reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Wpadam.się przywitać z pracy. Dziś znów mi niedobrze ;-). Byłam rano na badaniach krwi, bo jutro mam wizytę u endokrynologa. Jutro też muszę iść na badania ale te płatne i mam badanie glukozy..... Fujjjjjj będę musiała wypić ten słodki płyn i siedzieć tam.dwie godziny. Ale mam wolne wiec luzik. No i dziś zaczęłam 9 tc
Pozdrawiam Was Wszystkie!
Wpadam.się przywitać z pracy. Dziś znów mi niedobrze ;-). Byłam rano na badaniach krwi, bo jutro mam wizytę u endokrynologa. Jutro też muszę iść na badania ale te płatne i mam badanie glukozy..... Fujjjjjj będę musiała wypić ten słodki płyn i siedzieć tam.dwie godziny. Ale mam wolne wiec luzik. No i dziś zaczęłam 9 tc
Pozdrawiam Was Wszystkie!
G
Gość
Gość
Dziewczyny beta ujemna, nie wiem co to bylo za plamienie wczoraj? Zblizajaca sie miesiaczka? Pierwszy raz w zyciu tak mialam. ANA2 tez mamvujemne. Poplakalam sie bo myslalam ze bedzie ciaza. Nawet z tych ujemnych ANA sie juz teraz nie ciesze. Wyniku NK jeszcze nie ma. Coz trzeba sie ogarnac i zyc dalej!
Strawbelka- ja też pierwsza bete mialam ujemną, kolejnych nie robiłam dopóki blady cień nie pojawił się na teściorze z rosmana- tym mega czułym (w 8dpo), moze tak lepiej robić? będzie dobrze, ja tu stara staraczka jestem i tez nie raz traciłam wiare...
Kochana, ważniejsze przeciwciała
Teraz też się kiepsko czuje, raz na jakiś czas mam jakiegoś farfocla ehhh do jutra może wytrzymam, a wizyta o 16tej
Kochana, ważniejsze przeciwciała
Teraz też się kiepsko czuje, raz na jakiś czas mam jakiegoś farfocla ehhh do jutra może wytrzymam, a wizyta o 16tej
Strawbelka, może za szybko ta będę zrobiłaś? Ja encorton, a raczej metypred brałam też w ciąży, co prawda nieduża dawkę, bo 8 mg, ale też chyba do dwudziestego któregoś tygodnia.
No i też przypominam że wcześniej też byłam na zelaznym zestawie,ale było puste jajo...i ten tu raz wewnętrznie czułam,że muszę jeszcze raz spróbować na tym zestawie, bez szczepień i wlewow i się udało! Także Dziewczyny- wiara Czyni cuda! Co nie Nafoczka? :-)
Nafoczka, współczuję takiego "kaca",ale to oczywiście wspaniały znak!! Oby tak dalej Cie męczyło
No i też przypominam że wcześniej też byłam na zelaznym zestawie,ale było puste jajo...i ten tu raz wewnętrznie czułam,że muszę jeszcze raz spróbować na tym zestawie, bez szczepień i wlewow i się udało! Także Dziewczyny- wiara Czyni cuda! Co nie Nafoczka? :-)
Nafoczka, współczuję takiego "kaca",ale to oczywiście wspaniały znak!! Oby tak dalej Cie męczyło
Strawbelka, może za szybko ta będę zrobiłaś? Ja encorton, a raczej metypred brałam też w ciąży, co prawda nieduża dawkę, bo 8 mg, ale też chyba do dwudziestego któregoś tygodnia.
apolinka naprawde? a czym sie roznil ten zestaw od tamtego? encroton wczesniej podany czy jak? dawke wieksza? dajesz nadzieje
G
Gość
Gość
Dzieki dziewczyny. Dobrze ze jest to forum i Wy bo dajecie nadzieje i sile do dalszej walki
reklama
Dzieki dziewczyny. Dobrze ze jest to forum i Wy bo dajecie nadzieje i sile do dalszej walki
znam ten bol nakrecania sie i rozczarowanie pewnie kazda znas to wie ja wiedzac, ze i tak nie mam owulki w tym cyklu i tak robiac test bede miec cien nadziei i tez bedze mi przykro tak chyba juz mamy.
Podziel się: