reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nafoczka...mnie bolą cycki masakrycznie ale dla mnie to żaden wyznacznik zdrowej ciąży, bo zawsze mnie bolały jeszcze conajmniej tydzień po stracie.
Ja biorę podobny zestaw leków jak Ty oprócz tej metki, bo nie wiem na co to. Ale biorę za to euthyrox 50 a lutke 3x100, duphaston 3x1
Portia a ja odwrotnie, rano acard a po południu clexane. Ma to jakieś znaczenie? I encorton tez biorę rano
Lumia. Witaj i na tym wątku.
Buziaki dla Reszty Dziewcząt!
Ja biorę podobny zestaw leków jak Ty oprócz tej metki, bo nie wiem na co to. Ale biorę za to euthyrox 50 a lutke 3x100, duphaston 3x1
Portia a ja odwrotnie, rano acard a po południu clexane. Ma to jakieś znaczenie? I encorton tez biorę rano
Lumia. Witaj i na tym wątku.
Buziaki dla Reszty Dziewcząt!
K
kaira24
Gość
Nafoczko aaaaaale długo czekałam Super!!!!!! Mega kciuki za was zaciskam
Ja clexane rano acard popołudniu naczyniowiec powiedział min E to nie ma różnicy bo acard czas trwania leku ma do 7 dni dlatego przed porodem powinno sie go odstawić wcześniej a heparynę do końca.
Zycze każdej ciężarnej mdłości i bólu cycków
Gosia jak tam
Lumia jak wprowadzisz Zestaw powinno byc ok.
Ja clexane rano acard popołudniu naczyniowiec powiedział min E to nie ma różnicy bo acard czas trwania leku ma do 7 dni dlatego przed porodem powinno sie go odstawić wcześniej a heparynę do końca.
Zycze każdej ciężarnej mdłości i bólu cycków
Gosia jak tam
Lumia jak wprowadzisz Zestaw powinno byc ok.
reklama
Iris34
Fanka BB :)
Nafoczko nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę! !! Mocno zaciskamy za Was kciuki!
U nas w szpitalu zalecali clexane wieczorem, bo istnieje wtedy wieksze ryzyko zakrzepow w żyłach. Acard na mikrozakrzepy jest z tego co pamietam i ma dłuższe działanie wiec nie jest ważne kiedy bierzesz , tylko żeby odstęp czasowy był chyba 7-8 h.
U nas w szpitalu zalecali clexane wieczorem, bo istnieje wtedy wieksze ryzyko zakrzepow w żyłach. Acard na mikrozakrzepy jest z tego co pamietam i ma dłuższe działanie wiec nie jest ważne kiedy bierzesz , tylko żeby odstęp czasowy był chyba 7-8 h.
Podziel się: