reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana ja zmieniłam lekarza, ten obecny wogóle mi nie każe brac, bo nie mam żadnych przeciwciał, wysokie MLR i niby na IO też nienajlepiej działa, ale zdania są bardzo podzielone i dziewczynom z IO i sterydem się udawało. Ja teraz biore po owu sama 2x5mg

reklama
Nafoczka encorton najlepiej rano brać w jednej dawce.Rano jest najwyższe stężenie kortyzolu( wtedy się encorton.przyjmuje).A dlaczego przerywasz i bierzesz po owulacji? .Mnie kazała ciągle brać ......??

Alternatywa gratulacje! :-D Ale super, pamiętam że nasze straty były w tym samym czasie. Ucałuj dzieciaki.

Plastulinka i ja trzymam kciuki z całych sił.

Nafoczka to prawda, że lepiej brać całość sterydu rano, bo lepiej działa :*

Któraś z Was pytała o leczenie u doktora Sachy. Z tego co wiem, wszystkim proponuje szczepienia.

I ja zaczęłam oglądać "Moje 600 gramów". Chce mi się płakać za każdym razem, jak pomyślę, że mój synek dzięki doktorowi P. nie został wcześniakiem i że w ogóle z nami jest.

Miłego weekendu dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Plastulinka...jak beta???? Trzymam mocno kciuki!!!!! Odezwij się!!!

Witam resztę Dziewcząt!!!

edit

Plastulinka...chyba pisałyśmy w tym samym mmencie. Beta dobra, ja przy ostatniej biochemicznej w 15 dpo miałam 25. Powtórz koniecznie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry