reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka, fajnie, fajnie, a z krwiaczkiem bez paniki. Duzo odpoczywaj, relaksuj sie i bedzie dobrze. Ale powiem Ci, ze nie wiem co bym zrobila z tym clrexane i acardem.

Susana, jak samopoczucie?

Ja chodze i mam zaciesz, bo jajnik ruszyl, mokro jest wiec owu za chwile. Jutro jeszcze obowiazkowo poprawiny :D

reklama
Arda .patrz post wyżej dopisałam ( na samej górze ).
Moje samopoczucie dobrze dziękuję.

Nafoczka jajcarz ten twój lekarz.Zdrówka dla ciebie i dzidzi.

Ostatnia edycja:
Nafoczka:)
Super wieści, ale nie zazdroszczę z tymi lekami po pewnie niezły kołowrotek teraz masz:baffled:

Arda:)
Niech moc będzie z armią Twojego M i Twoją komórką;p &&&&&&&&&

Diiękuje Dziewczyny:)

A tak w ogóle to biorę te zastrzyki brzuch wygląda ciekawie:p A czy też Was szczypie chwilę po tym jak wyciągniecie igłe? Bo u mnie samo kłucie ok, a dopiero po chwili nie fajne uczucie:/
Ale oczywiście zniosę wszystko byle Fasolka rosła w siłe!

Lumia, gratulacje!!!! A których masz dzień po owu, tzn który po terminie @?
Jeśli xhodzi o zastrzyki to mnie raz nie boli wcale, raz boli wklucie a potem nie, raz wklucie nie boli ale szczypie potem. To zależy w jakie miejsce trafię. No ale ja te zastrzyki robie juz od 30 października
Nafoczka... Widzę że Twoja Fasolka goni moja, bo jest większa niż z terminu Om. U mnie z wielkości i terminu Om co do dnia tak.samo i prawidłowo

Witam i pozdrawiam Resztę Dziewcząt

Doris
Hmmm cięzka sprawa z tym okresem, bo sumie to nie ogarnęłam tego cyklu ani ja , an mój lekarz:-p Ale założyć chyb a muszę ,że pierwszy dzień cyklu był 12 lis. Owulacja najprawdopodobniej 18 lis. Dziś 17dpo:)
Mni wkłucie troszkę boli, ale jak narazie to za kazdym razeem potem mnie szczypie:)

reklama
Do góry