reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie

Nie pisałam ostatnio, bo jak przyszła @ to znow miałam straszny dół, no ale mi przeszło, kolejny cykl rozpoczety, kolejne nadzieje. Czytam was na bieżąco i za wszystkie mocno trzymam kciuki!!!!
Plastulinka..dobrze, że się odezwałaś, mam nadzieję że u Ciebie beta wysoka będzie i będziesz cieszyć się z dolegliwości kolejnych 8 miesiący ciąży.
U Ciebie też ciąże biochemiczne występowały, tak jak u mnie. Bierzesz jakies leki teraz?

Pozdrawiam Całą resztę Dziewcząt!!!!

reklama
Doris miałam 3 ciaze biochemiczne. Wszystkie wyglądały tak jak teraz. Słaba kreska na tescie przez kilka dni a potem bolesny okres ze skrzepami. Raczej nie mam nadziei na szczęśliwe zakończenie...

Plastulinka trzymam &&&& zresztą jak za każdą :*
Dziewczyny, czy chodziłyście do Dr Sachy(immunologa)? Ja mam się do niego wybrać bo test cytotoksyczny wyszedł mi negatywnie 100% komórek martwych i nie mam pojecia co mi zaproponuję. I aż się tego wszystkiego boję. Jak jest ze szczepieniami? Jak długo się czeka? I jakie są odstępy między dawkami?

Gosiu bidulko , widze że jak wszystkie tutaj chrzest cierpliwości z tym plamieniem musisz przejść.Na szczęście u wszystkich się plamienia skończyły i u ciebie też tak będzie.
Plastulinka a te testy takie blade to może ich urok taki techniczny ,może z innej firmy kup.
Dziewczyny a ktorym poprzednia próba na encortonie nie powiodła się?

Plastulinka jak nie ma @ zawsze jest nadzieja! &&&

Gosia będzie dobrze &&&

Doris powodzenia &&&

Portusia ty tu co miesiąc masz u mnie przeczucie, ale to i tak miód na moją dusze ;-)

Kwiatuszku to aż tak? bidulka! a doktorek co na to?

Susana- niestety ja

Nafoczka przdtem brałaś encorton 7,5 mg i niestety sie nie udało.matko..A teraz masz zwiększoną dawkę ? Czy taką samą bierzesz?Ja dzisiaj dzwoniłam do mojej ginki żeby mi dawkę encortonu zwiększyła na 10 -15 mg ale nie chcała bo powiedziała że to na dziecko wpływa i ona się boi takich dawek.Przepisała mi taką samą jak od 2 miesięcy biorę czyli po 5 mg.Nie wiem czy brać na własną rękę więcej czy jak?W tym cyklu i tak nie zajde ,poczekam do 19 na wizytę u Dubrawskiego.

reklama
Do góry