Susana ja zmieniłam lekarza, ten obecny wogóle mi nie każe brac, bo nie mam żadnych przeciwciał, wysokie MLR i niby na IO też nienajlepiej działa, ale zdania są bardzo podzielone i dziewczynom z IO i sterydem się udawało. Ja teraz biore po owu sama 2x5mg
reklama
Alternatywa gratulacje! Ale super, pamiętam że nasze straty były w tym samym czasie. Ucałuj dzieciaki.
Plastulinka i ja trzymam kciuki z całych sił.
Nafoczka to prawda, że lepiej brać całość sterydu rano, bo lepiej działa :*
Któraś z Was pytała o leczenie u doktora Sachy. Z tego co wiem, wszystkim proponuje szczepienia.
I ja zaczęłam oglądać "Moje 600 gramów". Chce mi się płakać za każdym razem, jak pomyślę, że mój synek dzięki doktorowi P. nie został wcześniakiem i że w ogóle z nami jest.
Miłego weekendu dziewczyny!
Plastulinka i ja trzymam kciuki z całych sił.
Nafoczka to prawda, że lepiej brać całość sterydu rano, bo lepiej działa :*
Któraś z Was pytała o leczenie u doktora Sachy. Z tego co wiem, wszystkim proponuje szczepienia.
I ja zaczęłam oglądać "Moje 600 gramów". Chce mi się płakać za każdym razem, jak pomyślę, że mój synek dzięki doktorowi P. nie został wcześniakiem i że w ogóle z nami jest.
Miłego weekendu dziewczyny!
Ostatnia edycja:
plastulinka
Fanka BB :)
Dziewczyny. Bhcg 77. Dziś 15- 16 dzien po owulacji. Hmmm. I teraz nie wiem...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Plastulinka...jak beta???? Trzymam mocno kciuki!!!!! Odezwij się!!!
Witam resztę Dziewcząt!!!
edit
Plastulinka...chyba pisałyśmy w tym samym mmencie. Beta dobra, ja przy ostatniej biochemicznej w 15 dpo miałam 25. Powtórz koniecznie
Witam resztę Dziewcząt!!!
edit
Plastulinka...chyba pisałyśmy w tym samym mmencie. Beta dobra, ja przy ostatniej biochemicznej w 15 dpo miałam 25. Powtórz koniecznie
Ostatnia edycja:
reklama
plastulinka
Fanka BB :)
W poprzednich ciazach miałam wyższe wyniki bhcg niż teraz. W 14 dniu po owulacji miałam 160-200
Podziel się: