Miromirka dzięki za opis, wydawało mi sie że jak badanie nasienia wychodzi dobrze to jest spokój, a tu widzę.. że jeszcze coś takiego może sie czaic:-(,
To może rzeczywsice jak te inne badania wychodzą Ci po kolei dobrze, to jednak to jest głowny powód..
A powiedz , to można jakoś podleczyc, czy liczyc na szczeście że którys z tych 37% prawidłowych zapłodni ?
o rety , kosmos to wszsytko :-(, masz racje moze teraz najlpiej isc do tego lekarza kótry pisał na ten temat prace, na pewno tego nie zbagatelizuje.
A tak z ciekawośći , ile takie badanie w ogole kosztuje ?
A na oczyszczenie dostałas tylko antybiotyk, nie podaja Ci np. arthrotecu ?
trzymaj sie Kochana, współczuje, u Ciebie jeszcze wszystko takie "świeże",:-(
teraz najlepiej zajac mysli nastepnymi badaniami.. na nfz i tak niestety troche trzeba czekac z terminami , wiec na wszystko sie już zapisuj, organizm w tym czasie dojdzie do siebie..
No właśnie nie wiem dokładnie jak to jest z tą refundacja, ja w razie ciązy mam brac odpowiednik claxanu- fraxiparine- i mam ja pełno płatną..
ale jak masz refundowana to trzeba sie cieszyć:-)
Enya a moze jeszcze cos zaskoczy :-), chyba za bardzo sie nastwiłysmy dzieki Truskawce że uda sie w pierwszym cyklu :-)
kurcze a gdzie ta nasza Barbinka zagineła ????? podejrzane to !!!
No ja starania zaczne ciut wcześniej niż mam w suwaku.. , dzięki testom i obserwacją juz wiem, że u mnie owulacja zawsze jest wczesniej, tak w 12dc.
Tak sobie tez mysle, czy nie brac na wszelki wypadek jednak w trakcie staran tego dupahstonu, ( mam akurat jedno opakowanie z poprzedniej ciązy ) .nie wiecie czy on jest bezpieczny i jakoś nie rozreguluje np cykli ?
Enya Ty pisałas, że bierzesz od 16 dc do 25 d cyklu tak ?
Truskawa koniecznie daj znac, jak tam dzisiaj po wizycie !