Hej Ada tak myslalam ,że nic ci nie zrobią bo tutaj po 3poronieniu cos zaczynaja działać . Mi Polski lekarz dał tylko ultrogesten ( progesteron) i kazał brać aspirynę 75mg . Jak pozniej rozmawiałam z inna lekarką to powiedziała mi że mogę zrobić u nich padania ale leków mi raczej nie dadza bo nie mogą sie wtrącać w Gp bo nie wiedzą co oni będą mi robić ale ja byłam w innej sytuacji niz ty bo ja jestem juz po 3 porobieniu i Gp sie mna zajęło a Polski lekarz nie chciał mi mieszać . Jak chcesz sobie zrobic jakies badania to pamietaj że najlepiej jak najszybciej do 6 tyg po porobieniu
reklama
susana
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki póżnym wieczorem.
Miałam ciężki dzień w pracy i dopiero teraz nadrobiłam czytanie paru stron.Witam nowe kobietki .Ile możemy napewno pomożemy.
No i naszą Nafoczkę.- Mamusię witam szczególnie - super beta!!-te.
raz możesz już robić te badanie które sobie zaplanowałaś?
Mój dzisiejszy progesteron jedna wielka porażka 5,96 norma(3,34-28,03)
Wzięłam dufhaston 3×1 myślicie że wystarczy? Cyce bolą, mam nadzieję ,
że fasolka sobie już gniazdko robi .Dziś 19 dc.
B 12 górna granica normy po zastrzykach .Mam 758 a było 186.( (norma 200-960)
Fondie myślę że ten pasek na teście był tylko jeszcze pod światło musisz dobrze zobaczyć.W piątek czekają nas kolejne emocje ,twoja beta..Tylko leć rano bo nerwy mamy słabe a Nafoczka nam dzisiaj je troche poszarpała jak kazała tak długo czekać z wynikiem.
Pozdrawiam wszystkie mamusie które mają już przy sobie swoje dzidziusie.
Miałam ciężki dzień w pracy i dopiero teraz nadrobiłam czytanie paru stron.Witam nowe kobietki .Ile możemy napewno pomożemy.
No i naszą Nafoczkę.- Mamusię witam szczególnie - super beta!!-te.
raz możesz już robić te badanie które sobie zaplanowałaś?
Mój dzisiejszy progesteron jedna wielka porażka 5,96 norma(3,34-28,03)
Wzięłam dufhaston 3×1 myślicie że wystarczy? Cyce bolą, mam nadzieję ,
że fasolka sobie już gniazdko robi .Dziś 19 dc.
B 12 górna granica normy po zastrzykach .Mam 758 a było 186.( (norma 200-960)
Fondie myślę że ten pasek na teście był tylko jeszcze pod światło musisz dobrze zobaczyć.W piątek czekają nas kolejne emocje ,twoja beta..Tylko leć rano bo nerwy mamy słabe a Nafoczka nam dzisiaj je troche poszarpała jak kazała tak długo czekać z wynikiem.
Pozdrawiam wszystkie mamusie które mają już przy sobie swoje dzidziusie.
ada1989
Mama Konradka :)
susana trzymam kciuki
Ovli dziękuję za odpowiedź, właśnie miałam pytać kiedy najlepiej zacząć badania. Z tymi lekami to właśnie pytam,jestem zielona w temacie i jedyne co znam to duphaston bo brałam w drugiej ciąży, ale zastanawiałam się bo przecież on w Uk wycofany bodajże od 2008 roku i jak to wtedy wygląda, czy polski lekarz może czy jednak nie bo tu wycofany.
Ok w takim razie robię rozeznanie gdzie najlepiej pójść i już
Ovli dziękuję za odpowiedź, właśnie miałam pytać kiedy najlepiej zacząć badania. Z tymi lekami to właśnie pytam,jestem zielona w temacie i jedyne co znam to duphaston bo brałam w drugiej ciąży, ale zastanawiałam się bo przecież on w Uk wycofany bodajże od 2008 roku i jak to wtedy wygląda, czy polski lekarz może czy jednak nie bo tu wycofany.
Ok w takim razie robię rozeznanie gdzie najlepiej pójść i już
Fondie może już powinnaś włączyć encorton i heparynę.?
moj m ogldal ten test milion razy i powiedzial,że nic nie ma więc troszke odpuscilam ale tak siedze i mysle, że jutro swieto wiec mam jeszcze jeden test w domu i zrobie z ranca go jak cos wyjdzie od razu wlaczam encortom bo mam w domu ide po femibion bo wynikow mutacji jeszcze nie mam i jade do gina po recepte na fraxi ostanio robilam test w 41 dc dopiero i zapozno mogam wlaczyc chociaz beta wynosila wtedy 2114 juz. nie wiem juz sobie mysle, że wariuje i jej nie ma skoro on nic nie widzi dzis 24 dc wiec nie wiem...dzis caly wieczor lepie sobie pierozki nameczylam sie strasznie. wstawie wam zdjecie ale pewnie nic nie widac na nim mniej niz na zywo. to jest bez senu bo nic nie widac jednak bo nic tam nie ma pewnie
Załączniki
ale dzieki mnie kawy nie musicie pic ;-) a tak statystycznie to znienie pore zastrzyku ;-)
Lumina a ty nie chodzisz do lekarza w Krakowie lub okolicach bo twoja opowiesc ludzaco przypomina doktora do ktorego chodze, pewnie w piatek do niego pojad e
fondie ja tez chyba cos widze..
Lumina a ty nie chodzisz do lekarza w Krakowie lub okolicach bo twoja opowiesc ludzaco przypomina doktora do ktorego chodze, pewnie w piatek do niego pojad e
fondie ja tez chyba cos widze..
Ostatnia edycja:
Kwiatuszekk23
Fondi obracalam telefonem na wszystkie strony i ja cos tam widzę
Fondie, nic nie jest wyklluczone po tym tescie dlatego ja sobie wciaz powtarzam, ze nie bede testowac szybciej. Czekamy na Twoja bete
Susana, faktycznie ten progestreron slabiutki. Zdecydowanie powinnas brac leki od 3 dnia po owu. Ale za to ladna witaminka!
Susana, faktycznie ten progestreron slabiutki. Zdecydowanie powinnas brac leki od 3 dnia po owu. Ale za to ladna witaminka!
reklama
czarna_mala
Witam się w dniu wolnym
Fondie ja też widzę tam cień cienia
Fondie ja też widzę tam cień cienia
Podziel się: