reklama
burczuś
Fanka BB :)
Barbinko poczytałam sobie o tym Wilczyńskim i jak tylko będę miała wyniki to postanowimy dalej z mężem co robić. Zainteresowałaś mnie jego osobą. Jeśli wyszłaby konieczność szczepień-po wynikach, to myślę,że sobie to odpuścimy,ale na pewno spróbujemy uderzyć do tego doktora,żeby spróbować bez tych szczepień. No zobaczymy co czas przyniesie. Do grudnia i tak nie mogę się starać o kolejne dziecko. a czas daję sobie do końca przyszłego roku...bo latka lecą:/
barbinka13
Burczuś na mnie prof. Jacek Wilczyński zrobił naprawdę dobre wrażenie (na mężu też, nawet bardziej przychylny mu był niż Malinowskiemu, ale jak wiadomo ile ludzi, tyle opinii). Nie zaleca szczepień, jeśli nie widzi ku temu podstaw, nawet u mnie być może by ich nie zalecił w tej ciąży, ale że przeleczyłam się już wcześniej tym sposobem u Maliny, to nie chciał ryzykować. I to on ustawił mi potężną dawkę encortonu bo aż 30 mg, patrząc na moje wyniki z immunologii. Pierwsza wizyta kosztowała mnie u niego 250 zł, kolejne 150 zł. Więc taniej od Maliny. To tyle. Więcej na ten temat alusia12 może coś powiedzieć z tego forum, bo ona prowadziła u niego całą ciążę
Nie było mnie tu już długo, musiałam po ostatnim poronieniu odpocząć, odpoczynek był długi ale wracam. Pozdrawiam moje stare forumowiczki i witam te, które dołączyły.
Jestem w cyklu starającym, pełna wiary że może tym razem się uda. Poczytałam parę stron żeby trochę poznać "nowe" forumowiczki i myślałam że znajdę kogoś z podobnym problemem jak ja, ale niestety każda z nas jest inna i ma inny problem, który przeszkadza nam w utrzymaniu ciaży. Od czerwca suplementuję kwas foilowy 5 mg., vigantoletten, wit.B6 i B12, glucophage, teraz od 1 dnia cyklu encorton 10 mg. i co drugi dzień clexane 0,2. Poprzednio brałam większe dawki i miałam straszne krwiaki więc Dubrawski zmniejszył mi dawkę.
Jestem w cyklu starającym, pełna wiary że może tym razem się uda. Poczytałam parę stron żeby trochę poznać "nowe" forumowiczki i myślałam że znajdę kogoś z podobnym problemem jak ja, ale niestety każda z nas jest inna i ma inny problem, który przeszkadza nam w utrzymaniu ciaży. Od czerwca suplementuję kwas foilowy 5 mg., vigantoletten, wit.B6 i B12, glucophage, teraz od 1 dnia cyklu encorton 10 mg. i co drugi dzień clexane 0,2. Poprzednio brałam większe dawki i miałam straszne krwiaki więc Dubrawski zmniejszył mi dawkę.
Kwiatuszekk23
AgnieszkaP a chcesz moze ckexane 0,2 bo mi zostalo 19 ampulek. A myślę ze teraz mu dr zwiększy dawkę.
plastulinka
Przepraszam dziewczyny ze się nie odzywam. Jestem w zawieszeniu... Od tygodnia wychodzą mi blade kreski. Dziś powinien być @ ale narazie cisza. Żadnych objawów nie mam. W piątek odbieram samochód od mechanika i jadę prosto na bhcg. Jedtem załamana, bo raczej wiem co to oznacza ;(
reklama
Podziel się: