reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda z tym kluciem to tez nie jest za bardzo wyznacznik, mnie kiedys nic a nic nie bolal jajnik i myslalam ze owu nie ma, a ze przypadkowo po paru dniach bylam u lekarza to powiedzial ze owu bylo i z ktorego jajnika tez powiedzial.

reklama
Cześć.
Ja to się już nawet nie wypowiadam na temat kłuć , ciągnięć i bóli bo u mnie wszystko inaczej ostatnio i jak myślę że że owu to pęcherz mały , jak wydaje mi się że owu nie było to pęcherz wielki .Chyba nie jestem ostatnio dobrym wyznacznikiem .W dodatku mój staruszek coś skapcaniał i od akcji w gabinecie nic już nie było.

Arda natomiast u ciebie praca wre....
Na 1000% ci się uda zaciążyć w tym cyklu.

Nafoczka o co zrobisz? Ja w 8 i jeden tez miałam plamienie. Byłam na IP, nikt nie mowil o odstawieniu leków ( ani acard ani clexane). Dostałam za to nakaz leżenia az krwiak sie wchłonie ( ile cm ma twój?) moj miał cm wchłonął sie w 2 tyg. Nie było po nim śladu i kosmowka sie przykleiła. Dodatkowo nie mozna podnosić zadnych ciężkich rzeczy.
Dzieki, ze zapytałaś o metkę! Buzka

Satchma tak jak dziewczyny piszą ja również nie mam wskazań do clexanu ale. dokt.każe brać .Szkoda faktycznie że wcześniej nie kazał po 1 poronieniu ale cóż oni traktują nas trochę taśmowo i dopiero jak 2 niepowodzenie to się zaczynają oni i my zastanawiać że jednak coś nie tak.
Ja również wierzę w clexan i encorton .
W końcu w coś trzeba wierzyć a wielu kobitkom się na tym zestawie udało to i nam się uda!!!!!!!

Arda pewnie masz racje, ale wiesz to jeszcze ten etap na którym czuję się winna. W końcu mi przejdzie.

Co do owu i strzałów nam bardzo pomaga aplikacja na tel lub tablet plus podstawowa wiedza z zakresu kalendarzyka. M mierzy mi rano temp. Wpisuje w apke i od rana sie nakreca, a ja nie stresuje sie,ze to te dni bo nie wiem. Jest to wazne przy innym trybie zycia i innych potrzebach. Moj m. ma mniejsze potrzeby a jak już sobie o nich przypomni to dawno śpię :sorry:. Nadrabiamy w weekendy, ale ile razy owu trafia sie w weekend? :crazy: Natomiast gdy ja pilnowałam owu to widocznie tak się spinałam, że nie było efektów. W sumie na zamianie ról wyszłam znakomicie-zrelaksowana i dopieszczona hihi. Jeszcze miesiąc i wracamy do gry...

reklama
Zajdziemy i dojdziemy na metę w pięknym stylu :-) na każdą z nas czeka maluch, ja to wiem :-) musimy tylko odczekać w kolejce bo jak to sie mówi rzeczy niemożliwe góra załatwia od ręki, a na cuda trzeba poczekać. A my przecież czekamy na nasze cuda! Jakoś wraca mi z Wami dobry humor :-)

Do góry