reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
a no tak słuszna uwaga, kochana :) rano zastrzyk, acard wieczorem ;)

Doris, a bolą cię CC? bo mnie tak kiepskawo?

Ostatnia edycja:
Lumia ja Cię pamiętam. Moją przyczyną poronień najprawdopodobniej były ANA. Też miałam typ świecenia homogenny i ziarnisty. Pomógł mi metypred+clexane+acard.

Nafoczka...mnie bolą cycki :-D masakrycznie ale dla mnie to żaden wyznacznik zdrowej ciąży, bo zawsze mnie bolały jeszcze conajmniej tydzień po stracie.
Ja biorę podobny zestaw leków jak Ty oprócz tej metki, bo nie wiem na co to. Ale biorę za to euthyrox 50 a lutke 3x100, duphaston 3x1

Portia a ja odwrotnie, rano acard a po południu clexane. Ma to jakieś znaczenie? I encorton tez biorę rano

Lumia. Witaj i na tym wątku.

Buziaki dla Reszty Dziewcząt!

Nafoczko aaaaaale długo czekałam Super!!!!!! Mega kciuki za was zaciskam
Ja clexane rano acard popołudniu naczyniowiec powiedział min E to nie ma różnicy bo acard czas trwania leku ma do 7 dni dlatego przed porodem powinno sie go odstawić wcześniej a heparynę do końca.

Zycze każdej ciężarnej mdłości i bólu cycków ;)
Gosia jak tam
Lumia jak wprowadzisz Zestaw powinno byc ok.

Nafoczka,Aaaaaaaaaa!!! Super super super!!! Cieszę się mega! Widzisz- mówiłam,że w końcu się uda i Tobie do nas dołączyć!!:-) :-) :-) ale się cieszę!! :-)
Ja brałam acard i metypred rano, ckexane wieczorem.

reklama
Nafoczko nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę! !! Mocno zaciskamy za Was kciuki!
U nas w szpitalu zalecali clexane wieczorem, bo istnieje wtedy wieksze ryzyko zakrzepow w żyłach. Acard na mikrozakrzepy jest z tego co pamietam i ma dłuższe działanie wiec nie jest ważne kiedy bierzesz , tylko żeby odstęp czasowy był chyba 7-8 h.

Do góry