reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja mam od wczoraj mega wrazliwe sutki ale ja przeciez mialam ledwo co rosnacy pecherzyk wiec nawet owulacji nie ma moze juz wskoczylam w II faze;/

reklama
Hej
Wpadam.się przywitać z pracy. Dziś znów mi niedobrze ;-). Byłam rano na badaniach krwi, bo jutro mam wizytę u endokrynologa. Jutro też muszę iść na badania ale te płatne i mam badanie glukozy..... Fujjjjjj będę musiała wypić ten słodki płyn i siedzieć tam.dwie godziny. Ale mam wolne wiec luzik. No i dziś zaczęłam 9 tc :-D :-D :-D :-D :-D
Pozdrawiam Was Wszystkie!

Dziewczyny beta ujemna, nie wiem co to bylo za plamienie wczoraj? Zblizajaca sie miesiaczka? Pierwszy raz w zyciu tak mialam. ANA2 tez mamvujemne. Poplakalam sie bo myslalam ze bedzie ciaza. Nawet z tych ujemnych ANA sie juz teraz nie ciesze. Wyniku NK jeszcze nie ma. Coz trzeba sie ogarnac i zyc dalej!

Strawbelka - trzymaj się, przykro mi :-(

Doris - ja ostatnio piłam tą pyszną glukozę :-D i muszę przyznać, że wcale nie była taka zła. Wypiłam ją szybcikiem, ale później nie było tak fajnie. Było mi strasznie niedobrze

Strawbelka- ja też pierwsza bete mialam ujemną, kolejnych nie robiłam dopóki blady cień nie pojawił się na teściorze z rosmana- tym mega czułym (w 8dpo), moze tak lepiej robić? będzie dobrze, ja tu stara staraczka jestem i tez nie raz traciłam wiare...
Kochana, ważniejsze przeciwciała ;)

Teraz też się kiepsko czuje, raz na jakiś czas mam jakiegoś farfocla ehhh do jutra może wytrzymam, a wizyta o 16tej

Strawbelka, może za szybko ta będę zrobiłaś? Ja encorton, a raczej metypred brałam też w ciąży, co prawda nieduża dawkę, bo 8 mg, ale też chyba do dwudziestego któregoś tygodnia.
No i też przypominam że wcześniej też byłam na zelaznym zestawie,ale było puste jajo...i ten tu raz wewnętrznie czułam,że muszę jeszcze raz spróbować na tym zestawie, bez szczepień i wlewow i się udało! Także Dziewczyny- wiara Czyni cuda! Co nie Nafoczka? :-)

Nafoczka, współczuję takiego "kaca",ale to oczywiście wspaniały znak!! Oby tak dalej Cie męczyło :p

Strawbelka, może za szybko ta będę zrobiłaś? Ja encorton, a raczej metypred brałam też w ciąży, co prawda nieduża dawkę, bo 8 mg, ale też chyba do dwudziestego któregoś tygodnia.
No i też przypominam że wcześniej też byłam na zelaznym zestawie,ale było puste jajo...i ten tu raz wewnętrznie czułam,że muszę jeszcze raz spróbować na tym zestawie, bez szczepień i wlewow i się udało! Także Dziewczyny- wiara Czyni cuda! Co nie Nafoczka? :-)

Nafoczka, współczuję takiego "kaca",ale to oczywiście wspaniały znak!! Oby tak dalej Cie męczyło :p

apolinka naprawde? a czym sie roznil ten zestaw od tamtego? encroton wczesniej podany czy jak? dawke wieksza? dajesz nadzieje:)

reklama
Do góry