reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris wpadłam na chwilę zajrzeć na wątek bo dawno mnie nie było a tu taka niespodzianka!!! Super:) Nie badaj progesteronu bo luteina i tak zaburzy wynik a jesteś obstawiona dobrze:D Cudownie!!!:-D

Doris- innej bety się nie podziewalam. Teraz to już zaraz serduszko powinno się pojawić.
Kochane... To był dzień pełen wrażeń i nerwów. Pojechałam się zapisać na histeroskopie na Bródno. Żeby zapisać się na zabieg musiałam 4 godziny siedzieć w kolejce na izbę przyjęć pomiędzy szczęśliwymi kobietami krltore za chwilę zobaczą swoje dzieviaczku. Co jakaś Nowa przyjechała to musiałam ja przepuścić bo kobieta w ciazy ważniejsza. W końcu nie wytrzymałam i wygarnelam im co o ich bałaganie myślę. Powiedziałam że w niczym nie jestem gorsza od tych kobiet w ciazy i ze takie traktowanie jest dla mnie upokarzajace. Cały zapis trwał 2 minuty... W życiu nie widziałam większego bałaganu niż tam. Przecież na zabieg może zapisać położna która i tak tylko stoi i zaprasza do gabinetu. Koszmar! Mam nadzieję ze badanie będzie bardziej humanitarne...

reklama
Do góry