reklama
Gosia kciuki za wizyte.
Kingusia nie denerwuj sie. Ja mam wlasnie takie plamienia i takie farfocle to podobno wlasnie stara krew (kosmowka czy cos w tym stylu). Moze Ci lekarz tego nie wypatrzyl ostatnim razem. Teraz na dokladnym usg zbadaja dokladnie i moze znajda przyczyne tych plamien.
Odezwij sie koniecznie!
Kingusia nie denerwuj sie. Ja mam wlasnie takie plamienia i takie farfocle to podobno wlasnie stara krew (kosmowka czy cos w tym stylu). Moze Ci lekarz tego nie wypatrzyl ostatnim razem. Teraz na dokladnym usg zbadaja dokladnie i moze znajda przyczyne tych plamien.
Odezwij sie koniecznie!
plastulinka
Fanka BB :)
Kinga koniecznie daj znać co słychać po wizycie.
Nie wiem kiedy zrobię betę. Nie mam teraz samochodu bo urwalam wczoraj miske olejowa i nie mam jak pojechać do laboratorium a w pobliżu nie mam.jutro powtórzę test, jeśli kreska będzie ciemniejsza to zadzwonię do starego gina po clexane.
Wczoraj był bardzo zwariowany dzień - rano test, później rozwalilam samochód a na końcu odebrałam pozwolenie na budowe domu. Ehh gdyby nie ten samochód to byłby to dzień idealny
Nie wiem kiedy zrobię betę. Nie mam teraz samochodu bo urwalam wczoraj miske olejowa i nie mam jak pojechać do laboratorium a w pobliżu nie mam.jutro powtórzę test, jeśli kreska będzie ciemniejsza to zadzwonię do starego gina po clexane.
Wczoraj był bardzo zwariowany dzień - rano test, później rozwalilam samochód a na końcu odebrałam pozwolenie na budowe domu. Ehh gdyby nie ten samochód to byłby to dzień idealny
Kochane, wszystko jest dobrze Krwiaka mam i ja:// Na usg genetycznym wszystkie parametry wyszły bardzo dobrze, badanie trwało niezłe długo bo maluch tak sie kręcił ze lekarz miał problem z tym, zeby cokolwiek zmierzyć jak chciał sprawdzic nos zasłaniał twarz, potem w ogóle sie odwrócił i ciagle machal raczkami i nogami
Co do krwiaka lekarz mowi ze plamienia moga mi sie jeszcze nasilać, ale ze jest dosyć mały i w niegroźnym miejscu wiec żebym sie nie przyjmowała ( łatwo powiedzieć heheh....)
Zastanawiam sie co to za opcja ze wszystkie mamy krwiaki, chyba musi to byc jakoś połączone z branymi przez nas lekami?
Bardzo Wam dziękuje za wsparcie:*
Co do krwiaka lekarz mowi ze plamienia moga mi sie jeszcze nasilać, ale ze jest dosyć mały i w niegroźnym miejscu wiec żebym sie nie przyjmowała ( łatwo powiedzieć heheh....)
Zastanawiam sie co to za opcja ze wszystkie mamy krwiaki, chyba musi to byc jakoś połączone z branymi przez nas lekami?
Bardzo Wam dziękuje za wsparcie:*
Ufff co chwile odswiezalam forum, zeby sprawdzic dobre wiadomosci bardzo sie ciesze, ze ok a pappa robilas w koncu?
No te krwiaki to masakra, na pewno clexane i acard maja na to jakis wplyw... Ale mysle, ze na tym etapie to na prawde nie takie grozne. Odpoczywaj sobie:*
No te krwiaki to masakra, na pewno clexane i acard maja na to jakis wplyw... Ale mysle, ze na tym etapie to na prawde nie takie grozne. Odpoczywaj sobie:*
Tak test papa zrobiłam, ale powiedział ze usg na tyle dobre, ze moge spokojnie na wyniki czekac, a swoją droga fajnie bo przyjdą mailem. No i musiałam wypełnić taki formularz gdzie trzeba było podac te parametry z usg a także jego datę oraz datę pobrania krwi, wiec zakładam ze nie trzeba robic tego samego dnia tylko musza wiedzieć co było kiedy.
susana
Plastulinka to bardzo szybko ci ten test wyszedł!!!# Beta pewnie bardzo szybko rośnie a to świadczy o zdrowej ,silnej ciąży!!!A co do tych kłuć brzucha to mnie zawsze w ciąży jakby ktoś szpilką dżgał tylko bardziej to czuję zawsze jakby w pochwie.
Martaha. to super by było gdybyś już nie miała tego stanu zapalnego .Pewnie zaraz dołączysz do szczęśliwych mamusiek!!! Ciekawa jestem jaką dawkę sterydu ci da Dubr.Ale piszesz że colostrum bierzesz moja ginka też mi zlecił 2 mies .temu .ciekawe czy to coś daje??
Martaha. to super by było gdybyś już nie miała tego stanu zapalnego .Pewnie zaraz dołączysz do szczęśliwych mamusiek!!! Ciekawa jestem jaką dawkę sterydu ci da Dubr.Ale piszesz że colostrum bierzesz moja ginka też mi zlecił 2 mies .temu .ciekawe czy to coś daje??
reklama
plastulinka
Dziś test z mocniejszą drugą kreska. ciekawevczyvto nie bliźnięta bo jak miałam monitoring przez pół roku to dwukrotnie miałam podwójną owulacje bez stymulacji.
Boję się cieszyć bo prześladuje mnie ciaze biohemiczne
Boję się cieszyć bo prześladuje mnie ciaze biohemiczne
Podziel się: