reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana a Ty miałaś potwierdzoną tą owulacje? Moja pani dr twierdziła zawsze ze przy prog poniżej 10 w środku fazy lutealnej istnieje mała szansa, że owu w ogóle była :( Ja tak często miałam. Mimo że na wykresach zawsze skoki tem były :( pecherzyk był , rósł ale nie pekal. Zapadal się :(

reklama
Iris ja już sama nie wiem .Zaraz się popłaczę.Byłam na usg to pęcherz miał 18 mm. Za 3 dni byłam znowu to go już nie było a w jajniku było ciałko żóżte.Zawsze miałam niski progesteron i musiałam brać duphaston .Natomiast w ciąże zachodziłam zawsze za pierwszym razem bez problemu.Teraz to już nie wiem sama co myśleć .Może jeszcze luteinę sobie dołożę .Można ją bez recepty kupić.?

Jak bylo cialko zolte to w zasadzie owu byla. Tylko nie zwlekaj z lekami tak dlugo, bierz od trzeciego dnia po owu. Luteiny nie dostaniesz bez recepty.

susana, nie mam bladego pojęcia. Tak Ci zalecał lekarz? To chyba taka w miare standardowa dawka. jak będziesz mieć pozytyw to zwiększ do 3x2 (ja mam takie zalecenie).

dziewczyny ja mam brać 3x duphaston (10mg) i 2x lutke (100); przez chiwke brałam nawet 3xlutke, a progesteron miałam ostatnio 12,51 i tu zdania byly podzielene, jeden lekarz stwierdził, że szłu nie ma, a drugi, ze jest w normie

reklama
Ja też mam duphaston 10 mg.Jutro polecę jeszcze do znajomej apteki ipoproszę o lutelnę.Tą lutkę 100 to się kupuje dopochwową czy czopki dupne ? Nigdy nie stosowałam i dlatego nie wiem

Do góry