reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Apolinka ja polecam detektor tętna płodu. Mnie uspokoiło zawsze jak posłuchałam serducha. Miałam też z pracy pakiet w TU Zdrowie (ale są różne firmy- nie chce robić żadnej reklamy ani namawiać) i do lekarza chodziłam czasami 2 razy w tygodniu- żeby spawdził czy wszystko jest ok. Ja mojego szkraba słabo czułam - pewnie przez to że miała za dużo tych wód. Nie martw się każde dziecko jest inne. Może twoje to mały leniuszek i lubi sobie pospać.

reklama
Espa idz kochana do tego lekarza, bedziesz wiedziec na czym stoisz. Sciskam mocno kciuki i odezwij sie!
Czy jest sens brac duphaston kilka dni po domniemanej owu? To by wyszlo jakies 6 dni a potem musialabym odstawic przed @. Bez sensu chyba brac te leki ciagle przez tyle miesiecy[emoji58]

Kwiatuszku co za idiota !!!!!!!!!!!
dziewczyny ja po porodzie będę miała do oddania detekor tętna płodu od środy idę do szpitala wiec później jak któraś chętna to mogę wysłac
Esperanza 3 mam mocno kciuki
a co do ruchow to na koncu sa takie bolesne ze masarka ale bo dzidz miejsca nie ma wypycha sie okrutnie :)

Alicja, jeśli jeszcze żadna z Dziewczyn się nie zgłosiła, to ja chętnie odkupie detektor :-) tylko zastanawiam się czy bardziej nie będę przez niego schizowac...ech :-)
Esperanza, Trzymam kciuki za wizytę!!!:-*

Apolinka spokojnie chetnie CI go wyślę podaj adres na priv postaram sie albo w dniu pojscia do szpitala bo jeszcze moze mi sie porzyda przez kilka dni ajak nie to poprosze M zeby to zrobil :) ja sie dlugo nad nim zastanawialam bo tez sie balam ze bede schozowac ale powiem CI ze dzieki niemu własnie wiecej nie schozowalam :)

Dziewczyny cud! Słyszałam dwa serduszka!!!!!!!!!!!!! Matko Boska 15 minut USG bez słowa, a ja myślałam, że z tego stresu dwoją mi się w oczach. Inseminacja była ze słabą stymulacją i to Aromkiem, który ma zapobiegać ciazom blizniaczym. Lekarz jasno powiedział, że przy dwóch pecherzykach inseminacji nie przeprowadzi. I był jeden, a bliźniaki dwujajowe,więc lekarz chwycił się za głowę, ale był brutalnie szczery. Dziś jest 6t3d, a jeden jest bardzo malutki 5t6d i ma nieregularne echo 116. Lekarz kazał tu się przygotować na najgorsze. Drugi jest duży i ma silne serduszko 132 i wiek 6t4d. Poza tym powiedział, że pomiędzy nimi jest wielki krwiak i muszę cały czas leżeć. On bardzo mnie przestrzegał przed świętowaniem, ale ja jestem przeszczesliwa i nie mogę tego powstrzymać, może jak szok mi minie to się ogarne. Dziewczyny błagam o modlitwę za naszą trójkę! !

I Kaira i Iris i inne dziewczyny z krwiakami. Co się stało z Waszymi krwiakami?? Wchłonęły się? ?? I co się dzieje jak one pekają? Ja byłam w takim szoku, że nawet nie spytałam.

Esperanza!!!!! Aaaaaaaaaa!! Ale cud!!!! Jeju jak się cieszę!! I gratuluję!!!! I oczywiście modlitwę też ofiaruje! Pamiętaj o św. Ricie i św. Dominiku - masz pasek? :-)

reklama
Do góry