reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda ale tobie te nk szybko spadają .myślę że po 3 wlewie będziesz miała już całkiem przyzwoicie.Ja mam taki dziwny wykaz tych nk.Same Nk 9 jest napisane czyli w normie ale pod spodem. są różne cytotoksczne nk.i większość mam podwyższone.
A jaki masx teraz stan zapalny bo przeoczyłam

reklama
Nafoczka, myślę że każdy ma momenty takiego wypalenia w pracy.Życzę ci własnego biura ks.chociaż to jeszcze większy stres i odpowiedzialność dla ciebie . Jesteś gł. Księgową napewno dasz sobie radę.

Susana, ja mam nie tyle stan zapalny co bakterie w szyjce: e.coli + gronkowiec. Takze aktualnie wcianam leki az do przyszlej niedzieli. A jutro odbieram posiew nasienia i moczu mojego A. - wyslalam go chociaz Iekarz nie zalecal i strasznie sie martwie, ze jego tez bedzie trzeba leczyc :( Same nk masz super, ale tych wariacji jest sporo faktycznie... Oby colostrum i dubrawski pomogly!

No tak ..mówiłaś o tej coli wcześniej i gronkowcu.Antybiotyki pewnie masz mocne .Ja rok temu też coli miałam po lekach przeszło.

Witajcie u mnie zagościła z małym poślizgiem @ . Więc jutro dzwonię żeby wybrali dogodniejszy termin wizyty pod kątem biopsji. No ciekawe czy się udało pozbyć tego dziadostwa... już by sie mogło trochę ruszyć w imteresie.
Pisalyscie o colostrum ja biorę jakieś zwykle bo tak zalecił dubr. Powiedział ze nie ma co w to inwestować.

Witam ;) nie wiem czy ktoś pamięta moją historie . Jutro mam miec histeroskopia ale oczywiscie umie wszystko pod górkę ;( właśnie dzisiaj dostałam @ ;( i raczej nie będę miała . Jade jutro do szpitala poinformować ich o tym i ciekawe co zdecydują , dzwoniłam dzisiaj do nich ale recepcja w weekend zamknięta pewnie dostanę zjoby od nich ale coŻ nie moja wina . Dziewczyny czy ja nie mam pecha !!!

Coś o mnie mam 29 lat w kwietniu 30 ;) . Pracuje w Londynie jako niania bardzo lubie swoja prace , dzieci są cudowne . Pozdrawiam

Ovli no paskudna @ mogła wstrzymać się ze 2 dni... chociaż ja na histeto miałam się zgłosić zaraz po krwawieniu może uda się przełożyć na niedaleki termin... kciuki trzymam

Ovil przeciez to nie Twoja wina... Trzymam kciuki żeby dali Ci szybki termin.
Dziewczyny czy ktoras z Was miala szczepienia linfacytami dawcy? Jak dlugo sie czeka? Jak dlugo odstepy między dawkami? Trzeba miec swojego dawce?

Witajcie,
Kwiatuszek ja miałam dawcę -szwagra (facet ze strony męża - jego brat, ojciec, jak nie ma to kuzyn w linii męskiej). Miałam 3 szczep. co 3-4 tyg.
Ktoś pytał o witaminy dla faceta- dobre są Proxeed, Fertilman, albo osobno cynk, selen, wit e, c, mg, Q10, L-karnityna, nam androlog radził też brać pycnogenol i DHEA.
Mam pytanie o metformax 500 -biorę 2x1, chciałabym brać 1,5 tabletki. Lepiej brać jednorazowo 750, czy rano całą, a wieczorem pół. Jakie macie doświadczenie, jak bierzecie?
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty - czekamy na info :)

reklama
Do góry