reklama
hej dziewczyny, pewnie mnie nie pamietacie ale mam prosbe taka prosze was odpiszcie mi jak przyjmujecie koenzym q10? do owulacji? czemu nie mozna pozniej? i jakie macie witaminki dla partnerow? i jak sie zarzywa ? bardzo was prosze bo do gina mam daleko a chcialabym jakos wzmocnic w przyszlym cyklu i meza i siebie. proszę odpiszcie
Plastulinka taka beta nie jest zla. Ja zaczynalam chyba od 30 a potem juz rosla trzymam kciuki&&&
Susana z tego co ja slyszalam to acc max zweza naczynia krwionosne i zapobiega plamieniom...albo cos pokrecilam ale chyba tylko Jerzakowa to stosuje.
Karpidlak jak tam u Ciebie? Lezakujesz nadal?
Ja wtorek mam genetyczne usg i juz teraz bardzo prosze o kciuki
A i jeszcze cos o mnie. Jestem z Krakowa, po 30tce, praca w korpofabryce-ale nie narzekam.
Milej niedzieli:*
Susana z tego co ja slyszalam to acc max zweza naczynia krwionosne i zapobiega plamieniom...albo cos pokrecilam ale chyba tylko Jerzakowa to stosuje.
Karpidlak jak tam u Ciebie? Lezakujesz nadal?
Ja wtorek mam genetyczne usg i juz teraz bardzo prosze o kciuki
A i jeszcze cos o mnie. Jestem z Krakowa, po 30tce, praca w korpofabryce-ale nie narzekam.
Milej niedzieli:*
sykatynka
Fanka BB :)
A ja jestem sporo po 30 mam 34 z Warszawy i też pracuje dla siebie bo praca od 8 do 16 to zdecydowanie nie dla mnie jestem na swoim już od prawie 5 lat i bardzo to sobie chwale a na dokładkę wrzucę wam brzuchiwe selfie z dzisiaj
reklama
Podziel się: