reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Portia będę myśleć o twoim genetycznym żeby wsxystko było idealnie.
Ja jestem kosmetologiem, kosmeyczką.Od 15 lat prowadzę instytut kosmetyczny i medycyny estetyczej.Uwielbiam pracować .

reklama
Dajesz, sykatynka! Ja tez juz mam spory brzuch:)
Portia, u mnie ok. Na ostatnim usg nie było juz krwiaka. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, ale nie musze leżeć. Z reszta moj organizm sam wymusza odpoczynek. Codziennie musze spać w dzien, bo inaczej nie daje rady. Plamienia tez juz nie mam.Bardzo trzymam kciuki za usg. Ja tez ich niedługo bede potrzebowała:)

A ja mam 30 lat i tez jestem z Warszawy. Wczesniej pracowałam w warszawskich przedszkolach jako terapeuta ( logopeda i SI), a teraz jestem tez na swoim. Tak jak Wam juz pisałam- prowadzę bloga.

Ja jestem anglista z wyksztalcenia i pracuje w szkole z maluchami.

Dziewczyny, jak to z Colostrum? Ktory bierzecie? Ja mam zalecenie 3x1, ale bez konkretnej marki. Bierzecie te najmocniejsze, z najwieksza iloscia immunoglobulin? Strasznie drogie sa...

Ja biore natury.36 zł myślę że nie koniecznie tu o dawkę chodzi.Faktycznie te z dużą dawką strasznie drogie.A czy z dużą czy z małą zalecają 3× dziennie brać.Logika tu tylko w systematyczności chyba

reklama
Arda ja mam to pierwsze , w nim jest mocniejsza dawka i tańsze. jest niż ja płacę tylko że ja w aptece kupowałam za 36, .muszę też sobie zamówić jutro przez int.bo w tych aptekach to strasznie zdzierają.dzięki za namiar.A tak wogóle to moja ginka mówi że jej się udało poprowadzić parę ciąż dziewczyn które poraniały a po colostrum udało im się donosić ciąże( bez sterydu).Miejmy nadzieję że i nam to pomoże

Do góry