reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris ja miała krwiaki krwawienia krwotoki w ciąży. Z liwka do 14 tc złego powodu brałam acard dopiero od 17 tc. Niestety przy takiej ilości leków które bierzemy krwawienie sie zdarza. Nawet aplikacja luteiny moze doprowadzić do krwawienia wystarczy delikatne otarcie naskórka i juz jest krew. Duzo siły i wiary w fasolkę.

reklama
Enya napisz mi jak to u ciebie z tymi przeciwcia£ami.apa.Bo podobno na to steryd dłużej przed ciążą dająciAle ty chyba nie brałaś wcześniej .Bardzo złe ci to badanie wyszło ? .Ja mam zlecone to badanie i nie wiem czy robić skoro i tak encorton biorę.

Dziewczyny to badanie APA na te przeciwciala przeciw lozysku to robi sie w jakims okreslonym dniu cyklu, zaraz po poronieniu, czy mozna w trakcie staran?

Dziewczyny ktore sie szczepily albo miały wlewy. Czy to sie "oplaca"? Moj M nie może byc dawca do szczepień. Bylam wczoraj u dr Sacha i jedynym wyjsciem u nas jest albo szczepienie albo wlewy. Ja bym byla bardziej za wlewami. Ale cena mnie przerazila :szok::no:
Moje allo mlr wynosi teraz prawie 19% dr chce doprowadzic do min 40.
I jeszcze jedna sprawa. W badaniach wyszlo mi dodatnie ana. Na granicy dokladnie... I on powiedzial że graniczne w niczy. Nie przrszkadza i mogę sie szczepic...
Poradzi cos ktoras? Do gina ide za 2 tygodnie

Susana ja miałam miano 1:10 i sterydu nie brałam wcześniej, przed ciążą. Ja miałam robione w dowolnym momencie, powtarzane 2 razy i za każdym razem tak samo wyszło.

Dziewczyny ktore sie szczepily albo miały wlewy. Czy to sie "oplaca"? Moj M nie może byc dawca do szczepień. Bylam wczoraj u dr Sacha i jedynym wyjsciem u nas jest albo szczepienie albo wlewy. Ja bym byla bardziej za wlewami. Ale cena mnie przerazila :szok::no:
Moje allo mlr wynosi teraz prawie 19% dr chce doprowadzic do min 40.
I jeszcze jedna sprawa. W badaniach wyszlo mi dodatnie ana. Na granicy dokladnie... I on powiedzial że graniczne w niczy. Nie przrszkadza i mogę sie szczepic...
Poradzi cos ktoras? Do gina ide za 2 tygodnie

Kwiatuszek myślę że nikt Ci nie powie co się opłaca bo nikt nie jest w stanie przewidzieć co pomoże. Generalnie ja chwytałam się wszystkiego i uznałam że szczepienia są moją ostatnią deską ratunku ( jeśli nie dałoby rady pozostawałyby mi tylko wlewy, zdecydowałam że w tej kolejności w razie czego). Szczepienia to też dosyć droga impreza, jeszcze zależy ile miałabyś ich mieć a też nie jesteś w stanie tego przewidzieć.....

reklama
Enya wiem ze szczepienia to droga rzecz ale tansza niż wlewy. Niby dr mówił ze skuteczność taka sama. A ze szczepienia sa tańsze to to mi zaproponowal. Wiem ze nie jestem w stanie przewidziec ile tych szczepien będę mieć. A Ty próbowałas na żelaznym zestawie bez szczepien? Mi on odradzal branie encortonu. Tzn branie przy tak niskich przeciwciałach. Ze dopiero jak dojdziemy do 40 to dopiero wtedy.
Mi chodzilo wlasnie o to czy ktoras z Was wie co jest lepsze? Bardziej skuteczne. Czy szczepienian czy wlewy?

Do góry