Apolinka ja polecam detektor tętna płodu. Mnie uspokoiło zawsze jak posłuchałam serducha. Miałam też z pracy pakiet w TU Zdrowie (ale są różne firmy- nie chce robić żadnej reklamy ani namawiać) i do lekarza chodziłam czasami 2 razy w tygodniu- żeby spawdził czy wszystko jest ok. Ja mojego szkraba słabo czułam - pewnie przez to że miała za dużo tych wód. Nie martw się każde dziecko jest inne. Może twoje to mały leniuszek i lubi sobie pospać.
reklama
Espa idz kochana do tego lekarza, bedziesz wiedziec na czym stoisz. Sciskam mocno kciuki i odezwij sie!
Czy jest sens brac duphaston kilka dni po domniemanej owu? To by wyszlo jakies 6 dni a potem musialabym odstawic przed @. Bez sensu chyba brac te leki ciagle przez tyle miesiecy[emoji58]
Czy jest sens brac duphaston kilka dni po domniemanej owu? To by wyszlo jakies 6 dni a potem musialabym odstawic przed @. Bez sensu chyba brac te leki ciagle przez tyle miesiecy[emoji58]
Alicja1985
Fanka BB :)
Kwiatuszku co za idiota !!!!!!!!!!!
dziewczyny ja po porodzie będę miała do oddania detekor tętna płodu od środy idę do szpitala wiec później jak któraś chętna to mogę wysłac
Esperanza 3 mam mocno kciuki
a co do ruchow to na koncu sa takie bolesne ze masarka ale bo dzidz miejsca nie ma wypycha sie okrutnie
dziewczyny ja po porodzie będę miała do oddania detekor tętna płodu od środy idę do szpitala wiec później jak któraś chętna to mogę wysłac
Esperanza 3 mam mocno kciuki
a co do ruchow to na koncu sa takie bolesne ze masarka ale bo dzidz miejsca nie ma wypycha sie okrutnie
Alicja1985
Apolinka spokojnie chetnie CI go wyślę podaj adres na priv postaram sie albo w dniu pojscia do szpitala bo jeszcze moze mi sie porzyda przez kilka dni ajak nie to poprosze M zeby to zrobil ja sie dlugo nad nim zastanawialam bo tez sie balam ze bede schozowac ale powiem CI ze dzieki niemu własnie wiecej nie schozowalam
Esperanza86
Dziewczyny cud! Słyszałam dwa serduszka!!!!!!!!!!!!! Matko Boska 15 minut USG bez słowa, a ja myślałam, że z tego stresu dwoją mi się w oczach. Inseminacja była ze słabą stymulacją i to Aromkiem, który ma zapobiegać ciazom blizniaczym. Lekarz jasno powiedział, że przy dwóch pecherzykach inseminacji nie przeprowadzi. I był jeden, a bliźniaki dwujajowe,więc lekarz chwycił się za głowę, ale był brutalnie szczery. Dziś jest 6t3d, a jeden jest bardzo malutki 5t6d i ma nieregularne echo 116. Lekarz kazał tu się przygotować na najgorsze. Drugi jest duży i ma silne serduszko 132 i wiek 6t4d. Poza tym powiedział, że pomiędzy nimi jest wielki krwiak i muszę cały czas leżeć. On bardzo mnie przestrzegał przed świętowaniem, ale ja jestem przeszczesliwa i nie mogę tego powstrzymać, może jak szok mi minie to się ogarne. Dziewczyny błagam o modlitwę za naszą trójkę! !
I Kaira i Iris i inne dziewczyny z krwiakami. Co się stało z Waszymi krwiakami?? Wchłonęły się? ?? I co się dzieje jak one pekają? Ja byłam w takim szoku, że nawet nie spytałam.
I Kaira i Iris i inne dziewczyny z krwiakami. Co się stało z Waszymi krwiakami?? Wchłonęły się? ?? I co się dzieje jak one pekają? Ja byłam w takim szoku, że nawet nie spytałam.
reklama
Podziel się: