reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

susana, eee, ja porównuję ilość immunoglobulin i te drugie są mocniejsze dwa razy ;) albo coś źle zrozumiałam. Ale pewnie i tak zostanę przy tych co biorę, bo leki kosztują kupę kasy niestety - tak jak mówisz. W tej aptece sa fajne ceny, nigdy nie było żadnych problemów także polecam. Niestety skończył im się Inofem 60szt., bo mieli super cenę 64zł (a w normalnej aptece 80 :/ ).

Miejmy nadzieję, że i nam pomoże Colostrum :) Ja w piątek śmigam na wlew, a parę dni później mam konsultację więc emocje rosną :)

reklama
A co do ilości immunoglobuliny to w pierwszym 31,5 mg imm.w jednej kapsułce a w tym większym op 38 mg w jednej kaps.nieznacznie więcej a cena trzy razy większa.

O widzisz! Masz mnie. Ja myslałam, ze to zawartość w 1 kapsułce, a tu psikus. Dzieki wielkie za uśmiadomienie :) Nie, ja nie chodze do Dubrawskiego. Lecze się u siebie na Śląsku w Angelius Provita. Warszawa trochę daleko więc odwlekam takie radykalne decyzje. A co do NK. Było 31, a aktualnie jest 17 po 2 wlewach.

Ideał to 10, tak mi powiedziała lekarka, ale zaznaczyła, że u mnie się takiego poziomu nie spodziewa. Chce po prostu wlewami odwrócić uwagę mojego ciała od ciąży. Do tego steryd i jedziemy. Ale co będzie dalej to się oficjalnie okaże 20.10. Już się nie umiem doczekać. Szkoda, że te bakterie tak namieszały. Rozumiem, że wy jesteście teraz w czasie starań?

My się jeszcze nie staramy .ginka kaxała brać leki 3 miesiące żeby organizm nasycić.Dopiero biorę 2 mies.Spróbujemy w następnym cyklu.W międzyczasie 19-tego mam 2 wizytę u Dubr.Może być tak że będzie mnie od ciąży odwodził bo ostatnio mu badania zostawiłam .Nie wiem co wtedy zrobie .Nie mogę się badać miesiącami bo zegar tyka i 40 na karku.On nie wie że ja steryd biorę od 2 mies. bo do słowa mnie nie dopuścił.Porozmawiam z nim szczerze na wizycie i chyba mimo wsxystko w nadtępnym cyklu zaryzykuję jeszcze ten jeden jedyny ,ostatni raz .Jak nie donoszę ciąży to dam sobie spokój.

Arda- ja też biore to pierwsze colostrum
Plastulinka- gratulacje! czekamy na dalsze wieści
Sykatynka ślicznie...

coś o mnie- wiek 33; wypalenie zawodowe- jestem główną księgową więc odpowiedzialność= stres i poniewierka- marzę o swoim biurze ale póki co koncentruje się na innych marzeniach...

PS a tak z pozytywnych wątków, to my mamy, w tym roku ukończony dom na wsi i trochę pola z pięknymi widokami na lasy... nie zamieniłabym tego na nic na świecie, a i ruchu mi przy tym nie brakuje :) (z teściami gratis- ale na oddzielnym pięterku)

Ostatnia edycja:
reklama
Susana, ciekawe co Dubrawski powie na Twoja samowole ;) ale trudno sie dziwic, ze ci sie spieszy. Steryd bralam tylko w czwartej ciazy, 5mg, ale dopiero po pozytywnym tescie (juz wtedy plamilam) - jak dla mnie za pozno i za mala dawka.

Nafoczka, starania wielu z nas przyslaniaja swiat, pewne rzeczy sie odklada, bo niestety nie wszystko mozna miec.

Do góry