reklama
Dajesz, sykatynka! Ja tez juz mam spory brzuch
Portia, u mnie ok. Na ostatnim usg nie było juz krwiaka. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, ale nie musze leżeć. Z reszta moj organizm sam wymusza odpoczynek. Codziennie musze spać w dzien, bo inaczej nie daje rady. Plamienia tez juz nie mam.Bardzo trzymam kciuki za usg. Ja tez ich niedługo bede potrzebowała
A ja mam 30 lat i tez jestem z Warszawy. Wczesniej pracowałam w warszawskich przedszkolach jako terapeuta ( logopeda i SI), a teraz jestem tez na swoim. Tak jak Wam juz pisałam- prowadzę bloga.
Portia, u mnie ok. Na ostatnim usg nie było juz krwiaka. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, ale nie musze leżeć. Z reszta moj organizm sam wymusza odpoczynek. Codziennie musze spać w dzien, bo inaczej nie daje rady. Plamienia tez juz nie mam.Bardzo trzymam kciuki za usg. Ja tez ich niedługo bede potrzebowała
A ja mam 30 lat i tez jestem z Warszawy. Wczesniej pracowałam w warszawskich przedszkolach jako terapeuta ( logopeda i SI), a teraz jestem tez na swoim. Tak jak Wam juz pisałam- prowadzę bloga.
Ja jestem anglista z wyksztalcenia i pracuje w szkole z maluchami.
Dziewczyny, jak to z Colostrum? Ktory bierzecie? Ja mam zalecenie 3x1, ale bez konkretnej marki. Bierzecie te najmocniejsze, z najwieksza iloscia immunoglobulin? Strasznie drogie sa...
Dziewczyny, jak to z Colostrum? Ktory bierzecie? Ja mam zalecenie 3x1, ale bez konkretnej marki. Bierzecie te najmocniejsze, z najwieksza iloscia immunoglobulin? Strasznie drogie sa...
Susana, dzięki.
Ja biorę te: Colostrum, 60 kapsułek - Bez recepty | AptekaGemini.pl
Ale zainsteresowały mnie te: Colostrum Immun, 125 kapsułek - Bez recepty | AptekaGemini.pl
W tych drugich jest dużo wieksza ilość, a prodecent zaleca x5.
Ja biorę te: Colostrum, 60 kapsułek - Bez recepty | AptekaGemini.pl
Ale zainsteresowały mnie te: Colostrum Immun, 125 kapsułek - Bez recepty | AptekaGemini.pl
W tych drugich jest dużo wieksza ilość, a prodecent zaleca x5.
reklama
susana
Fanka BB :)
Arda ja mam to pierwsze , w nim jest mocniejsza dawka i tańsze. jest niż ja płacę tylko że ja w aptece kupowałam za 36, .muszę też sobie zamówić jutro przez int.bo w tych aptekach to strasznie zdzierają.dzięki za namiar.A tak wogóle to moja ginka mówi że jej się udało poprowadzić parę ciąż dziewczyn które poraniały a po colostrum udało im się donosić ciąże( bez sterydu).Miejmy nadzieję że i nam to pomoże
Podziel się: