reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris - ja też miała takie brudzenia, szłam na usg okazywało się, że wszystko ok i lekarze mówili, że duża szansa, że to od luteiny i powiedzieli też żeby w takim razie aplikować palcem a nie aplikatorem, bo ciężej coś uszkodzić.

reklama
Susana- troszeczke tyle co nic ;) wciąż z tyłu głowy mam, ze serduszko to ja zawsze widziałam... ale lepsza troszeczka niż nic ;)
Arda, Susana, Fondie czas starań zawsze uważałam, za najlepszy ;)))
a jeśli chodzi o wyluzowanie ;-)to ja w ostatnim cyklu byłam na "wyjeździe integracyjnym" z pracy- pobalowało się do świtu czego konsekwencją była późniejsza choroba bo ostatnia zeszłam z parkietu.. hmm i gdyby nie to, że byłam w czasie @ to mój M. do tej pory "zastanawia" sie skąd tak nagle ten plus :-D

Gabi- miałam to co ty, z tym, że nie kazał mi brac sterydu, co mi nagminnie powtarza ale u mnie nie ma żadnych przeciwciał
Acard brałam po owu ale moze tez być cały czas bo tak brałam poprzednio i to mozesz sobie spokojnie dorzucić. Clexan też zaczęłam od pierwszej bladej krachy, czyli już 8dpo. W ostatnim cyklu (udanym) dorzuciłam colostrum i "oboje lekarzy" uważa, zeby jeszcze go zażywać. Jaką masz mutacje? a i clexan na pewno dostaniesz na 100% wiec weź acard a z heparyna poczekaj
(tak sadze ;)))
Ja mam mutacje MTHR, graniczne ANA . Mam sterdy bo allo mlr mam 14%. Homocysterine i d-dimery mam ok moze dlatego nie daje mi acardu? Moze zapytam go ? Sama chyba nie brac?
Z ta refundacja na clexane to dziwna sprawa w drugiej ciazy bralam dawke 0,2 i mialam na znizke bez zadnych badan.. u innego lekarza ;)

Dziewczyny ktore sie szczepily albo miały wlewy. Czy to sie "oplaca"? Moj M nie może byc dawca do szczepień. Bylam wczoraj u dr Sacha i jedynym wyjsciem u nas jest albo szczepienie albo wlewy. Ja bym byla bardziej za wlewami. Ale cena mnie przerazila :szok::no:
Moje allo mlr wynosi teraz prawie 19% dr chce doprowadzic do min 40.
I jeszcze jedna sprawa. W badaniach wyszlo mi dodatnie ana. Na granicy dokladnie... I on powiedzial że graniczne w niczy. Nie przrszkadza i mogę sie szczepic...
Poradzi cos ktoras? Do gina ide za 2 tygodnie
Widzisz ja mam mlr 14% dr Sacha zaproponował wlewy bo wlasnie mam graniczne ANA ale dla mnie cena jest kosmiczna a skutecznosci rozna... Mam nadzieje ze na zelaznym zestawie sie uda ;)

Gabi ale ktora Mthfr? A czy C homo czy hetero? ja 0,2 poprzednio tez mialam R ale tak jak piszesz u innego lekarza, o acard spokojnie mozesz zapytac

reklama
Do góry