reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Enya...wierzę, wierzę :-) Ale ja panikara jestem straszna!!!!!!

Strawbelka...ja bym poszła 10 dpo jednak, bo jak Ci wyjdzie beta np 6 to i tak będziesz się stresować i powtarzać. Mi czasami beta w ciążach wychodziła dopiero w 11 dpo

Lumia.Powtarzasz betę?

reklama
Strawbelka
Encorton nie fałszuje wyniku bety:)
Ja biorę zawsze rano. Tak wiele Dziewczyn tu robi i tego się trzymam. Ale jeśli weźmiesz wieczorem pewnie nic strasznego sie niie stanie. Kiedyś lekarz mi tłumaczył, że rano lepiej brać , bo przez cały dzień funkcjonowania organiizm go wydala.
Chyba bym już poczekała do rana i wzięła tą dawkę 10. Ale Strawbelko to Ty musisz zdecydować.

Doris,
Tak jutro powtarzam. Mam mega stresa. Jeżeli urośnie to idę do lekarza i własnie nie wiem jakie dawki na nim wymusić i czego...ehh
I z tego wszystkiego , przepraszam ale zapomniałam napisać, że cieszę się bardzo, że Fasolek ma wywal....%$e na Twoje paniki:p:-p:-D:rofl2:

Dziewczyny a pytanie z innej bajki...czy mozna w ewentualnej ciazy jakby co zrobic usg piersi? Wczoraj wykrylam jakies zgrubienie twarde wielkosci orzecha wloskiego tylko inny ksztalt. Nie wiem moze to przez to ze jestem w 2 fazie cyklu, ale nie daje mi to spokoju.

czarna mała...zobacz na nasze historie, na nasze sygnaturki. My wszystkie jesteśmy po wielu przejściach i walczymy. każdej się uda, więc nie załamuj się tylko do dzieła!!!!

czarna mała...zobacz na nasze historie, na nasze sygnaturki. My wszystkie jesteśmy po wielu przejściach i walczymy. każdej się uda, więc nie załamuj się tylko do dzieła!!!!

Czarna mala ja tez jestem tego zdania ze nie wolno sie poddawac i trzeba walczyc o swoje marzenia!
Wiem Kochane jesteście [emoji8] [emoji8] ale ja po prostu czuję, że nie jestem sobą :( chodzę i o byle co mam łzy w oczach :( dziś na mszy znowu zbierało mi się na płacz, ale powstrzymałam. Wczoraj idąc w Realu, weszłam przypadkiem w dział dla dzieci i od razu myśl, że mogę nie doczekać nigdy takich zakupów dziecięcych i znowu płacz :( idę w tym tygodniu do psychologa :(

Mala czarna to chyba nirmalne ze tak sie zachowujesz.... Nie ma sie czego wstydzic. Ja po pierwszym poronieniu non stop ryczalam, odcielam sie od rodziny, bo siostra ma 2 dzieci. Na widok dzieci, ubranek, reagowalam jak Ty teraz. Mialam mysli samobojcze, zwatpilam w Boga, nie potrafilam sie z tym pogodzic. Wiesz co mi pomoglo, podczytywalam rozne fora, czytalam historie dziewczyn ktore byly duzo gorsze od moich. Podziwialam je ze maha tyle sily by walczyc. To dalo i mi sile do walki, wzielam sie w garsc i tez walcze! Mala czarna jak Ci smutno i zle to pisz, my wysluchamy i moze tez damy Ci sile do walki, bo najlepiej taka kobiete zrozumie tylko taka kobieta ktora tez ma takie same problemy. Musisz walczyc mala czarna. Najlepszym lekarstwem na taki smutek jest nastepna ciaza!

reklama
Strawbelka-usg piersi mozna robic w ciazy, mi moja Pani ginekolog zaleciła zrobic na poczatku ciazy jak powiedziałam ze ostatnie robiłam 3 lata temu.

Do góry