reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Alusia no to się napracowałaś kobitko, kawał chłopca... cudownie!!

ależ się Was miło czyta, aż serce ściska i łza w oku kręci;-) wizyty zaliczone z powodzeniem a brzuchatki pomalutku się odbrzuszają, nieustanie trzymam za was kciuki &&&& (niestety więcej nie mam o czym pisać..)

reklama
Zeby bylo weselej jak ktos pamieta Koszyczka to urodzila coreczke:)
Raprus w 20 jeszcze codIennie nie bedziesz ich czuc i pod koniec tez sie juz tak chetnie nie ruszaja. Glowa do gory

Dziewczyny mam małe pytanko, jak macie wypisany clexane 0,4 bo ja miałam wypisany na 100 % i zapłaciłam dziś 230 za 2 opakowania a mogłamm zapłacić 25 zł No i czy ten zastrzyk będzie tak zawsze bolał?

Dziewczynki, u mnie cudownie. 7,1 mm, serducho zdrowe, mózg prawidłowo się rozwija, dwie ręce, dwie nogi, nerki, żołądek, pęcherz :) przeziernosc karkowa 1,8, kość nosowa jest :) wszystko w porządku. Jedyne co to przepływy tętnicze z prawej strony z podwyższonym oporem więc na odstawienie clexane nie ma szans.... Jutro zaczynam drugi trymestr! Jestem szczęśliwa!

Sykatynka to wspaniale!
A ja znowu mam skurcze co 3 min i liczę na poród, ale pewnie jak zacznę się pakować to przejdą. A wysprzątałam dzisiaj całą kuchnię w tej intencji. Więc póki co siedzę i mam nadzieję :-D

Ostatnia edycja:
Sykatynka super wiadomosci. Ewcia za szczesliwe rozwiazanie, a noz widelec jak nastepnym razem tu zagladne to juz bedziesz sie chwalic swoim szczesciem&&&&

Nafoczka kochana bedzie lepiej:) choc ja jakos przestaje w to wierzyc, ale nie bede tu smecic za bardzo.

W pracy doczekalam sie w koncu awansu wiec chyba w ogole przystopuje na 2-3 cykle, porobie reszte badan? Sama juz nie wiem[emoji53]

Witajcie.
Rzadko się odzywam ale podczytuje.
Gratuluję mamusiom przyszlym i rozpakowanym.
Za walczące trzymam kciuki
Jula0603 pytałaś o badania genetyczne a chyba nikt nie odpowiedział ja specjalistą nie jestem sle z tego co czytałam kiedyś jak sama robilam kariotypy to wada jaka tam może się pojawić raczej zwieksza prawdopodobieństwo wystapienia wad u dziecka ale nie przekreśla szans na zdrowe. No chyba że coś pokręciłam to niech mnie ktoś poprawi.
Ja jestem na etapie
diagnozowania u dr Dubrawskiego już w zasadzie czekam na wyniki i plan dzialania i Mam pytanko czy któraś z was miała robioną biopsje błony śluzowej macicy na wykluczenie przewlekłych subklinicznych stanów zapalnychy? Dr sugeruje mi jeszcze takie badanie... z gory dzięki za odpowiedzi.

reklama
Ania ja mam clexane na 100 %. Uklucia bolą, ale staram się podotykac igłą w kilku miejscach i tan gdzie boli najmniej lub wcale wbijam.

Ewa &&&&&& powodzenia

Portia gratuluję awansu!

Sykatynka wspaniale wieści!

Apolinka meldowalas się pi genetycznym? Zaraz sprawdzę.

Nafoczka bez zmian?

Ją dziś wychodzę. Mówią, że wszystko dobrze i zamiast 5 dni skroca i pobyt do jutra. Jednak wpisze się dziś na własną prośbę. Tęsknię za Franiem....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry