reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Skoro zawsze wyniki mam dobre to mam badac anty tpo i tg dopiero przy wyniku tsh w granicach 3. Wiem, ze to głupie, ale czasami chciałabym miec złe wyniki, bo przynajmniej byłoby sie czego uczepić i to leczyc. A teraz według badań okaz zdrowia a maluchy i tak nie dają rady...

reklama
Satchma ja mialam tsh 2,16 i lekarz po pierwszym poronieniu kazal zrobic przeciwciala anty tpo i tg. W sumie to nie wiem po co bo ich i tak sie nie leczy bo czym. No chyba ze na to encorton nie wiem od dluzszego czasu mi to nie daje spokoju.

Strawbelka nie odstawiaj leków , przeciez je sie bierze do końca życia . Tak jak piszą dziewczyny mozna zmiekszyć dawkę lub zwiekszyć zależy od potrzeby ale sama nigdy . Ja biorę 125 normalnie codziennie a od pozytywnego testu mam o 25 mg zwiekszyć .

Kwiatuszku nie martw się ja też takie myślenie mam czasami !!!

Kwiatuszek ja tez mam takie mysli dosyc czesto. A najgorsze jest to ze ludzie z patologia ktorzy krzywdza dzieci maja jedno za drugim. A normalny czlowiek jak chce dziecko i wie ze zapewni mu duzo milosci czulosci i uwagi to za cholere nie moze miec. Nie rozumie tego swiata, czasami to w Boga zaczynam watpic...

Tsh mam ponizej 1 anty tez ok, chodzilo o powtorzenie wynikow dla nowej lekarki. Na zasadzie czy w ciazy cos sie zmienilo. Ale u mnie nic sie nie zmienia na papierze jestem gotowa do rodzenia. W praktyce jakos to nie wychodzi.

Strawbelka cudowni rodzice musza poczekac na cudowne dzieci, glowa do gory :)

Cześć Kobietki
Melduję, że jestem, żyję i czytam na bieżąco. Siedzę w pracy i jajo tu znoszę dziś. Chcę do domu!
Pozdrawiam Was Wszystkie

Jeśli chodzi o tsh ja miałam zawsze w normie, nigdy nie miałam problemów ale zrobiłam od razu z pierwszą betą teraz i szok 3,64!!!! Od razu leki i teraz mi spadło do 0,74 :-)

Ostatnia edycja:
Espa, ja tez cukrzyce w ciąży mialam. Wklejalysmy gdzieś wcześniej przykladowe jadlospisy. Dasz radę :) co do chleba to ja musialam piec sama, po innym mi cukier skakał. Nadal pieke bo się przyzwyczailam; ) ja przytylam w ciazy tylko 9 kg ;) obecnie juz jestem na minusie

reklama
Uff jak dobrze ,że weszłam tutaj w wasze grono - grono dobrych duszyczek ,które myślą nie tylko o sobie ale o innych ,którzy się gubią w tym świecie.

Mam strasznego stresa co do jutrzejszego dnia. Jutro wybieram wypis ze szpitala i denerwuję się tym czy moi "cudowni"ginekolodzy przepiszą mi coś na infekcję ,która wyszła mi z cytologii czy mnie zleją. A idź se i radź se.

Jutro mam również dzwonić do doktora z Łodzi i zobaczyć jakie będzie mieć widzenie mojej pzyszłości. Boziulku oby dało się wszystko sprawnie poukładać i załatwić i wziąć leki jakie trzeba i zaskoczyć i...dojść do happy end-u.

PS> Dziękuje Sylwio za numer ,dobre rady i cudo pogawędkę

Kwiatuszku ,każdy ma gorsze dni. Ja dziś: Idę widzę kobietę która ma już dwie duże córki z takim brzuszkiem na wylocie i od razu myśl : '' wpadła ,pewnie nawet nie chciała" skąd u licha bierze się we mnie taka myśl ,przecież nawet nie myślałam w danej chwili o swoich pragnieniach... Dziwne ,idę dalej i już skupiam się na innych rzeczach. Laseczki może i nam kiedyś wyskoczy takie nieplanowane ,donoszone :-)

Ostatnia edycja:
Do góry