Ta a niektorych po lewatywie tak przegoni ze nie wiedza jak sie nazywaja i czy juz dziecko idzie hahaha:-)))
tego tez sie boje :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta a niektorych po lewatywie tak przegoni ze nie wiedza jak sie nazywaja i czy juz dziecko idzie hahaha:-)))
ja właśnie wróciłam z ktg. Okazało się na usg ze mały ma 4,8kg ja nie wiem jak to możliwe skoro moja gin uznała że nie jest duży i tylko 3,5 (20 czerwca).. w efekcie jutro na 8.00 mam zgłosić się na oddział na cc bo nie ma sensu czekać dłużej pomimo, że w ogóle się nie wystawił. Jednak o porodzie sn nie ma mowy. Uhh.. wychodzi na to że jutro o tej porze będzie już po wszystkim :-)
no pięknie ale smok mały heheh gratuluje, jutro juz bedziesz miałą maleństwo przy sobie :-)ja właśnie wróciłam z ktg. Okazało się na usg ze mały ma 4,8kg ja nie wiem jak to możliwe skoro moja gin uznała że nie jest duży i tylko 3,5 (20 czerwca).. w efekcie jutro na 8.00 mam zgłosić się na oddział na cc bo nie ma sensu czekać dłużej pomimo, że w ogóle się nie wystawił. Jednak o porodzie sn nie ma mowy. Uhh.. wychodzi na to że jutro o tej porze będzie już po wszystkim :-)
ale pamietajcie odnosnie tego znieczulenia, ze lepiej na poczatku powiedziec ze bierzesz go pod uwage bo potem jesli bedziesz chciala wziac przy 7cm to moga nie zdazyc zrobic badan. Tez mi polozna na SR mowila ze zzo moze spowilnic akcje, ale ponoc w wiekszosci przypadkow kobiety sa tak zmeczone I obolale ze wola miec dluzsza akcje I nic nie czuc niz sie jeszcze meczyc z bolami. Ponoc po wielu godzinach skurczow jest to jedyne o czym marza :-)
ja kupilam juz lewatywe, planujemy rodzinny I wole zrobic niz potem czuc sie skrepowana, a tak jak pisalyscie ani nie boli a przynosi comfort:-) a wyglada to tak, ze polozna aplikuje ten plyn, chwilke go musisz przytrzymac I spokojnie do toalety.....
marta to mozliwe moja przykoksila za dwa tyg z 2300na 3300...a to bylo 2tyg prawie temu wiec wole nie myslec ile teraz wazy...a co ich sklonilo ze zrobili usg nie bylo rudej? ale fajnie zaxdroszcze ci ...ale klocuszka bedxiesz miec...ja właśnie wróciłam z ktg. Okazało się na usg ze mały ma 4,8kg ja nie wiem jak to możliwe skoro moja gin uznała że nie jest duży i tylko 3,5 (20 czerwca).. w efekcie jutro na 8.00 mam zgłosić się na oddział na cc bo nie ma sensu czekać dłużej pomimo, że w ogóle się nie wystawił. Jednak o porodzie sn nie ma mowy. Uhh.. wychodzi na to że jutro o tej porze będzie już po wszystkim :-)