boga zaczynam watpic...

Tsh mam ponizej 1 anty tez ok, chodzilo o powtorzenie wynikow dla nowej lekarki. Na zasadzie czy w ciazy cos sie zmienilo. Ale u mnie nic sie nie zmienia na papierze jestem gotowa do rodzenia. W praktyce jakos to nie wychodzi.

Strawbelka cudowni rodzice musza poczekac na cudowne dzieci, glowa do gory :)

Cześć Kobietki
Melduję, że jestem, żyję i czytam na bieżąco. Siedzę w pracy i jajo tu znoszę dziś. Chcę do domu!
Pozdrawiam Was Wszystkie

Jeśli chodzi o tsh ja miałam zawsze w normie, nigdy nie miałam problemów ale zrobiłam od razu z pierwszą betą teraz i szok 3,64!!!! Od razu leki i teraz mi spadło do 0,74 :-)

Ostatnia edycja:
Espa, ja tez cukrzyce w ciąży mialam. Wklejalysmy gdzieś wcześniej przykladowe jadlospisy. Dasz radę :) co do chleba to ja musialam piec sama, po innym mi cukier skakał. Nadal pieke bo się przyzwyczailam; ) ja przytylam w ciazy tylko 9 kg ;) obecnie juz jestem na minusie

reklama
Uff jak dobrze ,że weszłam tutaj w wasze grono - grono dobrych duszyczek ,które myślą nie tylko o sobie ale o innych ,którzy się gubią w tym świecie.

Mam strasznego stresa co do jutrzejszego dnia. Jutro wybieram wypis ze szpitala i denerwuję się tym czy moi "cudowni"ginekolodzy przepiszą mi coś na infekcję ,która wyszła mi z cytologii czy mnie zleją. A idź se i radź se.

Jutro mam również dzwonić do doktora z Łodzi i zobaczyć jakie będzie mieć widzenie mojej pzyszłości. Boziulku oby dało się wszystko sprawnie poukładać i załatwić i wziąć leki jakie trzeba i zaskoczyć i...dojść do happy end-u.

PS> Dziękuje Sylwio za numer ,dobre rady i cudo pogawędkę

Kwiatuszku ,każdy ma gorsze dni. Ja dziś: Idę widzę kobietę która ma już dwie duże córki z takim brzuszkiem na wylocie i od razu myśl : '' wpadła ,pewnie nawet nie chciała" skąd u licha bierze się we mnie taka myśl ,przecież nawet nie myślałam w danej chwili o swoich pragnieniach... Dziwne ,idę dalej i już skupiam się na innych rzeczach. Laseczki może i nam kiedyś wyskoczy takie nieplanowane ,donoszone :-)

Ostatnia edycja:
Do góry