reklama
Dziękuję dziewczyny! :-) mam nadzięję, że wszystko będzie OK.. to chyba będzie najdłuższa noc w moim życiu
Dotkaaa właśnie była ruda najpierw mi się oberwało, że ostatni raz byłam u swojej gin 20 czerwca (a to przez to że kazała mi się zgłosić do szpitala i że tam mieli mi robić badania) a ta do mnie że ona nie jest od badań kontrolnych w każdym razie sprawdziła mi tylko rozwarcie a że nic nie ma to kazała podejść na usg a tam szok tym sposobem znów powrót do poczekalni i oczekiwanie na skierowanie na oddział ;-) więc zbierać się dziewczyny, żebym sama nie leżała bo domyślam się że dopiero koło piątku mnie wypiszą..
Dotkaaa właśnie była ruda najpierw mi się oberwało, że ostatni raz byłam u swojej gin 20 czerwca (a to przez to że kazała mi się zgłosić do szpitala i że tam mieli mi robić badania) a ta do mnie że ona nie jest od badań kontrolnych w każdym razie sprawdziła mi tylko rozwarcie a że nic nie ma to kazała podejść na usg a tam szok tym sposobem znów powrót do poczekalni i oczekiwanie na skierowanie na oddział ;-) więc zbierać się dziewczyny, żebym sama nie leżała bo domyślam się że dopiero koło piątku mnie wypiszą..
Dziękuję dziewczyny! :-) mam nadzięję, że wszystko będzie OK.. to chyba będzie najdłuższa noc w moim życiu
Zebys nie wykrakala :-) ja juz jestem mentalnie przygotowana, na podstawie Waszych opowiesci, ze moje jutrzejsze KTG bedzie 'zapisem prawidlowym' I do domu ale powiem Ci szczerze, ze to jest jedyna rzecz w cesarce, ktora mi sie podoba - wiesz kiedy I jestes przygotowana fizycznie I psychicznie. nastawienie pozytywne, pamietaj!
to w takim razie ja mam ktg w czwartek i poprosze o usg chociaz mam w piatek wizyte ale niewiem czy isc i placic 100zl za to samo co mi powie co mowi od paru tyg..ze dzidzius nisko urodzi pani na.dniach itp..no niewiem eh.ale wsumie i tak musze isc po l4..
moze on zmierzy mala jakos dokladniej czy cos...?
endywia glowa do gory juz niedlugo!
myslicie ze jak w sob mam tp a w czwartek ktg to jak cos moga mnie zostawic w szpitalu?(z moja mega krotka szyjka itp) ?
marta a bd miec internet w szpitalu?czy raczej nie?
moze on zmierzy mala jakos dokladniej czy cos...?
endywia glowa do gory juz niedlugo!
myslicie ze jak w sob mam tp a w czwartek ktg to jak cos moga mnie zostawic w szpitalu?(z moja mega krotka szyjka itp) ?
marta a bd miec internet w szpitalu?czy raczej nie?
no wlasnie to jest dobre w cesarce...a nie czekasz,dopatrujesz sie...chodzisz spac z nadzieja ze w nocy moze sie cos zaczac...Zebys nie wykrakala :-) ja juz jestem mentalnie przygotowana, na podstawie Waszych opowiesci, ze moje jutrzejsze KTG bedzie 'zapisem prawidlowym' I do domu ale powiem Ci szczerze, ze to jest jedyna rzecz w cesarce, ktora mi sie podoba - wiesz kiedy I jestes przygotowana fizycznie I psychicznie. nastawienie pozytywne, pamietaj!
Endywia
Fanka BB :)
marta ale wieści- super że już jutro będzies
z miała maleństwo przy sobie
Endywia spytaj położnych- spokój kobiety w ciąży jest najważniejszy- powinny Ci odpowiedzieć. A którzy lekarze byli na obchodzie?
Już spytałam.. Eh.. No, że jest wyczuwalna, dziecko schodzi do kanału, ale niewiele to ma się do porodu
Na obchodzie był Kmieć i taka starsza niska lekarka i ona radziła, żeby zostać w szpitalu..
no wlasnie to jest dobre w cesarce...a nie czekasz,dopatrujesz sie...chodzisz spac z nadzieja ze w nocy moze sie cos zaczac...
ja tez mam termin na sb I dzis w nocy poszlam na siku I potem lezalam nie mogac usnac I sie zastanawialam ' a moze dzis w nocy....' wypatrywanie czopa, po ktorym ani sladu I skurczow, twardnien brzucha a tu nic.... az czasami mi sie z siebie samej smiac chce :-) bo potem bedziemy pewnie marzyc o chwili spokoju
Nussa żebyś wiedziała, że dużo daje informacja kiedy i co. Jakoś mnie uspokoiło ;-)
Dotkaaa no właśnie ja też płaciłam 100 u gin, a jak chciałam dokładny pomiar to 150 no ale gdyby kazała mi jeszcze przyjść to pewnie bym poszła bo tu akurat już pieniądze nie mają znaczenia. Poza tym też mówiła że już jest ułozony do wyjścia i "na dniach" więc ja nie wiem jak to jest skoro Ruda mi powiedziała, że jeszcze nie nie wstawił.. aaa.. i z internetem nie wiem jak będzie, ale pewnie wykupie pakiet na telefon bo przeciez nie wytrzymam tyle odcięta od świata :-)
Dotkaaa no właśnie ja też płaciłam 100 u gin, a jak chciałam dokładny pomiar to 150 no ale gdyby kazała mi jeszcze przyjść to pewnie bym poszła bo tu akurat już pieniądze nie mają znaczenia. Poza tym też mówiła że już jest ułozony do wyjścia i "na dniach" więc ja nie wiem jak to jest skoro Ruda mi powiedziała, że jeszcze nie nie wstawił.. aaa.. i z internetem nie wiem jak będzie, ale pewnie wykupie pakiet na telefon bo przeciez nie wytrzymam tyle odcięta od świata :-)
reklama
Nussa żebyś wiedziała, że dużo daje informacja kiedy i co. Jakoś mnie uspokoiło ;-)
to jak tylko dojdziesz do siebie I nacieszysz sie pierwszymi chwilami z Maluszkiem to napisz koniecznie :-) a ja tez z Wieliczki wiec moze sie kiedys spotkamy...