reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pagula, trzymam kciuki za starania i za zdrowa i donoszona ciążę... Właśnie z powodów o których piszesz ja bym się bała prowadzić ciążę u Jerzak - ona ma swoje utarte schematy których się trzyma za wszelką cenę i broń Boże dyskutować z nią. Wiem że wielu dziewczynom pomogła, u mnie zdiagnozowala parę rzeczy ale teraz znając schemat jej działania wolę oszczędzić sobie nerwów oraz 300 złotych :)

reklama
Mała czarna- jak byłam u Jerzak w kwietniu, była tam bardzo ładna kobieta. Miała krótkie czarne włosy i mówiła że jest po 3 poronieniach i ze ma mutacje Mthfr. Zapamiętałam ja bo miała piękny makijaż :) To nie byłaś Ty?

Sykatynka masz rację Jerzak pomogła wielu dziewczynom ale nie każdy przypadek jest identyczny. A Ona leczy na jedno kopyto. Ginekolog u którego byłam na konsultacji po porodzie, po wysłuchaniu jakie leki brałam w ciąży nawet nie zaglądając do karty ciąży powiedział "na pewno prowadziła Pani ciążę u dr Jerzak". Spytałam dlaczego to takie oczywiste? Usłyszałam że to standardowy zestaw leków przepisywany przez J i że nie jestem pierwszą pacjentką która przychodzi na konsultację po nieudanym leczeniu.
Wierzę mocno że w końcu uda się doczekać upragnionego dzidziusia. Być może jestem totalnie zdesperowana ale jestem w stanie spróbować wszystkiego żeby tylko się udało. Staram się myśleć pozytywnie bo grunt to dobre nastawienie :tak:

zobaczyłam dziś zdjęcie uśmiechnietego i jak zawsze zwariowanego, kochanego przeze mnie faceta- zdjęcie nagrobkowe
[*] nie zdążyłam mu powiedzieć jak bardzo go kocham, nie byłam nawet na pogrzebie bo zrządzeniem losu w tym samym dniu był "pogrzeb mojego maluszka"... poszli do nieba razem
[*] patrząc na date na tabliczce mam przed oczami tamte chwile.. Wiem, że są razem i że moje Aniołki mu podszczypują uszy...
ot takie nostalgiczne chwile mnie dopadły ale teraz wiem, że z okazywaniem uczuć musimy się spieszyć...
wciąż mam nadzieje...
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie; jestem, czytam i pamiętam... :*
dziękuje za każde dobre słowo i rade!

Karpidlak, teraz tylko acard, magnes, femibion. Teraz będę musiała chyba dołożyć żelazo bo hemoglobina mi poleciała. Ale dobra wiadomość - mam wyniki ogtt i nie mam cukrzycy! :)
Nafoczka, bardzo smutne to co piszesz, ale to też takie dni, pełne nostalgii, smutku i tęsknoty.... Trzymaj się kochana!

Dziewczyny pęcherz mnie zaczyna boleć!!!!!
Co robić ? W czwartek mam owu !!!!Wzięłam furaginę.Co dalej??
Poradżcie coś!!!!!

reklama
Mojego M też boli pęcherz.Boję się żeby to nie coli.
Tą furaginę to chyba 4× 2 tabletki się bierze.?Ja się zabije jak mi nie przejdzie.3 miechy brania sterydu i co na koniec ??? Infekcja!!! Piszę do was i moczę tyłek w gorącej wodzie.Może co$ pomoże

Do góry