reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Portia szyjka ładna dopiero przy 2 lekarze sie martwia ja 4 nigdy nie mialam zawsze 3 cos nie pamietam ale gin mowil ze dluga pod koniec ciazy mialam 2.6
Nafoczka co do endometrium to ja tez mialam mega cienkie miesiaczki skąpe nawet jak bylam w ciazy z Maćkiem i poszlam na jedna wizyte na nfz do innego gina to byl 6tc to powiedzial mi ze endo za cienkie jak na ciaze a jednak wystarczylo:-)

reklama
Czesć dziewczynki.wróciłam od gina. Byłam na fundusz .Chciałam go uskamleć o receptę na clexan na ryczałt( bo na 100% ) mam.No i mi powiedział że jak mu przyniosę pozytywną betę to mi wypisze.A terz mam iś do domu robić dzieci .Usg zrobił 7 dzień cyklu endometrium 11 mm.Podobno dobre .Biorę od dzisiaj encorton 10 mg ( do tej pory brałam. 5 mg)

Agnieszka p jak u ciebie ? Ty też starania w tym miesiącu o ile pamiętam .?

Dziewczyny mam w domu fraxiparine 0,6 chyba z pięć strzykawek.Któraś z was pisała ż to bierze.Mogę wziąść od jajeczkowania?

Ostatnia edycja:
Czesć dziewczynki.wróciłam od gina. Byłam na fundusz .Chciałam go uskamleć o receptę na clexan na ryczałt( bo na 100% ) mam.No i mi powiedział że jak mu przyniosę pozytywną betę to mi wypisze.A terz mam iś do domu robić dzieci .Usg zrobił 7 dzień cyklu endometrium 11 mm.Podobno dobre .Biorę od dzisiaj encorton 10 mg ( do tej pory brałam. 5 mg)

hej ty juz mialas jakas ciaze na encortonie?

Byłam wczoraj na usg i wszystko dobrze. Przez brzuch dzidziuś ma 2, 35cm i macha rączkami, pępowina gruba, konkretna, a łożysko przesunęło się i tworzy wyżej. Czeka mnie podróż po wlew 300 km, ale trudno, mam nadzieję że nie zaszkodzi dziecku.
Kinga mam nadzieję, że krwawienie ustąpiło. Pamiętam, że Kaira i Aditka miały prawdziwe przeboje z krwawieniami, a dzieciaczki zdrowiutkie. Trzymaj się!!!!

Oj tak, krwiak wielkości synka w 17tc... 10x8x9 cm... Krwotoki dwa itp. A Synek właśnie skończył 17msc i sobie śpi smacznie :) glowq do góry, najważniejsza jest wiara w dzidzie!

Byłam wczoraj na usg i wszystko dobrze. Przez brzuch dzidziuś ma 2, 35cm i macha rączkami, pępowina gruba, konkretna, a łożysko przesunęło się i tworzy wyżej. Czeka mnie podróż po wlew 300 km, ale trudno, mam nadzieję że nie zaszkodzi dziecku.
Kinga mam nadzieję, że krwawienie ustąpiło. Pamiętam, że Kaira i Aditka miały prawdziwe przeboje z krwawieniami, a dzieciaczki zdrowiutkie. Trzymaj się!!!!

na co bierzesz heviran? w ciazy tez mozna brac?

reklama
fondie, trzeba wierzyć, że lekarz o nas zadba :)

susana, jak mnie jeszcze jakiś lekarz powie, że "mam iśc robić dziecko" to mu przywalę w twarz, bo jak słyszę takie hasło to mnie coś bierze. Zamiast o konkretach, badaniach, lekach to sobie idiotycznymi żartami rzucają. A co do fraxi. W sumie dobrze jest brać, ale masz tylko 6 sztuk to co potem? Przerwiesz? Ja zaczynam się kłuć od przyszłego piątku.

Do góry