reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A jeszcze sie warto dowiedziec czy w tym instytucie w Warszawie to badaja te nk maciczne czy te co kraza w calym organizmie. Mi tlumaczyli ze robi sie je w 2 polowie cyklu i ze oni badaja niby te co sa w macicy. Ale teraz to juz nie wiem czy nie mowia tak specjalnie zeby u nich robic.

A jeszcze sie warto dowiedziec czy w tym instytucie w Warszawie to badaja te nk maciczne czy te co kraza w calym organizmie. Mi tlumaczyli ze robi sie je w 2 polowie cyklu i ze oni badaja niby te co sa w macicy. Ale teraz to juz nie wiem czy nie mowia tak specjalnie zeby u nich robic.
o matko zwariowac idzie im człowiek mniej wie tym dłużej żyje:p

Badanie allo m.tak jak Strafbelka napusała jest badaniem które stwierdza czy masz przeciwciała które blokują inne przeciwciała które mogą zabijać ciąże.

Badanie allo m.tak jak Strafbelka napusała jest badaniem które stwierdza czy masz przeciwciała które blokują inne przeciwciała które mogą zabijać ciąże.
to ja rozumiałam, że to właśnie robią nk więc czym sa komorki nk? a test cyto.. wskazuje czy zabijam wszystko od meza tak?

Ja też robiłam te 3 badania o których arda mówi: toczeń, prz.antykardio.i beta2 glico.Robi się wszystkie trzy.Ja poszłam wtedy do zwykłego lekarza gin.w poradni przy szpitalnej .Zaniosłam kxero 2 poronień i wszystkie te trzy badania miałam zrobione na fundusz.

czy jak udam się do tej Pani immunolog to ona mi zleci takie badanie i pomoze we wszystkich tych problemach? gdzie ona przyjmuje?

Arda wczesniej pisala ze ta pani zajmuje sie chyba tylko Nk i tymi wlewami. Ja na Twoim miejscu bym poszla do lekarza ktory zlecil te badania i powiedziala mu o badaniach nk i zeby on powiedzial co najlepiej zrobic w Twoim przypadku.

reklama
Arda wczesniej pisala ze ta pani zajmuje sie chyba tylko Nk i tymi wlewami. Ja na Twoim miejscu bym poszla do lekarza ktory zlecil te badania i powiedziala mu o badaniach nk i zeby on powiedzial co najlepiej zrobic w Twoim przypadku.[/QUOTE włączyć trzeciego lekarza mnie przeraza;/więc zro ie to badanie na własną rekę i zobacze co wyjdzie wtedy pomyśle najpierw zorbie to mrl potem ta suppo..cos tam a jak sie uda zajsc w ciaze to wezme zestaw ze sterydami 20mg to duzo encortonu. Teraz święta więc w grudniu zrobie to allo mrl a w styczniu to następne wtedy się przypomne jak się nazywa i gdzie robi :)

w końcu dostałam badania za 7 tysiecy i z jakiegos powodu komorek nk nie mam na liscie..ale 23 zapytam jeszcze lekarza moze cos podpowie i czas sie wyluzowac w koncu bo psychika też dużo może zdziałać..ja nie wiem czy to nk bo skoro pierwsza ciaze straciłam kolejna donosiłam i potem 3 starciłam to skoro byłyby od razu powodem od 1 ciąży to dlaczego drugą miałabym donosić...

Do góry