reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris na ból brzucha magnez bierz ( magnezin 200 np). Jezeli nie masz zaleceń od lekarza to nie bierz nospy.
To normalne, że boli i jest bardzo dobry objaw:)

reklama
Dziękuję Karpidlak :-)

NAFOCZKA.... Zrobiłam tsh jak tylko test byl pozytywny i jak na wartość w ciąży to mam za dużo bo 3,56 wiec biorę euthyrox. Zrobilam tez ft4 i mam w normie, morfologia tez. Przed wizytą powtórzę jeszcze morfologie, zrobie jeszcze raz tsh i mocz

Dziewczyny STARAJĄCE SIĘ! Mam na zbyciu salfazin - około 150 szt, selen niecałe 100szt, i wit. B12, chyba całe opakowanie duże, i Cyclo3forte z 20 tabletek. Może któraś by chciała?
Pozdrowionka;)

Witajcie dziewczyny

Doris – ale Twoja beta jest mega wypaśna. Bardzo się cieszę i gratuluję

nafoczka – trzymam kciuki za piękny przyrost bety

ada – przykro mi z powodu tego co Cię spotkało. Witaj na forum

Doris, dawaj konoecznie znac jak betka. Swirujesz - to naturalnre, ale betka bedzie pierwsza klasa :) co do do progesteronu, chyba nie ma sensu badac majac taki dawki.

Lilia, jak tam samopoczucie?

Fondie, inofem jest na rownowage hormonalna, czesto daja przy pco. Ja biore. A nk to nie to samo co allo mlr. Zupelnie inne badanire, na to raczej nie szczepia, a daja wlewy i colostrum.

reklama
Doris piekna beta, juz mie badaj ;) szloda krwi Teraz musisz wierzyć w kruszynke :)

Nafoczka ;* bo ja już paczkę wyprawkowa szykuje Trzymam kciuki!

Do góry