reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję dziewczyny :*
Dziś byłam u kuzynki, urodziła w dzień straty mojego Krzysia. I poprosiła mnie, zebym była chrzestną. Zgodziłam się. Chodź mówiła, że jak się nie czuje na siłach to zrozumie. Ale to nie jej wina ani tym bardziej jej synka, że nam się nie udało. Chociaż teraz z finansami popłynęliśmy...:crazy::no: Za naprawę samochodu 900zł, za dwa tyg mamy wesele mojego siostrzeńca (idziemy chodź mamy żałobę, bo w końcu to mój siostrzeniec) więc kolejne 500 zł, badanie kariotypu 650, chrzest wiec kolejne 500 zł i do tego pękła mi górna dwójka (ząb), już zapłaciłam 330 zł a dentysta mi powiedziała że jeszcze 1500 zł:no: niech ten miesiąc sie już skończy!

Kwiatuszku... to nie koniec, poczekaj az pojdziesz to doktorka.. kochana zycie to sukin s.. tak mi ostatnio doktorek powiedzial! masz tyle ile wywalczysz, jakos pomalu dacie rady ;-)

Byłam, bylam z naszym Maluszkiem wszystko jest w porządku :-) prawie pół kilo Chłopina waży :-) przepraszam że dopiero teraz,ale wczoraj miałam intensywny dzień i dziś też od rana goście ale na szczęście już odpoczywam :-)
A Ty, Kruszko,na kiedy masz dokładnie termin?

Apolinko kamień z serca ☺ Super, bardzo się ciesze I gratuluję! Teraz to już z górki ☺

Termin mam na 26 sierpnia. Do szpitala idę w przyszłym tygodniu. Bardzo bym prosił Was o kciuki i westchnienie, by samo się zaczęło, bo cc na zimno to najgorsza opcja.

Jeju, to już już,ale fajni :-) Trzymam kciuki oby samo wszystko poszło :-) niedługo będziesz już Julka Trzymała na rękach! Czad!
Wszystko gotowe?:-)

Łóżeczko czeka na lokatora. Braciszek tez ☺

Załączniki

• 1439386021247.jpg
    1439386021247.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Tak Kaira, ja też miałam cc na zimno i nie chciałam tego drugi raz dla siebie i dziecka. Znam Twoje zdanie na ten temat, Ty znasz moje i na tym zakonczmy ;)
Myśleliśmy o trzecim dziecku. Jednak w sytuacji,gdy będę miała cięcie nie zdecyduje się na kolejną ciążę. Widocznie tak ma być.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry