reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cze*ć dziewczyny.Witam z rana .Byłam dzisiaj na becie .Wynik koło 13 ale myślę że nic z tego .Wpadłam na chwilę między pacjentkami do swojej ginki i ona powiedziała że pęcherzyk 26 mm to pęcherzyk przetrwały i z niego ciąży nie będzie...No to tylko czekam na potwierdzenie.Dostałam receptę na lek na pęknięcie pęcherzyka ( mam wykypić) .

Ostatnia edycja:
reklama
Susana. Dziewczyno jakbyś tu była to bym cie wycałowała :zawstydzona/y:Dzwoniłam do doktora Kariotyp kazał robić u siebie tj w Rzeszowie bo u niego też jest taki termin. Nie odesłał mnie z kwitkiem. Przez telefon wysłuchał i doradził . Powiedział,że dziwne ,że nikt mi po takich stratach nie dał encortonu czy czegoś innego bo wtedy pewnie wszystko byłoby git. No ale..Jestem umówiona na inne badania sprawdzające na styczeń 27. Bilety już znalezione i czekam :-)

W tym czasie mam jeszcze powtórzyć cytologie i z wynikami świeżymi pojadę do Łodzi. Czy to nie idealnie dopasowane .Pęcherzykiem się nie przejmuj i jak zaczniesz balangę sylwestrową to nowy rok będzie z II kreseczkami na teście.

Beata .To super że się dogadałaś z nim przez telefon.Te badania też szybko? prawda?Jak będziesz na wizycie w Łodzi to od razu wtedy zrobią te badania?

Arda byłam gdzie indziej.Ale tak jak napisałam wcześniej mam dostać w nast. cyklu zastrzyk na wcześniejsze pęknięcie pęchola .Zobaczymy na monit w przyszłym cyklu co będzie.No i progwsteron w 20 dc mam zbadać

Tak.Jak usłyszeli ,że jestem z tak daleka to powiedzieli ,że nie ma sensu żeby jechać taki kawał drogi na konsultację i ,że jakieś badania od razu należy zrobić. Podeszła ze słuchawką do lekarza i mówi mu ,że ja z Łańcuta przyjadę ,a Ten.."tak, tak rozmawiałem z Tą panią i badania robimy" ludzie pogodni i rach-ciach załatwione

Fondie! Ktory masz dc?
dzis 30dc i w koncu zawitala malpucha jedna wstretna ale wkoncu sie ciesze, że juz jest:) przypomniałam sobie, że w jeden dzień zapomniałam bromka może to coś porzestawiało.

Cze*ć dziewczyny.Witam z rana .Byłam dzisiaj na becie .Wynik koło 13 ale myślę że nic z tego .Wpadłam na chwilę między pacjentkami do swojej ginki i ona powiedziała że pęcherzyk 26 mm to pęcherzyk przetrwały i z niego ciąży nie będzie...No to tylko czekam na potwierdzenie.Dostałam receptę na lek na pęknięcie pęcherzyka ( mam wykypić) .
jak juz pisałam wcześniej też tak miałam i dostałam ovitrelle niestety nie zaszłam wtedy w ciąży ale powiem Ci, że dobrze, że go bedziesz mieć te zastrzyki wzmacniaja jajo w przypadku zajscia w ciaze:) ale jest szansa, że zaciążyłaś? przecież był i pękł nie?

Ja mam pozytywne nastawienie:) moj M ma wolne od wigilii do konca roku w wigilie bedzie 12dc więc ma to byc właśnie ten miesiąc:) tak ja wierze, że i blizniakow sie dorobie hahahahaha:)
i teraz mam pytanie pomożecie? Pytanie dla dziewczyn co brały clo.
dziś dostałam miesiaczki mam brac clo od 3 dc przez 5 dni czyli biore od 16 do 20 grudnia tak? mam monitoring przyjsc kolo 10 dc ale to wigilia jakos wypada a poza tym nie wiem jak zareaguje na ten lek moze sie duzo namnozy i porobia sie torbiele wiec ide juz 21 w 8 dc zeby podpatrzyl co sadzicie? i jakie szanse sa ze zajde w 1 cyklu z clo? nie znam takich osob ale na necie jest ich multum po owulce mam zamiar brac encorton na wlasna reke mam w domu 5mg :)

Fondie ja z tymi lekami nie pomogę bo nie mam żadnych doświadczeń w tej kwestii.
Susana póki co niczego nie przekreślaj bo @ nie ma.
Bea super że sprawy nabrały rozmachu
Ja w sobotę oficjalnie rozpoczęłam cykl starankowy. Liczę że to ostatnia @ i bedzie na długo spokój jak dobrze pójdzie to w 2016 już może nie zawitać.
I jeszcze z życia wzięte :-D
Wczoraj córcia dopytywala mnie o rodzeństwo więc jej powiedziałam że jak będziemy sie pięknie modlić to może "bozia" nam da. Więc ona oczywiście po raz kolejny odmówiła modlitwę i po chwili zastanowienia mówi: ale my musimy kupić wózek. Na to ja że przecież mamy wózek . Ona: ale 2 się nie zmieszczą. Ja: jakie dwa? Ona: no siostra i brat bo 2 razy sie pomodlilam. ;-) no cóż muszę uwierzyć w nas tak mocno jak ona i sukces murowany ;-)

reklama
Do góry