reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda z tym kluciem to tez nie jest za bardzo wyznacznik, mnie kiedys nic a nic nie bolal jajnik i myslalam ze owu nie ma, a ze przypadkowo po paru dniach bylam u lekarza to powiedzial ze owu bylo i z ktorego jajnika tez powiedzial.

reklama
Cześć.
Ja to się już nawet nie wypowiadam na temat kłuć , ciągnięć i bóli bo u mnie wszystko inaczej ostatnio i jak myślę że że owu to pęcherz mały , jak wydaje mi się że owu nie było to pęcherz wielki .Chyba nie jestem ostatnio dobrym wyznacznikiem .W dodatku mój staruszek coś skapcaniał i od akcji w gabinecie nic już nie było.

Arda natomiast u ciebie praca wre....
Na 1000% ci się uda zaciążyć w tym cyklu.

Nafoczka o co zrobisz? Ja w 8 i jeden tez miałam plamienie. Byłam na IP, nikt nie mowil o odstawieniu leków ( ani acard ani clexane). Dostałam za to nakaz leżenia az krwiak sie wchłonie ( ile cm ma twój?) moj miał cm wchłonął sie w 2 tyg. Nie było po nim śladu i kosmowka sie przykleiła. Dodatkowo nie mozna podnosić zadnych ciężkich rzeczy.
Dzieki, ze zapytałaś o metkę! Buzka

Satchma tak jak dziewczyny piszą ja również nie mam wskazań do clexanu ale. dokt.każe brać .Szkoda faktycznie że wcześniej nie kazał po 1 poronieniu ale cóż oni traktują nas trochę taśmowo i dopiero jak 2 niepowodzenie to się zaczynają oni i my zastanawiać że jednak coś nie tak.
Ja również wierzę w clexan i encorton .
W końcu w coś trzeba wierzyć a wielu kobitkom się na tym zestawie udało to i nam się uda!!!!!!!

Arda pewnie masz racje, ale wiesz to jeszcze ten etap na którym czuję się winna. W końcu mi przejdzie.

Co do owu i strzałów nam bardzo pomaga aplikacja na tel lub tablet plus podstawowa wiedza z zakresu kalendarzyka. M mierzy mi rano temp. Wpisuje w apke i od rana sie nakreca, a ja nie stresuje sie,ze to te dni bo nie wiem. Jest to wazne przy innym trybie zycia i innych potrzebach. Moj m. ma mniejsze potrzeby a jak już sobie o nich przypomni to dawno śpię :sorry:. Nadrabiamy w weekendy, ale ile razy owu trafia sie w weekend? :crazy: Natomiast gdy ja pilnowałam owu to widocznie tak się spinałam, że nie było efektów. W sumie na zamianie ról wyszłam znakomicie-zrelaksowana i dopieszczona hihi. Jeszcze miesiąc i wracamy do gry...

reklama
Zajdziemy i dojdziemy na metę w pięknym stylu :-) na każdą z nas czeka maluch, ja to wiem :-) musimy tylko odczekać w kolejce bo jak to sie mówi rzeczy niemożliwe góra załatwia od ręki, a na cuda trzeba poczekać. A my przecież czekamy na nasze cuda! Jakoś wraca mi z Wami dobry humor :-)

Do góry