reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzieki dziewczyny, lejecie miod na moje serce:*

Witaj Bartusiowa Mamo- ja troche nie w formie wiec napisze tylko, ze warto poczytac watek i podejsc do kolejnej ciazy na full zestawie tj heparyna+encorton+acard.
Co do lekarza i sterydow to ciezko znalezc takiego co mu nie trzeba tlumaczyc na co to bo zazwyczaj sie boja i nie chca przepisac. Z jakiego wojewodztwa jestes? Dziewczyny moga podac namiary na swoich lekarzy, ktorzy encorton wrecz zalecaja przy tego typu historii.

Portia ja pol ciazy lecialam na antybiotykach bo miala. Milion bakterii w posiewach albo bylam chora zapal oskrzeli itp. Kuruj sie inhaluj i bedzie dobrze.
Witaj bartusiowa mamo
Espa przytulam i poglaszcz drugi cud
Kruszko piekny jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Portia będzie dobrze
naprawdę wiele kobiet na początku ciąży choruje i wszystko kończy się dobrze: -) kuruj się a gorączkę masz?
Bartusiowa mamo witaj tak jak pisze portia przy ANA zazwyczaj stosuje się encorton
Esperanza myślę o tobie. .

Portia - tak jak dziewczyny piszą na przeziębienie świetnie działa syrop *spam*. Ja mam wieczny problem z zatokami, który nasila się w ciąży. Brałam Sinupret, jest bez recepty, na mnie akurat średnio działał, ale może Tobie pomoże? Ma bardzo dobre opinie.
Postaraj się nie martwić, ja w obu donoszonych ciążach chorowałam, teraz brałam sterydy wziewne na kaszel, bo nic innego mi nie pomagało. Trudno przejść ciążę bez choćby przeziębienia, to norma :*
Bartusiowa mamo witaj, z jakiego miasta jesteś?

Hej dziewczynki, dziekuje:* dzisiaj chociaz nie jest gorzej. Goraczki brak tylko na wieczor nasilaja sie bole plecow. Juz sama nie wiem czy to mnie brzuch boli czy wlasnie kregoslup. Normalnie glupawki mozna dostac...nie wiem jakiego rodzaju objawy sa normalne a ktore wroza cos zlego.
Dobrej nocki!

Portia ja jak byłam w ciazy miałam bóle pleców i brzucha nie wiedziałam co jest co , no dla mnie to były sygnały poronienia ale to zależy jak kto przechodzi ciaze np moja siostra miała straszne bóle kręgosłupa ale nic złego sie nie działo z dzieckiem donosiła szcześliwie i zdrowe także to wszystko zależy od organizmu

Portia taki niestety nasz "urok" po takich przejściach wszystko bedzie nas martwić, ja tez odchodzę od zmysłów jak tylko cos mnie boli choc przeciętna osoba by pewno na to uwagi nie zwróciła:/
dziewczyny jutro idę na pierwsze usg i juz od odchodzę od zmysłów tak bardzo nie chciałabym zeby znow cos było nie tak:/ chyba tylko Wy rozumiecie jak bardzo sie boje. Bardzo Was prosze o modlitwę, kciuki. Na szczęście wizyta rano bo zawsze ten dzien jest dla mnie koszmarem

reklama
Hej Kinga, ktory to tydzien u Ciebie? Jasne, ze trzymamy mocno kciuki! Musi byc dobrze&&&&
Daj koniecznie znac po wizycie.
Kruszka wyszliscie juz ze szpitala?
Iris, Ewka jak tam sie maluchy chowaja?
Nafoczka- urlopujesz sie kochana?
Espa?;)

Do góry