reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris a dlaczego bierze sie kwas foliowy w takiej dawce, na co to ma wplyw? Jakiej firmy bralas? A encorton na wlasna reke wzielas? Bo ja sie boje ze jak wezme na wlasna reke to moj lekarz sie wkurzy, ja chce a on nie chce mi narazie dac.

Encorton przepisał mi gin na moja prosbe, colostrum brałam sama, kwas 5 mg w takiej dawce brałam bo tutaj dziewczyny niektóre taką miały. Jest na receptę w aptece ale bez problemu zawsze kupiłam bez.
Colostrum teraz nie biorę, encorton tak

Ja dalej pod gabinetem. Jeszcze pół godziny....

Doris
Bardzo dziękuje. Niestety mnie za wiele encortonu nie zostało;( Muszę przemyśleć temat.

Strawbelka
Dziękuje za link:tak::-)

Fondi
Mam wrażenie, że my dwie się czujemy jak "goryle we mgle" w temacie immunologi:tak:;-):rofl2::-p:baffled:

Ja brałam w drugiej fazie duphaston, encorton, witaminy D3, B6, B12, COLOSTRUM, JODID, INOFEM, KWAS FOLIOWY 5 mg,

Doris &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

ja też brałam to co Doris, tylko bez jodid i metylowy kwas- przez przypadek bo byłam chora ACC a to ponoć też pomaga na przeplywy w/maciczne i żel estreva na endometrium
lekarz na razie nie kazał mi odstawiać colostrum wiec wciąż biore

reklama
Do góry