reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris - ja też miała takie brudzenia, szłam na usg okazywało się, że wszystko ok i lekarze mówili, że duża szansa, że to od luteiny i powiedzieli też żeby w takim razie aplikować palcem a nie aplikatorem, bo ciężej coś uszkodzić.

reklama
Susana- troszeczke tyle co nic ;) wciąż z tyłu głowy mam, ze serduszko to ja zawsze widziałam... ale lepsza troszeczka niż nic ;)
Arda, Susana, Fondie czas starań zawsze uważałam, za najlepszy ;)))
a jeśli chodzi o wyluzowanie ;-)to ja w ostatnim cyklu byłam na "wyjeździe integracyjnym" z pracy- pobalowało się do świtu czego konsekwencją była późniejsza choroba bo ostatnia zeszłam z parkietu.. hmm i gdyby nie to, że byłam w czasie @ to mój M. do tej pory "zastanawia" sie skąd tak nagle ten plus :-D

Gabi- miałam to co ty, z tym, że nie kazał mi brac sterydu, co mi nagminnie powtarza ale u mnie nie ma żadnych przeciwciał
Acard brałam po owu ale moze tez być cały czas bo tak brałam poprzednio i to mozesz sobie spokojnie dorzucić. Clexan też zaczęłam od pierwszej bladej krachy, czyli już 8dpo. W ostatnim cyklu (udanym) dorzuciłam colostrum i "oboje lekarzy" uważa, zeby jeszcze go zażywać. Jaką masz mutacje? a i clexan na pewno dostaniesz na 100% wiec weź acard a z heparyna poczekaj
(tak sadze ;)))
Ja mam mutacje MTHR, graniczne ANA . Mam sterdy bo allo mlr mam 14%. Homocysterine i d-dimery mam ok moze dlatego nie daje mi acardu? Moze zapytam go ? Sama chyba nie brac?
Z ta refundacja na clexane to dziwna sprawa w drugiej ciazy bralam dawke 0,2 i mialam na znizke bez zadnych badan.. u innego lekarza ;)

Dziewczyny ktore sie szczepily albo miały wlewy. Czy to sie "oplaca"? Moj M nie może byc dawca do szczepień. Bylam wczoraj u dr Sacha i jedynym wyjsciem u nas jest albo szczepienie albo wlewy. Ja bym byla bardziej za wlewami. Ale cena mnie przerazila :szok::no:
Moje allo mlr wynosi teraz prawie 19% dr chce doprowadzic do min 40.
I jeszcze jedna sprawa. W badaniach wyszlo mi dodatnie ana. Na granicy dokladnie... I on powiedzial że graniczne w niczy. Nie przrszkadza i mogę sie szczepic...
Poradzi cos ktoras? Do gina ide za 2 tygodnie
Widzisz ja mam mlr 14% dr Sacha zaproponował wlewy bo wlasnie mam graniczne ANA ale dla mnie cena jest kosmiczna a skutecznosci rozna... Mam nadzieje ze na zelaznym zestawie sie uda ;)

Gabi ale ktora Mthfr? A czy C homo czy hetero? ja 0,2 poprzednio tez mialam R ale tak jak piszesz u innego lekarza, o acard spokojnie mozesz zapytac

reklama
Do góry