Barbinko - Cudownie macie, że zaraz poznacie córeczkę! Czytałam Twoją historię od samego początku i cieszę się, że dołączyłaś do dziewczyn, z którymi zaczynałaś tu na forum :* Ja wciąż nie mogę uwierzyć, że określenie "ciężarówka" odnosi się do mnie :-) Matko, ile na to czekałam! U nas dobrze, rośniemy, a z objawów zaparcia i migreny okrutne, ale nie narzekam. Wieje u Nas tak, że boję się wychodzić z domu. Już Wam wspominałam, że mam prywatną opiekę w Medicover i chodzę tam tylko po skierowania na badania żeby zaoszczędzić, ale za każdym razem zdumiewa mnie brak wiedzy i głupota lekarzy. Jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam, ale ostatnie 2 dni do hit. Hematolog powiedział, że moja ciąża jest skomplikowana jak misja marsjańska, a określenie "ciąża podwójnego ryzyka" zmienił na "najwyższego ryzyka", Endokrynolog natomiast po przeczytaniu wypisu ze szpitala powiedział "u Pani to nigdy nie może być normalnie". Także tego
Czy w Moje 600 gram szczęścia są tylko szczęśliwe zakończenia, bo boję się oglądać?
Susana - ja stosuję B12 w Spray'u z iHerb
Pure Advantage, B-12 Spray, 500 mcg, 1 fl oz - iHerb.com
Plastulinka - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Życzę dużo siły Kochana!
Burczuś - ja też myślę, że powinnaś rozważyć żelazny zestaw. Wiele dziewczyn nawet jak za pierwszym razem nie wyjdzie próbują drugi raz z większa dawką sterydu.
Gosiu - gratuluję ! Pisz co u Ciebie!
Karpidlak - kiedy będziesz teraz badała tętno maleństwa? Dużo spokoju życzę :*
Nafoczka - buziaki, fluidy, pozytywne myśli przesyłam!
Kinga - to Ty jesteś tylko 2 tygodnie za mną? Ale jaja! Myślałam, że miesiąc. My dziś zaczynamy 16 tydzień (15t1d).