reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny czy kłóraś z was zna te badania o których pisałam na poprzedniej stronie?

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku Dziewczyny dla mnie ta immunologia to też czarna magia i to najwyższy level:sorry:

A ja dziś byłam na usg kontrolnym. Był to jednak pęchol, który pękł i jest ciałko żółte.
I tu mam do Was pytanie, lekarz powiedział żebym niczego nie brała ( w sensie leków). Myślicie ,że przy ANA, które mam powinnac jednak brAĆ JAKIEŚ LEKI W DRUGIEJ FAZIE?
I czy ANA mogą powodować problemy z samym zajściem w ciąże/ zapłodnieniem czy tylko z jej donoszeniem?
Myślę, że sanse są małe. Bo ten seksior to taki mega dziwny był....heh,no ale cóż zaskoczenie było mega:p

Dziewczyny przpraszam za prywatę, ale bardzo zalezy mi na Waszej podpowiedzi:)

Arda
Przykro, ale tak jak piszą Dziewczyny, myślami bądź już przy kolejnych staraniach:tak:

Doris:)
Kochana ja również czekam na dobre wieści:tak::-)

Nafoczka
Piękna betka:)

pozdrawiam serdecznie:)

Lumia...ja brałam wiele leków w drugiej fazie, niektóre sama, bez zaleceń gina. I coś pomogło. Zobaczymy co będzie dalej, ja już pod gabinetem godzinę wcześniej bo juz w domu nie mogłam wysiedziec. Poza tym jakoś kiepsko się poczułam, strasznie mnie rozbolala glowa w pewnym momencie i latały mi takie ciemne plamki. Ciśnienie miałam 100 /65. Potem mi przeszło trochę, Wyszłam z domu, przewietrzylam się i jest lepiej. jeszcze niecala godzina.

Doris trzymam kciuki, bedzie dobrze, musi byc!!!
Arda, przykro mi, ale tak jak dziewczyny pisza mysl juz o nowym cyklu, w koncu sie uda, musi! Na kazda z nas przyjdzie w koncu czas!!!!

Lumia...ja brałam wiele leków w drugiej fazie, niektóre sama, bez zaleceń gina. I coś pomogło. Zobaczymy co będzie dalej, ja już pod gabinetem godzinę wcześniej bo juz w domu nie mogłam wysiedziec. Poza tym jakoś kiepsko się poczułam, strasznie mnie rozbolala glowa w pewnym momencie i latały mi takie ciemne plamki. Ciśnienie miałam 100 /65. Potem mi przeszło trochę, Wyszłam z domu, przewietrzylam się i jest lepiej. jeszcze niecala godzina.

jakie leki na własną rekę brałaś?

w jakich przypadkach bierze się jeszcze encorton?

Fondie, na tej stronie z bociana jest wszystko pieknie opisane i bardzo ladnie wytlumaczone. Musisz przejsc troche nizej tam jest o leczeniu poszczegolnych przypadkow. Mysle ze to rozwieje wiekszosc Twoich pytan i Ci ladnie nakresli temat immunologii

reklama
Do góry