reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Portia szyjka ładna dopiero przy 2 lekarze sie martwia ja 4 nigdy nie mialam zawsze 3 cos nie pamietam ale gin mowil ze dluga pod koniec ciazy mialam 2.6
Nafoczka co do endometrium to ja tez mialam mega cienkie miesiaczki skąpe nawet jak bylam w ciazy z Maćkiem i poszlam na jedna wizyte na nfz do innego gina to byl 6tc to powiedzial mi ze endo za cienkie jak na ciaze a jednak wystarczylo:-)

reklama
Czesć dziewczynki.wróciłam od gina. Byłam na fundusz .Chciałam go uskamleć o receptę na clexan na ryczałt( bo na 100% ) mam.No i mi powiedział że jak mu przyniosę pozytywną betę to mi wypisze.A terz mam iś do domu robić dzieci .Usg zrobił 7 dzień cyklu endometrium 11 mm.Podobno dobre .Biorę od dzisiaj encorton 10 mg ( do tej pory brałam. 5 mg)

Agnieszka p jak u ciebie ? Ty też starania w tym miesiącu o ile pamiętam .?

Dziewczyny mam w domu fraxiparine 0,6 chyba z pięć strzykawek.Któraś z was pisała ż to bierze.Mogę wziąść od jajeczkowania?

Ostatnia edycja:
Czesć dziewczynki.wróciłam od gina. Byłam na fundusz .Chciałam go uskamleć o receptę na clexan na ryczałt( bo na 100% ) mam.No i mi powiedział że jak mu przyniosę pozytywną betę to mi wypisze.A terz mam iś do domu robić dzieci .Usg zrobił 7 dzień cyklu endometrium 11 mm.Podobno dobre .Biorę od dzisiaj encorton 10 mg ( do tej pory brałam. 5 mg)

hej ty juz mialas jakas ciaze na encortonie?

Byłam wczoraj na usg i wszystko dobrze. Przez brzuch dzidziuś ma 2, 35cm i macha rączkami, pępowina gruba, konkretna, a łożysko przesunęło się i tworzy wyżej. Czeka mnie podróż po wlew 300 km, ale trudno, mam nadzieję że nie zaszkodzi dziecku.
Kinga mam nadzieję, że krwawienie ustąpiło. Pamiętam, że Kaira i Aditka miały prawdziwe przeboje z krwawieniami, a dzieciaczki zdrowiutkie. Trzymaj się!!!!

Oj tak, krwiak wielkości synka w 17tc... 10x8x9 cm... Krwotoki dwa itp. A Synek właśnie skończył 17msc i sobie śpi smacznie :) glowq do góry, najważniejsza jest wiara w dzidzie!

Byłam wczoraj na usg i wszystko dobrze. Przez brzuch dzidziuś ma 2, 35cm i macha rączkami, pępowina gruba, konkretna, a łożysko przesunęło się i tworzy wyżej. Czeka mnie podróż po wlew 300 km, ale trudno, mam nadzieję że nie zaszkodzi dziecku.
Kinga mam nadzieję, że krwawienie ustąpiło. Pamiętam, że Kaira i Aditka miały prawdziwe przeboje z krwawieniami, a dzieciaczki zdrowiutkie. Trzymaj się!!!!

na co bierzesz heviran? w ciazy tez mozna brac?

reklama
fondie, trzeba wierzyć, że lekarz o nas zadba :)

susana, jak mnie jeszcze jakiś lekarz powie, że "mam iśc robić dziecko" to mu przywalę w twarz, bo jak słyszę takie hasło to mnie coś bierze. Zamiast o konkretach, badaniach, lekach to sobie idiotycznymi żartami rzucają. A co do fraxi. W sumie dobrze jest brać, ale masz tylko 6 sztuk to co potem? Przerwiesz? Ja zaczynam się kłuć od przyszłego piątku.

Do góry