reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

aha myslalm, że z emna cos nie tak:) dupka wlacze od razu po owulacji:) bo moja ostania ciaza nie moglam zaskoczyc ale bez mnitoringu 4 cykle ten ostatni mial byc bezowulacyjny i dostalam luteine na "skrocenie cyklu" i wyszla ciaza!

https://www.doz.pl/apteka/p13774-Colostrum_kapsulki_45_szt czy to moze byc zwykle takie koloctrum? czy jak zapytam gina o to to powie ze zwariowałam to zwykły suplement diety? skad go macie nie wiem juz sama co myslec!

reklama
Fondie wiele komórek jest niepełnowartościowych i wtedy nie dojdzie do zapłodnienia.
Plemniki zanim znajdą się w jajowodach. odpoczywają 6 godzin w szyjce macicy.Dopiero po tym czasie
są zdolne do zapładniania . Kom.jaj żyje ok 24 godz ale również zdolna do zapłodnienia jest ok 6 godz.
Reasumując jeżeli jajeczkowanie było rano a stosunek był parę godzin póżniej możesz nie zajść..Dodając jeszcze 6 godz odpoczynku plemników może być za póżno.Najlepiej kochać się dzień przed owu .No i na drugi dzień też oczywiście można.
Ja np całe życie myślałam że mam owu w 14 dniu bo mnie wtedy macica bolała i myślałam że pęcherzyk pękł.Tak wcale jednak nie jest bo jak poszłam teraz na monitoring 1 raz w życiu to się okazało że ból jest a pęcherzyk 18 mm 14 dc i dopiero rośnie. Pękł dopiero póżniej bo za 4 dni go już nie było .Tak naprawdę w życiu bym nie wiedziała gdyby nie monitoring.

Fondie wiele komórek jest niepełnowartościowych i wtedy nie dojdzie do zapłodnienia.
Plemniki zanim znajdą się w jajowodach. odpoczywają 6 godzin w szyjce macicy.Dopiero po tym czasie
są zdolne do zapładniania . Kom.jaj żyje ok 24 godz ale również zdolna do zapłodnienia jest ok 6 godz.
Reasumując jeżeli jajeczkowanie było rano a stosunek był parę godzin póżniej możesz nie zajść..Dodając jeszcze 6 godz odpoczynku plemników może być za póżno.Najlepiej kochać się dzień przed owu .No i na drugi dzień też oczywiście można.
Ja np całe życie myślałam że mam owu w 14 dniu bo mnie wtedy macica bolała i myślałam że pęcherzyk pękł.Tak wcale jednak nie jest bo jak poszłam teraz na monitoring 1 raz w życiu to się okazało że ból jest a pęcherzyk 18 mm 14 dc i dopiero rośnie. Pękł dopiero póżniej bo za 4 dni go już nie było .Tak naprawdę w życiu bym nie wiedziała gdyby nie monitoring.

ja bylam 2 razy na monitoringu w tym cyklu. W czwartek jeden miał 19mm gin powiedział, że rośnie 2mm na dzień i owulacja bedzie w weekend i wtedy dopiero sie kochac. W poniedziałek po 4razy współżycia w ciagu weekendu 2x rano wieczorem sobota i niedziela poszłam w poniedziałek i miał racje bylo po owulacji. Więc kazał nam się kochać kurde w sama owulke ... dodam, że od 10 dc codziennie sie kochalismy prawie więc może te plemniki juz nie byly dojrzałe. Dodam, że jak starałam się o ciążę donoszona to współzyliśmy co dziennie przez 30 dni i jest córcia:)-miało się zdrowie:) Więc już nie wiem kiedy się kochać żeby się udało może nie iść na monitoring i się bzic jak się ma ochote( ja mam srednio od 10 do 16 dc) potem do konca wogole ..niestety

Fondie Ja pierdzielę- 30 dni codziennie? Faktycznie mieliście maraton.Myślę że w naszym przypadku nie da się kochać kiedy popadnie .I tak będziemy mieć z tyłu głowy przeliczenia dni płodnych , niepłodnych itd.

.Karpidlak progesteron 30 ??????? Jak mam niby go uzyskać przy moim marnym 6 w 19 dc.??? I Depresja gotowa.

Ostatnia edycja:
Fondie Ja pierdzielę- 30 dni codziennie? Faktycznie mieliście maraton.Myślę że w naszym przypadku nie da się kochać kiedy popadnie .I tak będziemy mieć z tyłu głowy przeliczenia dni płodnych , niepłodnych itd.

.Karpidlak progesteron 30 ??????? Jak mam niby go uzyskać przy moim marnym 6 w 19 dc.??? I Depresja gotowa.

wtedy mialam 28 lat więc miałam więcej siły hahahha

a to colostrum od kogo macie? i mozna z encortonrm mozge zamowic to z linka? moja beta byla wysoka w ostatniej ciazy ale wolno rosła mogło to byc wina komórka NK?

Komórki nk zabijają płód , traktują go jak nowotwór lub inne zagrożenie. Dobrawski mówi że przeprowadzał badania na kobietach które zażywały colostrum no i jakiś wpływ jego jednak był na organizm.Ja kupuję z Natury i 3× 1 łykam.Nie popija się gorącym bo to białko.

Komórki nk zabijają płód , traktują go jak nowotwór lub inne zagrożenie. Dobrawski mówi że przeprowadzał badania na kobietach które zażywały colostrum no i jakiś wpływ jego jednak był na organizm.Ja kupuję z Natury i 3× 1 łykam.Nie popija się gorącym bo to białko.

a badałaś te komórki? na necie mozna kupic?

reklama
Do góry