reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Nafoczka wyslalam Ci wiadomosc na fb
Jejku Dziewczyny dla mnie ta immunologia to też czarna magia i to najwyższy level
A ja dziś byłam na usg kontrolnym. Był to jednak pęchol, który pękł i jest ciałko żółte.
I tu mam do Was pytanie, lekarz powiedział żebym niczego nie brała ( w sensie leków). Myślicie ,że przy ANA, które mam powinnac jednak brAĆ JAKIEŚ LEKI W DRUGIEJ FAZIE?
I czy ANA mogą powodować problemy z samym zajściem w ciąże/ zapłodnieniem czy tylko z jej donoszeniem?
Myślę, że sanse są małe. Bo ten seksior to taki mega dziwny był....heh,no ale cóż zaskoczenie było mega
Dziewczyny przpraszam za prywatę, ale bardzo zalezy mi na Waszej podpowiedzi
Arda
Przykro, ale tak jak piszą Dziewczyny, myślami bądź już przy kolejnych staraniach
Doris
Kochana ja również czekam na dobre wieści:-)
Nafoczka
Piękna betka
pozdrawiam serdecznie
G
Gość
Gość
Lumia tu masz o ana, mysle ze przy ana obowiazkowo encorton. Wyświetl temat - IMMUNOLOGIA - przyczyna niepowodzeń i poronień | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lumia...ja brałam wiele leków w drugiej fazie, niektóre sama, bez zaleceń gina. I coś pomogło. Zobaczymy co będzie dalej, ja już pod gabinetem godzinę wcześniej bo juz w domu nie mogłam wysiedziec. Poza tym jakoś kiepsko się poczułam, strasznie mnie rozbolala glowa w pewnym momencie i latały mi takie ciemne plamki. Ciśnienie miałam 100 /65. Potem mi przeszło trochę, Wyszłam z domu, przewietrzylam się i jest lepiej. jeszcze niecala godzina.
G
Gość
Gość
Doris trzymam kciuki, bedzie dobrze, musi byc!!!
Arda, przykro mi, ale tak jak dziewczyny pisza mysl juz o nowym cyklu, w koncu sie uda, musi! Na kazda z nas przyjdzie w koncu czas!!!!
Arda, przykro mi, ale tak jak dziewczyny pisza mysl juz o nowym cyklu, w koncu sie uda, musi! Na kazda z nas przyjdzie w koncu czas!!!!
G
Gość
Gość
Nafoczka, zazdroszcze tej bety, piekna!
Lumia...ja brałam wiele leków w drugiej fazie, niektóre sama, bez zaleceń gina. I coś pomogło. Zobaczymy co będzie dalej, ja już pod gabinetem godzinę wcześniej bo juz w domu nie mogłam wysiedziec. Poza tym jakoś kiepsko się poczułam, strasznie mnie rozbolala glowa w pewnym momencie i latały mi takie ciemne plamki. Ciśnienie miałam 100 /65. Potem mi przeszło trochę, Wyszłam z domu, przewietrzylam się i jest lepiej. jeszcze niecala godzina.
jakie leki na własną rekę brałaś?
w jakich przypadkach bierze się jeszcze encorton?
G
Gość
Gość
Fondie, na tej stronie z bociana jest wszystko pieknie opisane i bardzo ladnie wytlumaczone. Musisz przejsc troche nizej tam jest o leczeniu poszczegolnych przypadkow. Mysle ze to rozwieje wiekszosc Twoich pytan i Ci ladnie nakresli temat immunologii
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja brałam w drugiej fazie duphaston, encorton, witaminy D3, B6, B12, COLOSTRUM, JODID, INOFEM, KWAS FOLIOWY 5 mg,
Podziel się: