reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
marta ale wieści- super że już jutro będziesz miała maleństwo przy sobie
Endywia spytaj położnych- spokój kobiety w ciąży jest najważniejszy- powinny Ci odpowiedzieć. A którzy lekarze byli na obchodzie?

Dziękuję dziewczyny! :-) mam nadzięję, że wszystko będzie OK.. :) to chyba będzie najdłuższa noc w moim życiu :p
Dotkaaa właśnie była ruda :p najpierw mi się oberwało, że ostatni raz byłam u swojej gin 20 czerwca (a to przez to że kazała mi się zgłosić do szpitala i że tam mieli mi robić badania) a ta do mnie że ona nie jest od badań kontrolnych :baffled: w każdym razie sprawdziła mi tylko rozwarcie a że nic nie ma to kazała podejść na usg a tam szok :p :-D tym sposobem znów powrót do poczekalni i oczekiwanie na skierowanie na oddział ;-) więc zbierać się dziewczyny, żebym sama nie leżała :) bo domyślam się że dopiero koło piątku mnie wypiszą..

Dziękuję dziewczyny! :-) mam nadzięję, że wszystko będzie OK.. :) to chyba będzie najdłuższa noc w moim życiu :p
Dotkaaa właśnie była ruda :p najpierw mi się oberwało, że ostatni raz byłam u swojej gin 20 czerwca (a to przez to że kazała mi się zgłosić do szpitala i że tam mieli mi robić badania) a ta do mnie że ona nie jest od badań kontrolnych :baffled: w każdym razie sprawdziła mi tylko rozwarcie a że nic nie ma to kazała podejść na usg a tam szok :p :-D tym sposobem znów powrót do poczekalni i oczekiwanie na skierowanie na oddział ;-) więc zbierać się dziewczyny, żebym sama nie leżała :) bo domyślam się że dopiero koło piątku mnie wypiszą..

Zebys nie wykrakala :-) ja juz jestem mentalnie przygotowana, na podstawie Waszych opowiesci, ze moje jutrzejsze KTG bedzie 'zapisem prawidlowym' I do domu :-D ale powiem Ci szczerze, ze to jest jedyna rzecz w cesarce, ktora mi sie podoba - wiesz kiedy I jestes przygotowana fizycznie I psychicznie. nastawienie pozytywne, pamietaj!

to w takim razie ja mam ktg w czwartek i poprosze o usg chociaz mam w piatek wizyte ale niewiem czy isc i placic 100zl za to samo co mi powie co mowi od paru tyg..ze dzidzius nisko urodzi pani na.dniach itp..no niewiem eh.ale wsumie i tak musze isc po l4..
moze on zmierzy mala jakos dokladniej czy cos...?

endywia glowa do gory juz niedlugo!

myslicie ze jak w sob mam tp a w czwartek ktg to jak cos moga mnie zostawic w szpitalu?(z moja mega krotka szyjka itp) ?

marta a bd miec internet w szpitalu?czy raczej nie?

Zebys nie wykrakala :-) ja juz jestem mentalnie przygotowana, na podstawie Waszych opowiesci, ze moje jutrzejsze KTG bedzie 'zapisem prawidlowym' I do domu :-D ale powiem Ci szczerze, ze to jest jedyna rzecz w cesarce, ktora mi sie podoba - wiesz kiedy I jestes przygotowana fizycznie I psychicznie. nastawienie pozytywne, pamietaj!
no wlasnie to jest dobre w cesarce...a nie czekasz,dopatrujesz sie...chodzisz spac z nadzieja ze w nocy moze sie cos zaczac...

marta ale wieści- super że już jutro będzies
z miała maleństwo przy sobie
Endywia spytaj położnych- spokój kobiety w ciąży jest najważniejszy- powinny Ci odpowiedzieć. A którzy lekarze byli na obchodzie?

Już spytałam.. Eh.. No, że jest wyczuwalna, dziecko schodzi do kanału, ale niewiele to ma się do porodu :(
Na obchodzie był Kmieć i taka starsza niska lekarka i ona radziła, żeby zostać w szpitalu..

no wlasnie to jest dobre w cesarce...a nie czekasz,dopatrujesz sie...chodzisz spac z nadzieja ze w nocy moze sie cos zaczac...

ja tez mam termin na sb I dzis w nocy poszlam na siku I potem lezalam nie mogac usnac I sie zastanawialam ' a moze dzis w nocy....' wypatrywanie czopa, po ktorym ani sladu I skurczow, twardnien brzucha a tu nic.... az czasami mi sie z siebie samej smiac chce :-) bo potem bedziemy pewnie marzyc o chwili spokoju :-p

Nussa żebyś wiedziała, że dużo daje informacja kiedy i co. Jakoś mnie uspokoiło ;-)
Dotkaaa no właśnie ja też płaciłam 100 u gin, a jak chciałam dokładny pomiar to 150 :dry: no ale gdyby kazała mi jeszcze przyjść to pewnie bym poszła bo tu akurat już pieniądze nie mają znaczenia. Poza tym też mówiła że już jest ułozony do wyjścia i "na dniach" więc ja nie wiem jak to jest skoro Ruda mi powiedziała, że jeszcze nie nie wstawił.. aaa.. i z internetem nie wiem jak będzie, ale pewnie wykupie pakiet na telefon bo przeciez nie wytrzymam tyle odcięta od świata :-)

reklama
Nussa żebyś wiedziała, że dużo daje informacja kiedy i co. Jakoś mnie uspokoiło ;-)
Dotkaaa no właśnie ja też płaciłam 100 u gin, a jak chciałam dokładny pomiar to 150 :dry: no ale gdyby kazała mi jeszcze przyjść to pewnie bym poszła bo tu akurat już pieniądze nie mają znaczenia. Poza tym też mówiła że już jest ułozony do wyjścia i "na dniach" więc ja nie wiem jak to jest skoro Ruda mi powiedziała, że jeszcze nie nie wstawił.. aaa.. i z internetem nie wiem jak będzie, ale pewnie wykupie pakiet na telefon bo przeciez nie wytrzymam tyle odcięta od świata :-)

to jak tylko dojdziesz do siebie I nacieszysz sie pierwszymi chwilami z Maluszkiem to napisz koniecznie :-) a ja tez z Wieliczki wiec moze sie kiedys spotkamy...

Do góry