reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kwiatuszku [*] przytulam mocno

Apolinko bardzo się cieszę że u Was wszystko w porzadku ;) odpoczywaj i dbaj o siebie.

Kruszka mamy identyczne łóżeczko ;) trzymam za Was kciuki.
Ja bardzo opiralam się przed cc na zimno. Czy dobrze zrobiłam - nie wiem. Udalo nam się urodzic naturalnie ale niestety bez komplikacji się nie obyło. Po zzo miałam zapaść (dobrze że już podczas szycia) a później okazało się że muszę miec przetaczana krew bo morfo spadla na łeb na szyje po porodzie. Dostałam dodatkowy litr krwi i od razu mi się poprawiło.
Gdybym miała wybierać jeszcze raz nadal bym chciala sn bo przeciez zzo przy cesarce tez jest i wydaje mi się że ubytek krwi wiekszy. Nie zniecheca mnie to jednak do planowania rodzeństwa fla Moni ;)

Apolinko po bracie, tylko pomalowalismy na biało ☺

Iris ja się boję, że mi się coś stanie przy cc. Ja wiem, że nie jestem jedyną pacjentka z clexane i oni wiedzą jak postępować, ile odczekać. Jednak przy każdym pobraniu krew ze mnie tryska jak szalona. Boje się, że coś pójdzie nie tak. Powiedziałam o tym M, ale zrozumienia i wsparcia jak zwykle nie znalazłam. Tylko na mnie nakrzyczal, czy nie wiedziałam tego wcześniej i po co te starania skoro tak się może stać. Ale uprzedzilam i jego i moja siostrę jaka jest moja wola propo dzieci.
Iris gdyby Julek nie miał już rodzeństwa to pewnie myslalabym inaczej, jednak wciąż prześladuje mnie myśl o kobiecie, która wykrwawila się podczas trzeciego cc u nas w szpitalu.

Kruszka, rozumiem Cię w 100%. Skoro przy sn musiałam mieć przetaczanie krwi to przy cc co by się stało? Przy sn straciłam 1l... Przecież rana przy cc znacznie wieksza! A heparyny nie brałam juz od tygodnia.

Kruszka ja przed cc nie odstawiłam ani acardu ani clexane odeszły mi wody i trzeba było ciąć bo mały był ułożony miednicowo postaraj się nie martwić
Co do ilości dzieci to leżała ze mną babka która miała 4 cesarke! !!!

ImageUploadedByForum BabyBoom1439449402.533746.jpg

Widzicie to co ja widze???!!!!

Blagam trzymajcie kciuki, wysylajcie fluidki. Z nerwow az sie poplakalam....

Jade dzisiaj na bete potwierdzic...

Kochane napiszcie mi w miedzyczasie jesli pamietacie co bralyscie na poczatku?

Ile duphastonu, luteiny, encortonu? Ja mam totalna pustke teraz w glowie. No oprocz mysli, ze sie nie uda rzecz jasna[emoji20]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439449402.533746.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439449402.533746.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 45
AAAAAAAAAA
Portia szalona ☺Odpuszczam, awans tak? Kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&

Wow podnioslas mi cisnienie☺ dziękuję, bo jestem po pobraniu i nie msm siły wsiąść za kierownicę. Ale dzięki Tobie juz mi lepiej!

Witajcie:-) Cieszę się, że u nas na forum wszystko ok, mamy nowe mamusie, niebawem nowe przybędą. Pozdrowionka dla Esperanzy, mam nadzieję, że w miarę się czujesz mimo tej koszmarnej pogody.
Ja w tym tygodniu nie wymiotuje ale mdli mnie jeszcze po każym posiłku i odbija się okropnie. Męczą mnie te upały masakrycznie i przeraża mnie to, że mają się utrzymać do 25. 28 sierpnia mam wizytę i i boję się czy wszystko nadal będzie w porządku. Przed tą wizytą tez byłam w strasznej panice. Na 14 września mam badania prenatalne, z krwii, mam nadzieję, że będzie ok. Może wiecie czy długo czeka się na wynik?

Portia super wieści!:)) Trzymam kciuki za ładną betę. Dawaj znac koniecznie jak będziesz miała wyniki
Ja na razie biorę: duphaston rano i wieczorem, luteinę rano i wieczorem, encorton 10mg, witaminę D, kwas foliowy, fraxiparine oraz acard no i omegamed optima start.
Plamień żadnych nie mam, ale oczywiście mam schizę, że nie mam żadnych objawów, więc na pewno coś jest nie tak:/ Choć to przecież 4/5tydzień więc chyba objawów jeszcze nie muszę żadnych mieć, a pewno przeciętna osoba nawet by jeszcze nie sprawdziła czy jest w ciąży. Może jutro powtórzę betę, żeby zobaczyć czy jest ok.

reklama
Do góry