dzis 30dc i w koncu zawitala malpucha jedna wstretna ale wkoncu sie ciesze, że juz jest
przypomniałam sobie, że w jeden dzień zapomniałam bromka może to coś porzestawiało.
Cze*ć dziewczyny.Witam z rana .Byłam dzisiaj na becie .Wynik koło 13 ale myślę że nic z tego .Wpadłam na chwilę między pacjentkami do swojej ginki i ona powiedziała że pęcherzyk 26 mm to pęcherzyk przetrwały i z niego ciąży nie będzie...No to tylko czekam na potwierdzenie.Dostałam receptę na lek na pęknięcie pęcherzyka ( mam wykypić) .
jak juz pisałam wcześniej też tak miałam i dostałam ovitrelle niestety nie zaszłam wtedy w ciąży ale powiem Ci, że dobrze, że go bedziesz mieć te zastrzyki wzmacniaja jajo w przypadku zajscia w ciaze
ale jest szansa, że zaciążyłaś? przecież był i pękł nie?
Ja mam pozytywne nastawienie
moj M ma wolne od wigilii do konca roku w wigilie bedzie 12dc więc ma to byc właśnie ten miesiąc
tak ja wierze, że i blizniakow sie dorobie hahahahaha
i teraz mam pytanie pomożecie?
Pytanie dla dziewczyn co brały clo.
dziś dostałam miesiaczki mam brac clo od 3 dc przez 5 dni czyli biore od 16 do 20 grudnia tak? mam monitoring przyjsc kolo 10 dc ale to wigilia jakos wypada a poza tym nie wiem jak zareaguje na ten lek moze sie duzo namnozy i porobia sie torbiele wiec ide juz 21 w 8 dc zeby podpatrzyl co sadzicie? i jakie szanse sa ze zajde w 1 cyklu z clo? nie znam takich osob ale na necie jest ich multum po owulce mam zamiar brac encorton na wlasna reke mam w domu 5mg