reklama
gabi433
Zaciekawiona BB
Ja mam mutacje MTHR, graniczne ANA . Mam sterdy bo allo mlr mam 14%. Homocysterine i d-dimery mam ok moze dlatego nie daje mi acardu? Moze zapytam go ? Sama chyba nie brac?Susana- troszeczke tyle co nic wciąż z tyłu głowy mam, ze serduszko to ja zawsze widziałam... ale lepsza troszeczka niż nic
Arda, Susana, Fondie czas starań zawsze uważałam, za najlepszy ))
a jeśli chodzi o wyluzowanie ;-)to ja w ostatnim cyklu byłam na "wyjeździe integracyjnym" z pracy- pobalowało się do świtu czego konsekwencją była późniejsza choroba bo ostatnia zeszłam z parkietu.. hmm i gdyby nie to, że byłam w czasie @ to mój M. do tej pory "zastanawia" sie skąd tak nagle ten plus
Gabi- miałam to co ty, z tym, że nie kazał mi brac sterydu, co mi nagminnie powtarza ale u mnie nie ma żadnych przeciwciał
Acard brałam po owu ale moze tez być cały czas bo tak brałam poprzednio i to mozesz sobie spokojnie dorzucić. Clexan też zaczęłam od pierwszej bladej krachy, czyli już 8dpo. W ostatnim cyklu (udanym) dorzuciłam colostrum i "oboje lekarzy" uważa, zeby jeszcze go zażywać. Jaką masz mutacje? a i clexan na pewno dostaniesz na 100% wiec weź acard a z heparyna poczekaj
(tak sadze ))
Z ta refundacja na clexane to dziwna sprawa w drugiej ciazy bralam dawke 0,2 i mialam na znizke bez zadnych badan.. u innego lekarza
gabi433
Zaciekawiona BB
Widzisz ja mam mlr 14% dr Sacha zaproponował wlewy bo wlasnie mam graniczne ANA ale dla mnie cena jest kosmiczna a skutecznosci rozna... Mam nadzieje ze na zelaznym zestawie sie udaDziewczyny ktore sie szczepily albo miały wlewy. Czy to sie "oplaca"? Moj M nie może byc dawca do szczepień. Bylam wczoraj u dr Sacha i jedynym wyjsciem u nas jest albo szczepienie albo wlewy. Ja bym byla bardziej za wlewami. Ale cena mnie przerazila
Moje allo mlr wynosi teraz prawie 19% dr chce doprowadzic do min 40.
I jeszcze jedna sprawa. W badaniach wyszlo mi dodatnie ana. Na granicy dokladnie... I on powiedzial że graniczne w niczy. Nie przrszkadza i mogę sie szczepic...
Poradzi cos ktoras? Do gina ide za 2 tygodnie
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Gabi no widzisz. Jamam graniczne ana i mi powiedzial ze mogę sie szczepic... Tak ceny wlewow sa z kosmosu. A do kogo chodisz tzn ginrkologa?
gabi433
Zaciekawiona BB
Do dr Przybycienia powiedział ze jak mam 14%to nie jest zle ze wystarczy sterdy... Mam nadzieje Sterdy biore 8 mg od owulacji ale jak narazie sie nie udało..Gabi no widzisz. Jamam graniczne ana i mi powiedzial ze mogę sie szczepic... Tak ceny wlewow sa z kosmosu. A do kogo chodisz tzn ginrkologa?
Kwiatuszekk23
Gabi a jak Wam wyszedl test cytotoksyczny? Ja tez chidze do dr P i wyslal mnie do dr Sacha. Zobaczymy co mi powie dr P za dwa tygodnie.
gabi433
Zaciekawiona BB
Gabi a jak Wam wyszedl test cytotoksyczny? Ja tez chidze do dr P i wyslal mnie do dr Sacha. Zobaczymy co mi powie dr P za dwa tygodnie.
W tescie cytotoksycznym nie stwierdzoni przeciwciał. Kontrola pozytywna 100% komorek martwych.
Dlaczego dr P wysłał Cie do dr Sachy?
Kwiatuszekk23
Bo umnie steierdzono przeciwciala przecieko limfacytom M. I zabijam je w 100%. Wiec dlatego wyslal mnir na konsultacje
reklama
gabi433
Zaciekawiona BB
Gabi ale ktora Mthfr? A czy C homo czy hetero? ja 0,2 poprzednio tez mialam R ale tak jak piszesz u innego lekarza, o acard spokojnie mozesz zapytac
MTHR C HETERO na nia biore kwas foliowy 5 mg i femibion
Podziel się: