reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tak, to boryczko. Na usg polowkowe i genetyczne wysyła do innego lekarza z bardzo dobrym sprzętem, ale mi kilka razy robiła usg takie ogólne żeby sprawdzić czy wszystko ok i żeby mnie uspokoić :) bo wie, że ja panikara.... Raz nawet nie miała w gabinecie usg ale widziała ze mi zależy i podzwonila po położnych i kazała sobie przywieźć usg do gabinetu :)

reklama
Ja do św. Zofii bo chce tam rodzić i chciałam się "oswoić" z miejscem, z poloznymi itp. Przyjmuje też w gabinetach Łucka, nie wiem gdzie jeszcze :)

Czyli chodzisz do przychodni przyszpitalnej? Zapisujesz sie na konkretne godziny?
Ja juz rodziłam w św. Zofii i moge z całego serca polecić. Rodziłam z wynajęta położna:)

U Wieczorka raz byłam na konsultacji jak boryczko była na urlopie i też uważam że mega profeska, ale na pewno nie przepisze ci glucophage bo jest mu przeciwny. Ale ogólnie wrażenie bardzo bardzo dobre

Sykatynka a ja mam pytanie odnośnie diety. Ja tak jak pisałam zdecydowałam się glucophage odstawić a w związku z tym staram się chociaż przestrzegać diety, ale o ile ze słodyczami nie mam jakiegoś dużego problemu tzn ochotę mam straszną, ale sobie radzę i ani nie słodzę, ani żadnych słodyczy nie jem. To niestety totalnie nie mam ochoty na warzywa, strasznie mnie od nich odrzuca, mam za to na ziemniaki, ryż itp. Czy Ty w ogóle takich rzeczy unikasz czy jesz?

reklama
Kinga przyznam się szczerze że w drugim trymestrze już mam mniej rygorystyczna dietę. Ale w pierwszym trymestrze nie zrobiłam żadnego odstępstwa, żadnych ziemniaków, żadnego białego ryżu, makaronu, pieczywa. Ryż brazowy, makaron pełnoziarnisty i kasze tak, ale do warzyw zmuszalam się chociaż ochoty specjalnie nie miałam....

Do góry