reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny :*
Dziś byłam u kuzynki, urodziła w dzień straty mojego Krzysia. I poprosiła mnie, zebym była chrzestną. Zgodziłam się. Chodź mówiła, że jak się nie czuje na siłach to zrozumie. Ale to nie jej wina ani tym bardziej jej synka, że nam się nie udało. Chociaż teraz z finansami popłynęliśmy... Za naprawę samochodu 900zł, za dwa tyg mamy wesele mojego siostrzeńca (idziemy chodź mamy żałobę, bo w końcu to mój siostrzeniec) więc kolejne 500 zł, badanie kariotypu 650, chrzest wiec kolejne 500 zł i do tego pękła mi górna dwójka (ząb), już zapłaciłam 330 zł a dentysta mi powiedziała że jeszcze 1500 zł niech ten miesiąc sie już skończy!
Dziś byłam u kuzynki, urodziła w dzień straty mojego Krzysia. I poprosiła mnie, zebym była chrzestną. Zgodziłam się. Chodź mówiła, że jak się nie czuje na siłach to zrozumie. Ale to nie jej wina ani tym bardziej jej synka, że nam się nie udało. Chociaż teraz z finansami popłynęliśmy... Za naprawę samochodu 900zł, za dwa tyg mamy wesele mojego siostrzeńca (idziemy chodź mamy żałobę, bo w końcu to mój siostrzeniec) więc kolejne 500 zł, badanie kariotypu 650, chrzest wiec kolejne 500 zł i do tego pękła mi górna dwójka (ząb), już zapłaciłam 330 zł a dentysta mi powiedziała że jeszcze 1500 zł niech ten miesiąc sie już skończy!
G
gość 94049
Gość
Apolinko byłaś wczoraj na polowkowym? Kochana co się dzieje?
Byłam, bylam z naszym Maluszkiem wszystko jest w porządku :-) prawie pół kilo Chłopina waży :-) przepraszam że dopiero teraz,ale wczoraj miałam intensywny dzień i dziś też od rana goście ale na szczęście już odpoczywam :-)
A Ty, Kruszko,na kiedy masz dokładnie termin?
A Ty, Kruszko,na kiedy masz dokładnie termin?
G
gość 94049
Gość
Apolinko kamień z serca ☺ Super, bardzo się ciesze I gratuluję! Teraz to już z górki ☺
Termin mam na 26 sierpnia. Do szpitala idę w przyszłym tygodniu. Bardzo bym prosił Was o kciuki i westchnienie, by samo się zaczęło, bo cc na zimno to najgorsza opcja.
Termin mam na 26 sierpnia. Do szpitala idę w przyszłym tygodniu. Bardzo bym prosił Was o kciuki i westchnienie, by samo się zaczęło, bo cc na zimno to najgorsza opcja.
G
gość 94049
Gość
K
kaira24
Gość
Kruszko ja mialam 2 cc na zimno i nakwazniejsze ze zyja i sa szczesliwe reszta sie nie liczy piekny synus
Apolinko piekne wiesci
Apolinko piekne wiesci
reklama
G
gość 94049
Gość
Tak Kaira, ja też miałam cc na zimno i nie chciałam tego drugi raz dla siebie i dziecka. Znam Twoje zdanie na ten temat, Ty znasz moje i na tym zakonczmy
Myśleliśmy o trzecim dziecku. Jednak w sytuacji,gdy będę miała cięcie nie zdecyduje się na kolejną ciążę. Widocznie tak ma być.
Myśleliśmy o trzecim dziecku. Jednak w sytuacji,gdy będę miała cięcie nie zdecyduje się na kolejną ciążę. Widocznie tak ma być.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: