reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

susana, eee, ja porównuję ilość immunoglobulin i te drugie są mocniejsze dwa razy ;) albo coś źle zrozumiałam. Ale pewnie i tak zostanę przy tych co biorę, bo leki kosztują kupę kasy niestety - tak jak mówisz. W tej aptece sa fajne ceny, nigdy nie było żadnych problemów także polecam. Niestety skończył im się Inofem 60szt., bo mieli super cenę 64zł (a w normalnej aptece 80 :/ ).

Miejmy nadzieję, że i nam pomoże Colostrum :) Ja w piątek śmigam na wlew, a parę dni później mam konsultację więc emocje rosną :)

reklama
A co do ilości immunoglobuliny to w pierwszym 31,5 mg imm.w jednej kapsułce a w tym większym op 38 mg w jednej kaps.nieznacznie więcej a cena trzy razy większa.

O widzisz! Masz mnie. Ja myslałam, ze to zawartość w 1 kapsułce, a tu psikus. Dzieki wielkie za uśmiadomienie :) Nie, ja nie chodze do Dubrawskiego. Lecze się u siebie na Śląsku w Angelius Provita. Warszawa trochę daleko więc odwlekam takie radykalne decyzje. A co do NK. Było 31, a aktualnie jest 17 po 2 wlewach.

Ideał to 10, tak mi powiedziała lekarka, ale zaznaczyła, że u mnie się takiego poziomu nie spodziewa. Chce po prostu wlewami odwrócić uwagę mojego ciała od ciąży. Do tego steryd i jedziemy. Ale co będzie dalej to się oficjalnie okaże 20.10. Już się nie umiem doczekać. Szkoda, że te bakterie tak namieszały. Rozumiem, że wy jesteście teraz w czasie starań?

My się jeszcze nie staramy .ginka kaxała brać leki 3 miesiące żeby organizm nasycić.Dopiero biorę 2 mies.Spróbujemy w następnym cyklu.W międzyczasie 19-tego mam 2 wizytę u Dubr.Może być tak że będzie mnie od ciąży odwodził bo ostatnio mu badania zostawiłam .Nie wiem co wtedy zrobie .Nie mogę się badać miesiącami bo zegar tyka i 40 na karku.On nie wie że ja steryd biorę od 2 mies. bo do słowa mnie nie dopuścił.Porozmawiam z nim szczerze na wizycie i chyba mimo wsxystko w nadtępnym cyklu zaryzykuję jeszcze ten jeden jedyny ,ostatni raz .Jak nie donoszę ciąży to dam sobie spokój.

Arda- ja też biore to pierwsze colostrum
Plastulinka- gratulacje! czekamy na dalsze wieści
Sykatynka ślicznie...

coś o mnie- wiek 33; wypalenie zawodowe- jestem główną księgową więc odpowiedzialność= stres i poniewierka- marzę o swoim biurze ale póki co koncentruje się na innych marzeniach...

PS a tak z pozytywnych wątków, to my mamy, w tym roku ukończony dom na wsi i trochę pola z pięknymi widokami na lasy... nie zamieniłabym tego na nic na świecie, a i ruchu mi przy tym nie brakuje :) (z teściami gratis- ale na oddzielnym pięterku)

Ostatnia edycja:
reklama
Susana, ciekawe co Dubrawski powie na Twoja samowole ;) ale trudno sie dziwic, ze ci sie spieszy. Steryd bralam tylko w czwartej ciazy, 5mg, ale dopiero po pozytywnym tescie (juz wtedy plamilam) - jak dla mnie za pozno i za mala dawka.

Nafoczka, starania wielu z nas przyslaniaja swiat, pewne rzeczy sie odklada, bo niestety nie wszystko mozna miec.

Do góry