reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
hej dziewczyny, pewnie mnie nie pamietacie:) ale mam prosbe taka prosze was odpiszcie mi jak przyjmujecie koenzym q10? do owulacji? czemu nie mozna pozniej? i jakie macie witaminki dla partnerow? i jak sie zarzywa ? bardzo was prosze bo do gina mam daleko a chcialabym jakos wzmocnic w przyszlym cyklu i meza i siebie. proszę odpiszcie

Plastulinka, brawo! Taka betka moze byc jak najbardziej, bo przeciez nie wiadomo kiedy doszlo do zagniezdzenia. Teraz wazny jest przyrost wiec albo trzeba betowac dalej albo cierpliwie czekac. Trzymam kciuki!

Plastulinka taka beta nie jest zla. Ja zaczynalam chyba od 30 a potem juz rosla;) trzymam kciuki&&&
Susana z tego co ja slyszalam to acc max zweza naczynia krwionosne i zapobiega plamieniom...albo cos pokrecilam;) ale chyba tylko Jerzakowa to stosuje.
Karpidlak jak tam u Ciebie? Lezakujesz nadal?
Ja wtorek mam genetyczne usg i juz teraz bardzo prosze o kciuki:)
A i jeszcze cos o mnie. Jestem z Krakowa, po 30tce, praca w korpofabryce-ale nie narzekam.
Milej niedzieli:*

Ahhh mi tak na prawde marzy sie wyprowadzka na jakas wies i prowadzenie np agroturystyki:) super, ze mialas pomysl i odwage rozkrecic cos wlasnego.

A ja jestem sporo po 30 :p mam 34 :) z Warszawy i też pracuje dla siebie bo praca od 8 do 16 to zdecydowanie nie dla mnie :) jestem na swoim już od prawie 5 lat i bardzo to sobie chwale :)a na dokładkę wrzucę wam brzuchiwe selfie z dzisiaj :)

reklama
Do góry