reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris ja bym już tej bety na Twoim miejscu nie robiła te mdłości to bardzo dobry znak.
Strawbelka witaj na forum.
Ciężaróweczki strasznie Wam zazdroszczę mam nadzieję ze z końcem roku do Was dołączę.
Jeśli chodzi o poród to ja nie miałam wyjścia, przez przegrodę mój mały był umiejscowiony w poprzek więc miałam CC ale akcja porodowa zaczeła sie u mnie w domu, po przyjechaniu do szpitala miałam rozwarcie na 4 palce, jak mnie przygotowywali to miałam skurcze co 1,5 min z krzyża, masakra jakaś, a po CC tez nie było kolorowo ale ja chyba wolę.

strawbelka, ja robiłam przed wlewami sam immunofenotyp, a po drugim wlewie immunofentyp + limfocyty t. No i wreszcie zaczęliśmy starania. Jaki u Ciebie poziom nk? Ja zaczynałam z 31, a po drugim wlewie było juz 17. Także efekt na popierze jest, teraz trzeba czekać na ciążę.

fondie, ja biorę i colostrum i encorton, ale jestem dopiero w czasie starań. W ciazy mam pisać maila do dr i powie co robic dalej. A co do Twoich plamien - mogą być objawem niedomogi lutealnej,a wtedy rutynowo daje sie progesteron.

Arda, ja startowalam z nk na poziomie 24%. Jestem po trzecim wlewie, na 25 listopada mam umowione badanie nk, az sie boje co to bedzie, bo wiem ze jest jedna pacjentka ktorej nk po wlewie rosnie.

reklama
Strawbelka witaj:)

Arda zaciekawiłaś mnie z tymi badaniami, a w jakim celu się je wykonuje, tzn o czym może świadczyć wynik? Orientujesz się w jakiej cenie one są.

Ostatnia edycja:
Do góry